IPOTEZĂ-ȘOC în cazul morții Mădălinei Manole. „Înscenarea de SUICID a fost a unor începători”. Ce implicare ar fi avut „SERVICIILE SECRETE”

IPOTEZĂ-ȘOC în cazul morții Mădălinei Manole. „Înscenarea de SUICID a fost a unor începători. Ce implicare ar fi avut „SERVICIILE SECRETE
Publicat: 19/07/2018, 09:44

Bărbatul vorbea la vremea respectivă desprea implicarea serviciilor secrete și povestea i-a stârnit atenția fratelui îndurerat al Mădălinei Manole, Marian, care a cerut dovezi ale teoriei conspirației.

Pe de altă parte, Mihaela Brooks, expert criminalistic din Canada, a dovedit faptul că în ancheta morții Mădălinei Manole au fost comise ERORI FLAGRANTE. Aceasta a comentat recent ipoteza-șoc legată de posibila implicare a unor forțe ascunse în decesul apreciatei artiste.

„Imi cer scuze anticipat ca voi fi „avocatul diavolului”, dar asta imi este meseria, sa analizez si din datele furnizate de tine sunt cateva lucruri pe care as vrea sa le lamuresc, si cred ca sunt in asentimentul tuturor care au comentat pe pagina Madalinei si lui Marian Manole:

1. Cercul de suspecti in moartea Madalinei este foarte redus si tu l-ai marit cu o institutie reprezentata de 3 aghiotanti – fara sa stim numarul si cine din institutie a dat ordinul de eliminare (indiferent care ar fi motivul).

2. Presupunand ca acesti noi suspecti ar fi criminali (inca nu avem dovada) – de ce au ales Furadanul ca metoda de omor? O inscenare de suicid prin eliminarea targetului (Madalina) era mult mai usor de executat doar cu fenobarbital, mai greu de dovedit ca i s-a administrat.

3. Cum iti explici ca s-a ales aceasta metoda de executie cu martori in casa si de ce s-au complicat cu Furadanul? Cu cateva zile inainte sa moara, Madalina fusese singura acasa – era mult mai usor de eliminat fara martori, pentru ca nici un aghiotant al unei agentii de informatii / servicii secrete nu opereaza cu martori, mai ales martori care nu sunt siguri ca nu se vor da de gol mai devreme sau mai tarziu? Fara sa jignesc, nu cred ca sotul si soacra Madalinei sunt persoane care sa inspire mare incredere unor agenti aghiotanti.

4. Nu contest si nici nu pot sa confirm ceea ce ai mentionat, deoarece nu avem nici o proba, dar vorbind de asasini ai unor agentii – acestia sunt bine pregatiti si executia este premeditata in cele mai mici amanunte, fara a lasa multe urme si executata in scurt timp. Chiar daca ei ar fi stiut ca Madalina comandase Furadanul pentru soacra (asa cum reiese din SMS), aceasta metoda nu pare stilul unor profesionisti ci mai degraba a unor amatori care exclud ceilalti suspecti. Inscenarea de suicid a fost a unor „incepatori”, nicidecum a unor profesionisti.

5. Din descrierea ta nu reiese ce i-au facut soacrei Madalinei daca pe Petru l-au legat de scara si apoi l-au recrutat„, a scris Mihaela Brooks pe contul ei de socializare, potrivit stirilekanald.ro.

În ianuarie 2018, Brooks a avut un conflict cu răposatul psiholog Hanibal Dumitrașcu, legat de moartea Mădălinei Manole.

Profilerul Mihaela Brooks a realizat o analiză video a morții Mădălinei Manole, postată public pe YouTube.

Moartea SUBITĂ a Mădălinei, „fata cu părul de foc”

Mădălina Manole a murit în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în casa ei de pe strada Griviței din Otopeni. INML a stabilit că artista S-A SINUCIS înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub nunele de FURADAN), iar decesul a survenit în câteva MINUTE. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce Manole a părăsit un studio unde a efectuat o repetiție muzicală.

Au apărut multe teorii ale conspirației legate de decesul Mădălinei, care vizează o posibilă omucidere. Recent, tatăl artistei a comentat teoria implicării „serviciilor secrete” în moartea fiicei lui. „Timp de opt ani de zile am spus mereu: de ce nu s-a ridicat calculatorul fetei mele, pentru a vedea cu cine s-a conversat prin America? (…) Am aflat următoarele: nu s-a putut umbla la calculatorul Mădălinei și s-a cerut aprobarea SRI-ului, dar nu s-a putut vedea nimic pentru că o firmă americană se ocupa de gestionarea lui. Le-am zis: nimeni nu a fost curios să vadă ce conținea calculatorul fiicei mele? Dacă fiica mea era o spioană sau ceva? Deci nu ne-a lăsat SRI-ul…„, a declarat tatăl regretatei artiste, la Antena Stars.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte