• Publicat:
Magazin

Imediat după ce a auzit doi soldați șoptindu-și unul altuia ceva pe scaunele de lângă el, un bărbat a chemat stewardesa cât de repede a putut. Ce s-a întâmplat după aceea este fabulos

Imediat după ce a auzit doi soldați șoptindu-și unul altuia ceva pe scaunele de lângă el, un bărbat a chemat stewardesa cât de repede a putut. Ce s-a întâmplat după aceea este fabulos
Un bărbat numit Kenny Kukich a făcut un gest frumos pentru niște soldați aflați în același avion cu el. Întâmplarea a fost publicată pe pagina de Facebook numită Love What Matters.

Înainte de a decola, Kukich a aflat, de la unul dintre soldați, că aceștia mergeau la o bază pentru a se antrena două săptămâni înainte de a pleca în Afganistan.

La scurt timp după ce avionul în care se aflau a decolat, un însoțitor de zbor a anunțat că sunt disponibile pachete de mâncare la prețul de 5 dolari bucata. Kukich l-a auzit pe unul dintre soldați întrebându-l, în șoaptă, pe colegul lui dacă va cumpăra mâncare. Acesta i-a spus că nu va face asta deoarece, probabil, meniul nu merită 5 dolari și că mai bine așteaptă până ajung la bază. Bărbatul a observat apoi că niciunul dintre soldați nu a comandat prânzul.

Kukich și-a dat seama că soldaților le era, probabil, foame, dar că nu aveau bani pentru a-și cumpăra mâncarea. Bărbatul a chemat imediat cea mai apropiată însoțitoare de zbor și i-a dat 50 de dolari pentru a le oferi tuturor soldaților câte o masă.

Impresionat de gestul lui Kukich, însoțitorul de zbor șef, al cărui băiat a fost și el în armată, i-a oferit bărbatului o masă de clasa întâi.

Povestea nu se termină aici. Un pasgaer care a văzut ce a făcut bunul samaritean s-a oferit să plătească el jumătate și i-a oferit 25 de dolari lui Kukich. Vestea s-a propagat în avion, iar bărbatul a mai primit 50 de dolari de la două persoane, iar unul dintre piloți, care a fost în aviația militară, i-a mulțumit lui Kukich pentru gestul lui.  

Bărbatul a oferit apoi toți banii strânși soldaților.

 

Inchide