În ziua în care a împlinit 30 de ani, un american a primit o felicitare extrem de emoționantă. Cine era expeditorul

În ziua în care a împlinit 30 de ani, un american a primit o felicitare extrem de emoționantă. Cine era expeditorul
Publicat: 19/05/2015, 11:25

Un bărbat din SUA a avut parte de o surpriză extrem de emoționantă în ziua în care a împlinit 30 de ani. Americanul a primit o felicitare din partea tatălui său, care murise în urmă cu peste un deceniu.

ChrisBenRoy a povestit că, cel mai probabil, înainte de fi răpus de cancer, părintele său a avut grijă să cumpere respectiva felicitare și să semneze, apoi a rugat-o pe soția lui să i-o înmâneze atunci când va fi timpul, scrie The Independent.

FOTO: The Independent

„Tatăl meu a murit din cauza cancerului la plămâni și ficat în 1999, după un an și jumătate de luptă”, a explicat Chris pe un site de socializare.

„După atât de multă chimioterapie și medicamente, nu a mai făcut față unui astfel de mod de viață și și-a dat seama că se va stinge. Presupun că în acel moment a cumpărat felicitările pentru fratele meu și pentru mine, pentru cele mai importante aniversări ale noastre. M-a prins cu garda jos, am fost foarte fericit. L-am simțit ca și cum ar fi încă aici (…) Este incredibil să mă pot bucra de mometele acestea în care tata parcă revine în viața mea. Am plând, dar am plâns pentru că am fost extrem de fericit”, a mărturisit el în cele din urmă.

Felicitarea i-a fost înmânată lui Chris de către mama lui, care a avut grijă să păstreze felicitarea, în secret, în toți acești ani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase