I-a scris o scrisoare emoționantă tatălui mort în urmă cu 5 ani, dar a pierdut-o. Povestea a avut însă un final fericit

Publicat: 26/02/2015, 18:49

Numele ei este Summer Lloyd, iar în urmă cu cinci ani și-a pierdut tatăl. Pentru că îi duce dorul, fetiția, în vârstă de zece ani, i-a scris o scrisoare înduioșătoare, a agățat-o de un balon, dorind să îi dea drumul în aer de pe deal, după cum notează BBC.

„Dragă tată, te iubesc mult. Îmi este foarte dor de tine și mi-aș dori să fii aici acum. Câteodată, seara, mă uit la cer, mă uit la cea mai strălucitoare stea, îmi imaginez că ești tu și îmi pun o dorință. Te simt în inima mea și mereu mi-e dor de tine. Mi-aș fi dorit măcar să îți spun pentru ultima oară „la revedere” și să îți dau o ultimă îmbrățișare, înainte ca tu să-ți începi călătoria către noua ta casă, în ceruri.[…] Sper că ești fericit în ceruri”, i-a scris fetița.

Captură BBC

Din păcate, când a vrut să elibereze balonul, mama copilei a observat că scrisoarea nu mai era prinsă de el. Bucuria a venit însă pe Facebook, unde proprietara unui bar a postat un mesaj prin care anunța că scrisoarea emoționantă a fost găsită.

Astfel, cu sprijinul internauților, mesajul a fost viralizat, iar în scurt timp scrisoarea a revenit în mâinile fetiței.

„Unul dintre clienții noștri a găsit-o (n.r. – scrisoarea) și mi-a dat-o. Este cea mai emoționantă scrisoare a unei fetițe, care a scris cele mai călduroase cuvinte către tatăl ei, care a murit și acum este în ceruri”, a povestit prorietara barului, potrivit sursei citate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase