Încă un motiv de bucurie pentru Penelope Cruz

Încă un motiv de bucurie pentru Penelope Cruz
Publicat: 12/03/2014, 13:21
Actualizat: 26/03/2019, 08:35

Actrița spaniolă Penelope Cruz și soțul ei, actorul Javier Bardem, așteaptă al doilea copil, potrivit unor informații apărute în presa americană, transmite Reuters.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru postul de televiziune E! că Penelope Cruz ar fi însărcinată cam „în trei luni”.

Într-un interviu acordat revistei Vogue în 2011, Cruz povestea despre cât de mult îi place rolul de mamă. „Din prima secundă, simți atât de multă dragoste”, spunea aceasta. „Este o experiență revoluționară. Acesta este cel mai bun mod de a o descrie. Te transformă total, într-o secundă. Natura este foarte înțeleaptă și îți dă nouă luni să te pregătești, dar în acel moment (al nașterii, n.r.), când vezi chipul acela, ești transformat pentru totdeauna”, spunea actrița în acel interviu.

Penelope Cruz și Javier Bardem s-au căsătorit în iulie 2010 și au împreună un băiețel, Leo Encinas, care s-a născut în ianuarie 2011.

Anul acesta va fi unul foarte încărcat pentru familia Cruz, deoarece și sora actriței, Monica, în vârstă de 35 de ani, așteaptă un copil. Top modelul a anunțat pe blogul său de pe site-ul ziarului El Pais, în urmă cu trei săptămâni, că a rămas însărcinată după ce a apelat la inseminare artificială, cu sperma unui donator anonim.

Penelope Cruz, în vârstă de 38 de ani, este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul „Totul despre mama mea”, pe care mentorul său l-a lansat în 1999. A fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din „Volver”, tot sub semnătura lui Almodovar, dar și în 2010, pentru interpretarea din musicalul „Nine”. Printre filmele în care a mai jucat se numără „Belle Epoque” (1992), „Deschide ochii” (1997), „Femeia mereu deasupra” (2000), „Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001) și „Nu te mișca” (2004). Este prima actriță spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare (2009, „Vicky Cristina Barcelona”) și prima actriță spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul gloriei – Walk of Fame – din Hollywood.

Javier Bardem, în vârstă de 43 de ani, a fost și el nominalizat la Oscar, în 2001, pentru rolul „Viața și epoca lui Reinaldo Arenas/ Before Night Falls” (2000) și a obținut prestigioasa statuetă în 2007, pentru rolul din „Nu există țară pentru bătrâni/ No country for old men”, regizat de frații Joel și Ethan Coen. În 2010, Bardem a primit premiul pentru interpretare la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din filmul „Biutiful”, de Alejandro González Iñárritu, pentru care a fost nominalizat în 2011 și la premiul Oscar. Starul spaniol s-a remarcat și în alte pelicule de succes, precum „Vicky Cristina Barcelona”, „Dragoste în vremea holerei”, „Fantomele lui Goya”, „Colateral”, „Marea dinlăuntru/ Mar Adentro” și „Sânge fierbinte”. Anul trecut, actorul a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
Lapte cu sodă caustică și peroxid de hidrogen. Producătorii mascau produsele stricate
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto