Jurnalistul Robert Turcescu l-a dat în judecată pe Mircea Badea

Jurnalistul Robert Turcescu l-a dat în judecată pe Mircea Badea
Publicat: 24/04/2013, 17:47
Actualizat: 29/07/2014, 17:52

Robert Turcescu a postat pe Facebook un document care dovedește că l-a dat în judecată pe Mircea Badea, așa cum „promitea” în urmă cu câteva săptămâni.

La începutul lunii, Robert Turcescu scria pe Facebook că îi va da în judecată pe Mircea Badea, pentru jigniri repetate, și Antena 3, pentru difuzarea unei fotografii trucate cu el drept una reală.

sursa foto Facebook Robert Turcescu

„Am zis, am făcut: acțiunea în instanță împotriva numitului Badea Mircea a început. Ne vedem la tribunal!”, a scris Turcescu pe Facebook, unde a postat și un facsimil al documentului care certifică acțiunea în instanță.

Postarea lui Turcescu a strâns, în doar patru ore, peste 600 de Like-uri și sute de comentarii. Majoritatea comentatorilor îl laudă pe realizator pentru „curajul” său, însă există și unii care consideră neîntemeiate motivele lui Turcescu de a-l da în judecată pe Badea.

Reacția lui Badea după fotografia postată de Turcescu nu a întârziat să apară. „Turcescu e bolnav mintal, e disperat după atenție, m-a dat în judecată pentru o faptă care nu există. Am decis să nu-l bag în seamă. Nu mă voi apăra și nici prezenta la proces”, a scris Badea pe Facebook.

Luna trecută, Badea a declarat în emisiunea sa că urăște „până la dezumanizare băsiștii”, pe care i-a numit „abjecți”. Pe lista „băsiștilor”, Badea l-a inclus și pe Robert Turcescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase