iCEE.fest: Un robot va modera prezentările despre inteligența artificială care schimbă economia – VIDEO

iCEE.fest: Un robot va modera prezentările despre inteligența artificială care schimbă economia - VIDEO
Publicat: 03/06/2019, 14:28

UiPath, Google și alte mari companii dezbat la București cum inteligența artificială si robotizarea schimbă economia iar moderator al scenei AI & Robotics de la iCEE.fest: UPGRADE 100 va fi robotul 3-5CU.

Inovațiile din zona automatizării și inteligenței artificiale sunt definitorii pentru viitorul a milioane de job-uri din industrii tot mai diverse, spun organizatorii.

După succesul international major, ochii lumii tehnologiei sunt ațintiți asupra României, datorită celor de la UiPath, companie ajunsă la peste 7 miliarde de dolari evaluare în doar 2 ani de la primele runde de investiții.

Business Development Manager la UiPath, Răzvan Atim vine la iCEE.fest: Upgrade 100 să ne spună povestea primului unicorn românesc.

Lui i se vor adăuga si alți speakeri UiPath, pe scena dedicată inteligenței artificiale si roboticii – agenda festivalului cunoscut pentru că aduce în România toate marile companii globale din digital, încă din 2012, cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținut – Robotics & AI fiind doar una dintre acestea.

Gazda zonei dedicate AI si Robotics va fi 3-5CU – un robot autonom menit să lucreze în spații aglomerate și care oferă ajutor pentru navigare și comunicare.

Iată ce știe să facă 3-5SCU:

După „Viziunea UiPath asupra viitorului muncii și automatizării” urmează o sesiune dedicate transformărilor provocate de inteligența artificială, unde vor prezenta Dan Oros, Head of Marketing Romania, Google, Nancy Nemes, Founder, Ms. AI, Romain Lerallut, Engineering Director, Criteo, Mihai Costache, Engineering Competence Centre Deputy Director, Thales, și Wayne Butterfield, Director Cognitive Automation & Innovation, Information Services Group (ISG).

Subiectul va fi dezbătut și de cel mai cunoscut speaker din acest an, Salim Ismail, co-fondator al „Singularity University”.

Pe site-ul iCEE.fest: UPGRADE 100 puteti găsi o serie de articole si mai multe studii de caz spectaculoase și un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc în București, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, în 13 și 14 iunie.

Agenda festivalului de anul acesta cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținut, la care se adaugă speakeri-vedetă (precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, psihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin.

Studenții (18+) care doresc să participe au posibilitatea să intre gratuit, prin bursele oferite de LINDE.

De asemenea, startup-urile din tehnologie sunt invitate să participe la o competiție cu premii de 50.000 de euro, iar antreprenorii au de asemenea posibilitatea să participle gratuit la scenele dedicate lor – detalii sunt aici.

iCEE.fest: Upgrade 100 pregătește pentru ediția din acest an 11 linii de conținut distincte. Unor linii ca disruptive innovation, advertising & marcom, creativity & VR/AR experiential, ecommerce & retail, digtal content & adtech, fintech & emoney, ehealth & medtech, tech & democracy, startups & investments, li se adaugă noi teme, ca AI & robotics și video gaming & entertainment.

Printre speakerii-vedetă invitați în 2019 se numără personalități precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, psihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin.

iCEE.fest, Interactive Central and Eastern Europe, festivalul cunoscut pentru că aduce în România toate marile companii globale din digital, încă din 2012, își schimbă numele și vine cu un nou concept, începând din acest an: UPGRADE 100.

Peste 130 de experți în digital și tech, autori ai unor lucrări de specialitate în domeniu dar ș0i speakeri profesionisti din domeniul transformării digitale vor fi prezenți în România, în 13 și 14 iunie, festivalul așteptând peste 4.000 de participanți (dintre care aproape o treime din afara țării), anunță organizatorii.

iCEE.fest: Upgrade 100 pregătește pentru ediția din 2019 an 11 linii de conținut distincte. Unor linii ca disruptive innovation, advertising & marcom, creativity & VR/AR experiential, ecommerce & retail, digtal content & adtech, fintech & emoney, ehealth & medtech, tech & democracy, startups & investments, li se adaugă noi teme, ca AI & robotics și video gaming & entertainment.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum arată noul Hyundai Tuscon? SUV asiatic cu mulți fani în România - GALERIE FOTO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Fizionomistul și psihologul Ciprian Cucu a analizat trăsăturile lui Mirel Dragomir. Ce se ascunde în...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Cum să avem grijă de plămânii noștri?