Justin Bieber și Hailey Baldwin au anunțat DATA NUNȚII. Când va avea loc evenimentul

Redactor:
Ana Obretin
Justin Bieber și Hailey Baldwin au anunțat DATA NUNȚII.   Când va avea loc evenimentul
După o relație TUMULTOASĂ, Justin Bieber și Hailey Baldwin și-au anunțat NUNTA. Vezi LISTA de posibili invitați

Justin Bieber și Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, s-au căsătorit la New York, în septembrie 2018, la două luni după ce cântărețul și-a cerut iubita de soție, potrivit covermg.com.

Informația despre căsătorie a fost confirmată de cei doi pe rețeaua de socializare online Instagram, pe 23 noiembrie.

Deocamdată nu se știe locația unde va avea loc nunta, dar o sursă apropiată cuplului a spus că invitațiile au fost deja trimise.

De asemenea, sursa a afirmat că din data de 15 ianuarie o echipă de dansatori profesioniști se antrenează pentru fericitul eveniment, iar Justin pregătește câteva surprize pentru soția sa și pentru invitați.

Lista invitaților este una pe măsură. Pe lângă membrii familiilor lor, Kendal Jenner, se află printre invitații, fiind foarte bună prietenă a lui Baldwin, managerul lui Bieber, Scooter Braun și Jaden Smith, fiul actorului Will Smith.

Cine va crea rochia de mireasă

Hailey Baldwin și-a ales unul dintre cei mai celebri creatori de modă pentru a-i face rochia de mireasă – nimeni altul decât Virgil Abloh, unul dintre cei mai buni designeri ai momentului, ce lucrează la casa de modă Louis Vuitton. 

Bieber și Baldwin au avut o scurtă relație din decembrie 2015 până în ianuarie 2016, după care s-au despărțit și s-au împăcat în mai anul trecut. În perioada în care au fost despărțiți, Bieber a avut o relație cu cântăreața și actrița Selena Gomez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

very thankful ❤️

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Nov 23, 2018 at 10:10am PST

Justin Bieber a copilărit în orașul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuiește în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câștigat, printre altele, patru American Music Awards și un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 și 2013.

Foto: Hepta

Inchide