• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

INTERVIU cu Mihai Petraiche, clasat pe locul 2 la „Românii au talent”, despre imaginile compromițătoare apărute cu el, la o zi după Marea Finala

Românii au talent vorbește despre un video compromițător care a apărut a doua zi după Marea Finală de la Pro TV

Mihai Petraiche de la „Românii au talent” vorbește într-un interviu acordat ProTV.ro, despre filmulețul compromițător care a apărut a doua zi după Marea Finală de la Pro TV.

Cum te-ai apucat de fitness?

De fitness m-am apucat tot datorita dansului, pentru ca dansul pe care eu il practicam (breakdance) nu era promovat si nimeni nu era interesat de ceea ce fac. Fitnessul este o disciplina in care pe langa miscarile standard, exista si o categorie de freestyle in care alegi orice miscare pentru a-ti evidentia musculatura, asa ca era ocazia perfecta pentru mine de a promova si breakdance-ul.

Pe internet au aparut o serie de filmulete si imagini cu tine din timpul unui videochat. Ce ne poti spune despre asta?

In 2006 ma pregateam pentru Campionatul European de Fitness din Italia. Proba de dans o castigam sigur, dar trebuia sa mai lucrez si la musculatura pentru a castiga titlu, asa ca am cazut de acord cu antrenorul sa marim greutatile si atunci a avut loc nefericitul accident: s-au tasat 2 vertebre atat de tare incat mi-au prins nervul sciatic si nu mai puteam merge.

Dupa o luna de zile mi-am revenit cat de cat si am zis ca, chiar sunt accidentat, trebuie sa merg la Campionat. Bineinteles ca am luat ultimul loc si m-am accidentat si mai rau. Din ziua aia nu am mai putut face nimic legat de sport.

Pentru ca dupa fiecare titlu primeam doar 150 RON, in perioada in care nu mai puteam face nimic niste pentru acesti bani, fiind accidentat, am acceptat sa fac o perioada videochat. Mi-am asumat acest risc, dar nu cred ca aceasta activitate a mea anuleaza sau exclude calitatile mele de dansator pentru care am fost apreciat.

Cat timp a durat recuperarea dupa accident?

In 2006 a avut loc accidentarea, in 2009 durerile au incetat, dar mai aveam niste crize, iar de dans am inceput sa ma reapuc usor in 2011. Recuperarea nu este insa niciodata completa. Inainte cu doua saptamani de preselectiile pentru „Romanii au talent” am avut o criza de spate si era cat pe ce sa nu mai pot ajunge. Pe parcursul semifinalei si al finale am trait cu emotia sa nu fac vreo criza, pentru ca totul era pierdut.

Te asteptai sa ajungi atat de departe la „Romanii au talent„?

Nu ma asteptam nici macar sa ajung in semifinala, nu mai vorbesc de locul 2! Cand am aflat ca sunt in finala, am lucrat cate 9 ore in fiecare zi si schimbam coregrafia in fiecare zi. Chiar cu 1 ora inainte de a urca pe scena, am schimbat niste elemente.

Ce ai de gand sa faci de acum incolo?

In primul rand mi-as dori sa deschid o sala de breakdance si mi-ar placea foarte mult sa am sansa si sustinerea necesara pentru a lansa un DVD cu lectii de breakdance, cu miscarile pe care le-am facut in semifinala si finala.

Inchide