Justin Timberlake a confirmat că va deveni în curând tată

Justin Timberlake a confirmat că va deveni în curând tată
Publicat: 01/02/2015, 11:45

„Mulțumesc tuturor pentru urările transmise cu ocazia aniversării mele. În acest an, am primit cel mai frumos cadou, pe care nu l-am primit niciodată până acum. Nu mai am răbdare”, a scris Justin Timberlake într-un mesaj publicat pe contul său de pe platforma Instagram. Mesajul a fost însoțit de hashtag-urile „#FatăSauBăiat”, „#NuȘtiiNiciodată”, „#NiciMăcarNoiNuȘtim” și „#AcceptămPariuri”.

Alături de acest mesaj, starul american a publicat și o fotografie care îl prezintă în timp ce sărută, în zăpadă, abdomenul proeminent de femeie însărcinată al actriței Jessica Biel.

Jessica Biel și Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanței de Crăciun din 2011 și s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Cântărețul, compozitorul și actorul Justin Timberlake, în vârstă de 34 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formației ‘N Sync și a fost recompensat cu nouă premii Grammy și patru premii Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, „Justified”, urmat de „FutureSex/ LoveSounds”, în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de ‘N Sync – 50 de milioane de unități. Cel mai recent al cântărețului, „20/20 Experience”, lansat în martie 2013, s-a vândut în peste două milioane de exemplare.

Justin Timberlake s-a concentrat în ultimii ani asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în „Rețeaua de socializare”, un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia „Bad Teacher”, în care joacă alături de fosta sa iubită, actrița Cameron Diaz, dar și în comedia romantică „Prietenie cu folos/ Friends With Benefits”, în care joacă alături de Mila Kunis.

Jessica Biel, în vârstă de 32 de ani, este o actriță americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune „Al șaptelea cer”. În ultimii ani, ea a atras atenția publicului mai ales prin relația sa cu cântărețul Justin Timberlake.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase