• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

UPDATE | Chef Joseph Hadad, mesaj pentru fanii săi după ce a fost suspect de infarct. Diagnosticul primit din partea medicilor

UPDATE | Chef Joseph Hadad, mesaj pentru fanii săi după ce a fost suspect de infarct. Diagnosticul primit din partea medicilor

Joseph Hadad, celebrul bucătar și jurat de la emisiunea „Master Chef” (Pro TV), a ajuns de urgență la Spitalul „C.C. Iliescu” din București, în această dimineață, după ce i s-a făcut rău în propriul restaurant. 

UPDATE – ora 20.15: Chef Joseph Hadad a postat ulterior un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care își liniștește fanii, după vizita sa la spital.

„Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real. Acum mă simt mai bine, totul este sub control. Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri. Se pare că am avut o cădere de tensiune urmare a suprasolicitării”, a scris juratul .

„Vă doresc tuturor sănătate și, la cel mai mic semn dat de corp, mergeți la medic”  – Joseph Hadad.

Știrea inițială: El a acuzat probleme de sănătate în urmă cu câteva ore iar un echipaj SMURD a fost solicitat d eurgență la restaurantul pe care bucătarul îl deține, potrivit CanCan.ro.

Potrivit primelor informații, se pare că acesta a fost suspectat de infarct. 

„S-a simțit  rău și a chemat ambulanța. Se afla la restaurant. Momentan nu se știe despre ce este vorba, dacă e infarct sau e vorba doar de o simplă anemie. Așteptăm și vești de la medici”, ne-a dezvăluit o apropiată lui Joseph Hadad.

Citește continuarea pe CanCan.ro.

Sursă FOTO: Joseph Hadad / Facebook

 

Inchide