Interviu cu actorul Terrence Howard. A fost martor la o crimă comisă de tatăl său, s-a vindecat singur de paralizie facială și crede că a revoluționat matematica

Interviu cu actorul Terrence Howard. A fost martor la o crimă comisă de tatăl său, s-a vindecat singur de paralizie facială și crede că a revoluționat matematica
Publicat: 16/09/2015, 13:05

La vârsta de doi ani, Terrence Howard a fost martor la momentul în care tatăl său a ucis un alt bărbat, în timp ce așteptau la coada unui magazin, pentru a-l vedea pe „Moș Crăciun”. Actorul a vorbit și despre noua formă de matematică pe care a inventat-o, dovedind că „1 x 1= 2„.

Howard a declarat că imperiul de la Hollywood i-a întors spatele, după ce s-a zvonit că are un comportament teribilist. Mai mult, actorul susține că un alt coleg de breaslă, nimeni altul decât Robert Downey Jr, i-ar fi „furat” 100 milioane de dolari, referindu-se la franciza „Iron Man”.

În interviul acordat Rolling Stone și citat de Daily Mail, Howard a vorbit puțin despre serialul său de succes, Empire, preferând să dezbată noua sa formă de matematică – „Terryologia”.

Când nu se află la filmări, Howard petrece 17 ore pe zi pentru a tăia și uni obiecte din plastic, în forme „sudate” cu sârmă de cupru sau magneți, pentru a-și susține teoria.

De asemenea, el folosește cristale și alte obiecte, precum becurile cu LED. „Încă din copilărie m-am întrebat de ce o bulă ia forma unei mingi? De ce nu este triunghiulară sau pătrată?”, a declarat Terrence Howard. „Eu mi-am dat seama. Dacă Pitagora ar fi în viață, ar fi uimit. Einstein, la fel! Tesla!”

Howard a spus că a început să dezvolte teoria terryologiei în timp ce se afla la Institutul Pratt din Brooklyn, unde studia ingineria chimică. Actorul a renunțat la cursuri după ce s-a contrat cu un profesor. „Cum poate fi egală cu 1?”, l-a întrebat Howard pe profesorul său, referindu-se la înmulțirea 1×1.

„Dacă 1×1 egal 1 înseamnă că 2 nu are nicio valoare, deoarece o singură dată nu are efect. 1×1 egal 2 deoarece radical din 4 este 2, dar cât e radical din 2? Ar trebui să fie 1, dar ni s-a spus că este 1.41421356237 și nu se poate așa ceva”, a spus Howard.

Terence Howard a fost implicat în mai multe incidente controversate și comportamentul său poate fi pus pe seama copilăriei dificile pe care a avut-o. La vârsta de doi ani, a văzut cum tatăl său, Tyrone Howard, a ucis un alt bărbat. În 2001, Howard a fost arestat după ce și-a agresat fizic prima soție.

Un alt obstacol în calea lui Terence a fost boala lui Bell, de care a suferit începând cu anii de liceu. Howard a mărturisit că i-a paralizat partea dreaptă a feței și medicii l-au anunțat că există 95% șanse să rămână paralizat. Noaptea, Howard era nevoit să-și pună bandă adezivă pe ochiul drept, pentru a putea dormi.

Adolescentul Terrence a scos firele electrice de la aparatul de ras al tatălui său, le-a atașat la curent și le-a pus pe față, în speranța că se va întâmpla „ceva”.

„Am făcut asta în fiecare zi, timp de cinci luni și a apoi am simțit o mâncărime pe față”, a povestit Howard, care și-a revenit complet după paralizia facială, denumită boala Bell.

În 1999, Terrence Howard s-a făcut remarcat prin rolul din filmul The Best Man. A jucat apoi în filme precum Crash și Hustle & Flow, devenind un actor de primă clasă la Hollywood.

La scurtă vreme, a primit un rol în filmul Iron Man, un rol pentru care a primit un salariu de 3,5 milioane dolari, mai mare decât al actorului principal, Robert Downey Jr.

Pentru a doua parte din film, Howard ar fi urmat să primească 5 milioane de dolari, o sumă prea mică pentru actor. În consecință, rolul a mers la Don Cheadle.

„L-am sunat pe Robert…de vreo 17 ori pe zi și în final i-am lăsat un mesaj: „Am nevoie de ajutorul pe care ți l-am oferit în trecut”, a povestit Howard.

„Nu m-a contactat niciodată. A primit întreaga franciză, a câștigat 100 milioane de dolari, o pierdere de 100 milioane de dolari pentru mine. Nu regret nimic, aș fi făcut oricând același lucru. Așa sunt eu”, a mai declarat Howard.

Referitor la rolul din serialul Empire, Terrence Howard a mărturisit: „Încerc să-mi plătesc facturile. Trăiesc odată cu acest serial. Dacă o să strâng suficient de mulți bani de pe urma serialului, o să mă retrag”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Din ce face bani presupusul iubit al Simonei Halep? Are 57 de ani şi o...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
DUREROS! Semnele cu care a rămas Oana Lis după CANCERUL DE PIELE
Reparaţiile auto, mai scumpe şi cu 20%. La o lucrare de 15.000 de lei, 5.500-6.000...
El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în...
Noi ajutoare pentru români! Ministrul Muncii a anunțat două proiecte în valoare de 85 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Volkswagen renunţă la planul de a trece la maşini complet electrice. Gigantul german este surprins...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Legea care intră în vigoare în România. Se pedepsește cu închisoare de la 1 an...
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Alimentele bogate în sare ar trebui interzise, recomandă OMS
×