Instagram face schimbări. La ce vrea să renunțe compania: „Ne dorim ca urmăritorii dumneavoastră să se concentreze asupra conținutului publicat”

Instagram face schimbări. La ce vrea să renunțe compania: „Ne dorim ca urmăritorii dumneavoastră să se concentreze asupra conținutului publicat
Publicat: 02/05/2019, 16:53

„Ne dorim ca urmăritorii dumneavoastră să se concentreze asupra conținutului publicat și nu asupra numărului de aprecieri pe care le strânge o postare”, arată anunțul publicat de cei de la Instagram pe perioada testului. „În timpul testului utilizatorii vor putea să vadă doar numărul de aprecieri strâns pentru propriile postări”.

Și Facebook a anunțat la finalul lunii aprilie că are în vedere posibilitatea de a renunța la caracterul public al aprecierilor acordate de utilizatori pentru o postare.

Numărul aprecierilor a devenit un instrument de măsură printre cei care se promovează ca influenceri, existând deja strategii și mecanisme prin care aprecierile sunt adunate contra cost ori prin intermediul unor conturi automate.