Justin Bieber, dat afară dintr-un hotel din Buenos Aires, din cauza fanilor săi

Justin Bieber, dat afară dintr-un hotel din Buenos Aires, din cauza fanilor săi
Publicat: 10/11/2013, 18:32
Actualizat: 28/09/2018, 23:51

Cântărețul canadian Justin Bieber a fost dat afară dintr-un hotel din Buenos Aires, din cauza fanilor săi care au distrus numeroase bunuri private și au tulburat liniștea publică, după ce și-au instalat corturile în fața acelui spațiu de cazare, informează dailymail.co.uk.

Starul canadian, care a fost evacuat, recent, dintr-un hotel din Brazilia și este anchetat de poliția din această țară pentru vandalizarea cu graffiti a unei clădiri private, are probleme cu cazarea și în Argentina.

Potrivit site-ului TMZ.com, artistul în vârstă de 19 ani a fost evacuat din hotelul Faena din Buenos Aires din cauza fanilor săi zgomotoși care au distrus o serie de bunuri ale hotelului și au tulburat liniștea celorlalți oaspeți ai acelui spațiu de cazare.

Același site american informează că hotelurile din zonă refuză să îl primească pe starul canadian, din cauza fanilor acestuia, denumiți „Beliebers”, care nu pot fi controlați de autorități. Managerii lui Bieber încearcă din răsputeri să găsească un alt hotel pentru artist și pentru echipa acestuia, care include 25 de persoane, după concertul susținut, sâmbătă seară, de tânărul cântăreț la Buenos Aires.

Potrivit TMZ.com, lucrurile au scăpat de sub control sâmbătă, la hotelul Faena, atunci când fanii violenți ai cântărețului Justin Bieber, au doborât baricadele de securitate ridicate de poliția locală în fața hotelului și au distrus numeroase bunuri private.

Aceasta este cea de-a doua problemă majoră cu care se confruntă Justin Bieber în decurs de doar câteva zile, după ce poliția din orașul brazilian Rio de Janeiro a anunțat la sfârșitul acestei săptămâni că l-a pus oficial sub acuzare pentru vandalizarea cu graffiti a unui hotel privat.

O anchetă a fost lansată de autoritățile braziliene, după apariția pe internet a unei serii de fotografii care îl prezintă pe artist realizând desene în graffiti pe zidurile unui hotel privat.

Un purtător de cuvânt al poliției locale a spus că artistul canadian riscă să fie arestat dacă va reveni în Brazilia.

Hotelul vandalizat – aflat în prezent în renovare – a fost cumpărat de un grup de oameni de afaceri brazilieni, în 2009, cu suma de 36,8 milioane de dolari.

Justin Bieber a ajuns în Brazilia vineri, 1 noiembrie, și a rezervat un etaj întreg la celebrul hotel Copacabana Palace, la care s-a cazat în apartamentul prezidențial.

Sejurul său controversat din Brazilia a început în acea seară, după ce a fost văzut ieșind dintr-un bordel de lux din Rio de Janeiro, acoperit doar cu un cearșaf.

După ce a fost evacuat din hotelul Copacabana Palace, Justin Bieber a încercat să se cazeze la alte hoteluri din zonă și a închiriat în cele din urmă un apartament de lux în cartierul Joa din Rio de Janeiro, unde a organizat ulterior o petrecere la care au participat și 30 de admiratoare ale sale.

Justin Bieber, în vârstă de 19 ani, a copilărit în orașul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuiește în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câștigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat „My World 2.0”, s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Travis Kelce devine cel mai bine plătit jucător din NFL. Taylor Swift este cea care...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ