Impresii în ziua votului. Mircea Badea: „Oi fi votat ieri? Eu sunt cetățean de rangul doi, chiar dacă plătesc impozite” / Mugur Ciuvică: „Se bat ăștia ca chiorii”

Redactor:
Gandul
Impresii în ziua votului. Mircea Badea: „Oi fi votat ieri? Eu sunt cetățean de rangul doi, chiar dacă plătesc impozite” / Mugur Ciuvică: „Se bat ăștia ca chiorii”
Mircea Badea și Mugur Ciuvică au comentat atmosfera din ziua votului pentru alegerile prezidențiale, turul I. „Nu este nimic sportiv în campania asta", a declarat Badea, care a reclamat faptul că Diaspora a putut vota prin corespondență, dar cei din țară nu, deși plătesc taxe la stat.

„Am o estimare teribilă… În sensul că va trebui să alerg dintr-un capăt în altul al Capitalei… Încă nu am votat…De fapt…Oi fi votat ieri? Eu sunt cetățean de rangul 2, doar cei de rangul 1 au votat prin corespondență…(Diaspora).

Nu este nimic sportiv în campania asta. Nu am făcut niciun pariu. Nu pot să spun nimic. (…) Nu mai țin minte când am votat prima oară. Eu comentez politica dinainte să votez. Nu îmi pasă dacă românii ies la vot sau nu.

Prezența e o chestie bună, totuși. E bine prezența mare. De ce? Pentru că românul are obiceiul să se victimizeze. Băi, nene, a ieșit poporul…

Ai dreptul să înjuri și dacă nu votezi. Mă rog, noi, cetățenii de rangul 2…care plătim impozite”, a declarat Badea, invitat la Antena3.

La rândul său, Mugur Ciuvică a spus: „Site-urile sunt confuze. Sunt cele securiste. Sunt două tabere de securiști. Una vrea un candidat în turul 2, ala să scoată un candidat…

Se bat ăștia între ei ca chiorii, nu știu care o să aibă succes.

Un pic de entuziasm la vot ca să aibă ce să înjure cinci ani. E bine că merge lumea la vot. Problema e să nu decidă tableta asta…Ce-a funcționat la europarlamentare. Dacă tot se duc oamenii la vot, măcar să iasă votul lor„.

Mircea Badea a declarat că nu dorește să îndemne lumea să meargă la vot: „Urăsc îndemnul, Doamne ferește! Cine sunt eu să îndemn? Pe net sunt tot felul de îndemnuri patetice”.

×
Inchide