„Iadul” audiențelor pentru cei trei chefi plecați de la PRO TV. Anunțul pe care-l face acum Antena 1

„Iadul audiențelor pentru cei trei chefi plecați de la PRO TV. Anunțul pe care-l face acum Antena 1
Publicat: 22/01/2015, 10:28

În ciuda audiențelor sub așteptări din primul sezon, în care ”Masterchef” de pe Pro TV a fost mai mereu lider de audiență, Antena 1 a decis continuarea showului, în aceeași formulă: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, foștii jurați ”Masterchef”, vor alege un nou câștigător și la finalul sezonului doi.

Cei 20 de concurenți au făcut deja cunoștință cu bucătăria și casa „Hell”s Kitchen” și se pregătesc pentru probele showului.

„Veți vedea meniuri noi, seri tematice, întreceri strânse. Aici se nasc adevărații chefi, așa că misiunea noastră, a juraților, este, încă o dată, aceea de a le forța limitele și de a-i face pe concurenți să devină cea mai bună variantă a lor. Sper ca la final câștigătorul să fie cel puțin la fel de talentat, original și muncitor ca Tavi, câștigătorul primului sezon, care și-a început deja activitatea de chef alături de mine”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

De partea cealaltă, Pro TV a anunțat că va introduce în grilă încă un show de cooking, ”Vine cheful”, în care un bucătar îi va ajuta pe proprietarii unui restaurant în pierdere să își repună afacerea pe picioare.