Ilinca Vandici și Adrian Artene prezintă emisiunea „CanCan Tv”, difuzată din 17 septembrie, la Acasă

Ilinca Vandici și Adrian Artene prezintă emisiunea „CanCan Tv, difuzată din 17 septembrie, la Acasă
Publicat: 10/09/2012, 14:59
Actualizat: 05/07/2016, 22:07

Începând de luni, 17 septembrie, de la 22:00 la 00:30, Ilinca Vandici și Adrian Artene prezintă emisiunea „CanCan Tv”, în direct din platoul amenajat special la Studiourile MediaPro din Buftea, și vor aduce la postul de televiziune Acasă exclusivități mondene, premiere din showbiz-ul românesc, dar și cele mai picante amănunte din viața celebrităților.

„Am primit cu mare încântare propunerea de a prezenta emisiunea CanCan Tv împreuna cu Adrian Artene. Este un proiect care mă avantajează foarte mult și care mă va ajuta în dezvoltarea mea profesională. A fost visul meu dintotdeauna să pot să lucrez cu o echipă mare în spate, care să ma susțină atât pe mine, cât și pe Adrian. Sunt pozitivă și încrezătoare că lucrurile vor funcționa foarte bine, cu atât mai mult cu cât știu că cei de la Acasă ne așteaptă cu sufletul la gură, pentru că doar de la noi primesc cele mai tari știri în exclusivitate și stiu că deja s-au obișnuit cu sloganul nostru: ‘Dacă noi nu prezentăm o știre înseamnî ca nu s-a întâmplat””, spune Ilinca Vandici, co-prezentatoarea emisiunii CanCan Tv.

Adrian Artene promite că va dezvălui publicului din fața micilor ecrane tot ceea ce se întâmplă în culisele lumii mondene. „Atât brandul CanCan Tv, cât și Acasă sunt o garanție pentru public că emisiunea își va păstra statutul de lider absolut pe piața nocturnă tabloidă și că va fi generator de mega exclusivități. Totodată, tot ce se întâmplă în culisele lumii mondene va fi dezvăluit de CanCan Tv în premiera, la Acasă. Paparazzi și reporterii noștri vor fi așadar, în timp real, parte din viața vedetelor. Vom trăi alături de publicul nostru poveștile ascunse ale vedetelor, dramele lor și momentele lor de glorie. Nimic nu ne va scăpa. Cu toate acestea, le vom respecta intimitățile, nu vom intra cu ‚bocancii” în viața nimănui. Echipa o va primi, din această toamnă, pe Ilinca Vandici, a cărei experiență va constitui fără îndoială, un mare plus. În noul sezon, vom fi mult mai dinamici și vom exploata mai mult partea de entertainment”, spune Adrian Artene, co-prezentatorul emisiunii CanCan Tv.

Astfel, de luni, 17 septembrie, de la ora 22:00, la postul de televiziune Acasă se ridică cortina spre lumea mondenităților, iar telespectatorii vor avea acces la viața vedetelor autohtone într-un spectacol plin de culoare care combină senzaționalul, informația și emoția.

De luni până joi, emisiunea CanCan TV dezvăluie în premiera cele mai interesente lucruri din viața vedetelor din România, iar de vineri până duminica, tot de la ora 22.00, Cabral și Mircea Solcanu le garantează telespectatorilor seri de weekend pline de noutăți din show-biz-ul românesc la „Poveștiri de noapte”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase