În iunie, Playboy toarnă „Latino Ink” peste plajele din România

În iunie, Playboy toarnă Latino Ink peste plajele din România
Publicat: 28/05/2012, 15:22

În luna iunie, Playboy o are pe copertă pe Ana Claudia Grigore, alias Ruby, o figură nouă în muzica românească care a lansat melodia „Miracle of Love”. Claudia este o adevarată „chica latina”, pe care Playboy România a pozat-o într-un decor marin, încingând atmosfera pe plajele din Mamaia și Vama Veche. Pictorialul este realizat de fotograful Edward Aninaru.

În postura de Playmate apare Alina Anghel, o blondă seducatoare, care mărturisește că îi plac barbații cu simțul umorului și dantela neagră. Și tot în acest număr, Playboy începe colaborarea cu celebrul fotograf italian Enrico Ricciardi, care le-a fotografiat pe Monica Bellucci și Martina Colombari. Enrico dezvăluie pentru Playboy calitățile fotografilor italieni ale căror pictoriale sunt atât de sexy și prezintă o mostră de minimialism erotic, imortalizând-o pe Aurora, o italiancă ale cărei origini stravechi sunt localizate în zona Aradului.

Interviul Playboy îl are ca protagonist pe actorul Tom Cruise, care vorbește despre „ieșirile” sale ciudate petrecute în timpul diverselor apariții publice dar și despre recentele producții cinematografice. Marius Florea Vizante explică de ce nu poate fi un playboy adevărat, dar și despre cum reușește să cucerească femeile cu arma umorului și inteligenței. Tot la capitolul interviuri, Horia Tecău povestește în ce fel a ajuns unul dintre cei mai bine cotați jucători de tenis la dublu din lume.

Și fiindcă e luna Campionatului European de fotbal, Playboy propune o altfel de prezentare a competiției pe care românii o vor privi din fața televizorului. Iar pentru cei care nu și-au trecut fotbalul printre pasiuni dar au o înclinație către telefonia mobilă, le oferim „Cele mai bune 50 de aplicații pentru smartphone-uri”, grupate pe categorii. Toate acestea asortate la fashion, mașini, filme, muzică, jocuri, umor și multe alte motive pentru care ar trebui să-ți trăiești viața împreună cu Playboy.

„Este un număr bogat în conținut, pe coperta căruia strălucește Ruby, una dintre fetele care încep să se ridice cu succes în muzica românească, îmbinând calitățile vocale cu cele fizice. Sunt sigur că cititorii Playboy vor face „standing ovation” pentru această magnetică chica„, spune Eduard Țone, redactor șef Playboy România.

Numărul din iunie al revistei Playboy poate fi găsit la toate punctele de difuzare a presei.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase