Jon Bon Jovi va cânta gratis la Madrid

Jon Bon Jovi va cânta gratis la Madrid
Publicat: 30/05/2013, 12:21
Actualizat: 05/02/2019, 00:24

Jon Bon Jovi a renunțat la onorariul său pentru concertul pe care trupa din care face parte, Bon Jovi, îl va susține pe 27 iunie la Madrid, în contextul crizei economice din Spania, informează bbc.co.uk.

În urma deciziei sale, biletele pentru acest concert, care au prețuri neobișnuit de mici, au fost deja epuizate.

Biletele pentru concertul de la Madrid au avut prețuri cuprinse între 18 euro și 39 euro. În schimb, biletele de la concertul pe care trupa Bon Jovi îl va susține luna viitoare la Manchester, în Marea Britanie, costă, în medie, 76 euro.

Rockerul american s-a temut că foarte mulți fani spanioli ai trupei Bon Jovi nu vor putea să își permită să plătească prețul întreg al unui bilet.

În vârstă de 51 de ani, Jon Bon Jovi a dezvăluit pentru cotidianul spaniol El Mundo că, atunci când managerii săi au alcătuit programul turneului european al trupei Bon Jovi, Madridul fusese exclus de pe lista destinațiilor de concerte, întrucât se temeau că biletele vor rămâne nevândute, din cauza profundei crize economice cu care se confruntă Spania.

Dorind să nu își dezamăgească fanii din Spania, Jon Bon Jovi a luat hotărârea de a renunța la onorariul său pentru acel concert și de a cânta gratis la Madrid, pe 27 iunie.

Trupa Bon Jovi a cântat la București în vara anului 2011.

De-a lungul anilor, formația a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt „Slippery When Wet” (1986), „New Jersey” (1988) și „Keep the Faith” (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul „What About Now”, lansat în Statele Unite pe 12 martie.

Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuție), David Bryan (clape, pian, backing vocals) și Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase