Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie

Horoscop săptămânal 18 - 24 aprilie
Publicat: 17/04/2016, 16:18
Actualizat: 17/04/2016, 17:45

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilieBERBEC

În sfârșit vei avea parte de recunoștință din partea celor dragi și nu te vei mai simți neglijat de ei. Ai suferit destul din cauza asta, iar acum îți vine bine meritata recompensă. La locul de muncă, ai o săptămână ușoară, dar vei fi solicitat vineri, așa că asigură-ți necesarul de energie și odihnește-te. În weekend se anunță distracție pe cinste alături de prieteni și de partener. Abilitățile tale de socializare vor fi solicitate și îți vei face noi cunoștințe. Nativii singuri vor întâlni pe cineva special sau o persoană care nutrea sentimente de mai mult timp vă va mărturisi dragostea.

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilieTAUR

Stai bine la capitolul sănătate săptămâna aceasta, dar luni și marți te vei simți puțin obosit. La serviciu, se ivește ocazia unui parteneriat, dar înainte de a semna, asigură-te că ai înțeles termenii și condițiile afacerii. În rest, locul de muncă nu îți impune dificultăți, ci doar concentrare maximă în zilele de marți și miercuri. Spre sfârșitul săptămânii, ar fi bine să îți vizitezi părinți, ca să te poți deconecta de platforma profesională a vieții. În cuplu, se strecoară gelozia, iar asta ar putea declanșa certuri serioase. Atenție la reproșuri!

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilieGEMENI

Buna dispoziție te va ajuta să treci de săptămâna asta, care se anunță destul de dificilă pe mai multe planuri. În primul rând, din punct de vedere financiar, trebuie să strângi cureaua serios, dacă nu vrei să apelezi la apropiați pentru bani. Acesta va fi și motivul de dispută dintre tine și partener. La locul de muncă, apele sunt liniștite, dar superiorii te mai necăjesc câteodată. Înarmează-te cu bună dispoziție ca să faci față săptămânii, iar apoi relaxează-te în weekend, pentru că meriți.

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilieRAC

Trebuie să începi să te gândești la viitor. Dacă te simți rău, du-te la medic. Nu lăsa să se agraveze ceva ce poate fi rezolvat cu un tratament eficient. Fii mai chibzuit cu banii, mai ales că în weekend se anunță o ieșire cu niște cunoștințe mai vechi, dornice să te revadă. Familia îți cam dă de furcă, la fel și copiii, dar nu e nimic grav. Partenerul te ajută să treci peste momentele astea dificle, mai ales că nu ai de ce să îți faci griji. Weekendul tău va fi unul liniștit cu întâlniri frumoase. Vei fi gata pentru următoarea săptămână.

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilieLEU

Bateriile tale se epuizează de marți, așa că vei simți o stare de oboseală acută toată săptămâna. Colegii de la serviciu te înțeleg, așa că îți vor da liniștea de care ai nevoie, dar cu superiorii e altă poveste. Nu trebuie să te lași pe o ureche sub nicio formă. Astrele favorizează romantismul în zilele de joi și vineri, deci s-ar putea să ai parte de o surpriză din partea partenerului. Lucrurile vor evolua spre direcția potrivită. Este posibil să duceți relația la următorul nivel. Pe plan social, în weekend vei evita ieșirile de orice fel, iar tot timpul liber de care dispui i-l acorzi partenerului.

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilieFECIOARĂ

Dacă te simți ușor confuz săpătămâna asta, nu ezita să ceri ajutorul celor din jur. La locul de muncă, ar fi bine să fii precaut, deoarece superiorii tăi sunt cu ochii pe tine, mai ales că vrei atât de mult să obții promoția pusă la bătaie. Ai grijă, totuși, cu prietenii tăi, pentru că neglijența ta și supărările din nimicuri îi deranjează. Ar fi bine să lași de la tine din când în când. În weekend, vrei să ieși în oraș dar buzunarul nu îți permite. Cel mai bine ar fi să strângi cureaua ca să nu îți mai faci alte datorii.

Citește în continuare pe Mediafax.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
„Străzi deschise” weekendul 20 și 21 aprilie: O nouă zonă din București devine pietonală