Justin Bieber, comentariu jignitor la adresa lui Prince

Justin Bieber, comentariu jignitor la adresa lui Prince
Publicat: 23/04/2016, 11:57

Întreaga lume deplânge moartea prematură a superstarului Prince, după ce a fost anunțat decesul surprinzător al artistului în vârstă de 57 de ani.

În stare de șoc, artiștii își exprimă durerea pe rețelele de socializare și deplâng dispariția prematură a lui Prince, dar nu toate comentariile sunt laudative.

Justin Bieber a înfuriat fanii copleșiți de durere, postând un comentariu insensibil pe Instagram.

Comentariul era un răspuns la omagiul adus regretatului Prince de către muzicianul rock și soul Andrew Watt, care și-a exprimat durerea, spunând că este devastat de pierderea „ultimului artist măreț în viață”.

Bieber nu a fost de acord cu declarația lui Watt, așa că i-a răspuns prompt: „Ei, bine nu a fost ultimul artist măreț”.

Unii fani au sugerat că Justin făcea referire la propria persoană, unul dintre aceștia scriind: „Sigur, Bieber nu se pune la socoteală în panteonul ultimilor artiști măreți în viață, nu?”.

„Asta e complet de râs! Nici măcar nu este unul dintre cei mai buni artiști contemporani, darămite să ajungă la statutul de legendă. Mă îndoiesc că va ajunge vreodată la un asemenea statut”, a fost un alt mesaj de pe rețeaua de socializare.

„Nu mă interesează dacă Justin se referea la el când a făcut acel comentariu, ideea este că a fost ATÂT de lipsit de respect! Tot ce trebuia să zică era RIP Prince”, a comentat un alt utilizator.

Comentariul cântărețului în vârstă de 22 de ani a stârnit o discuție aprinsă între utilizatorii ofensați și cei care îi luau apărarea, generând peste 2.000 de comentarii și replici.

Pe 21 aprilie, legendarul Prince a murit la vârsta de 57 de ani. Conform CNN, Prince a fost găsit inconștient în ascensorul studioului său muzical din complexul rezidențial Paisley Park.

Prince Rogers Nelson, cunoscut sub numele de scenă Prince, născut pe 7 iunie 1958, a fost un cântăreț, compozitor, actor și multi-instrumentalist american. Prince a fost recunoscut de întreaga lume pentru inovațiile aduse în industria muzicii, dar și pentru munca sa eclectică, prezența scenică excentrică și stilul vocal unic. A fost văzut ca un pioner al „sunetului Minneapolis”. Muzica sa îmbina genurile rock, R&B, soul, funk, hip hop, disco, psychedelia, jazz și pop.

Artistul s-a născut în Minneapolis, Minnesota, și a dezvoltat un interes pentru muzică de la o vârstă fragedă, compunând prima sa melodie la 7 ani. După ce a înregistrat piese cu formația verișorului său, 94 East/ 94 Est, Prince, în vârstă de 19 ani a înregistrat câteva demo-uri fără succes, înainte de a-și lansa albumul de debut For You/ Pentru Tine, în 1978, sub coordonarea managerului său Owen Husney.

Albumul din 1979, care îi poartă numele, a fost premiat cu Discul de Platină datorită succesului înregistrat de piesele „Why You Wanna Treat Me So Bad?/ De ce vrei să mă tratezi așa rău?” and „I Wanna Be Your Lover/ Vreau să fiu iubitul tău”. Următoarele trei melodii lansate – Dirty Mind (1980), Controversy (1981), și 1999 (1982) – au continuat să îi aducă succes și faimă, dezvăluind amprenta unică a lui Prince asupra muzicii, și anume versurile de o proeminentă sexualitate, dar și comasarea elementelor funk, dance și rock într-o singură piesă.

În 1984, și-a denumit vocaliștii, care îl ajutau în susținerea concertelor, The Revolution/ Revoluția și a lansat cântecul care l-a consacrat: „Purple Rain”, ce a devenit ulterior coloana sonoră a filmului său de debut cu același nume.

Albumul „Purple Rain” și filmul cu același titlu, lansate în 1984, i-au adus celebritatea pe plan mondial. Acest disc s-a menținut 24 de săptămâni în fruntea topurilor americane și conține, în afara piesei care îi dă titlul, alte două mari hituri – „Let’s Go Crazy” și „When Doves Cry”.

Un compozitor prolific, în anii 80, Prince a compus și produs melodii, deseori fără a-și semna munca cu propriul nume, ci cu pseudonime.

După ce a lansat albumele Around the World in a Day (1985) și Parade (1986), a urmat albumul solo aclamat de criticii muzicali, Sign „O” the Times (1987). A lansat apoi încă trei albume solo, înainte să debuteze în formația New Power Generation, în 1991. Și-a schimbat numele de scenă în 1993 cu un simbol greu de pronunțat, ermetic, supranumit „Simbolul Iubirii”.

În anii 2000, și-a luat din nou numele legendar de Prince Ultimul său album, HITnRUN Phase One, a fost lansat în 2015.

Prince a vândut mai mult de 100 de milioane de albume în toată lumea. Este unul dintre cei mai bine vânduți artiști ai tuturor timpurilor. A câștigat 7 premii Grammy, un trofeu la Globurile de Aur și un Oscar. A fost recompensat cu o stea pe Rock and Roll Hall of Fame în 2004.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
SCAD PENSIILE. Românii care vor încasa o pensie mai mică: Dau cu minus
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată