Justin Timberlake și Jessica Biel au ales pentru luna de miere „o aventură africană”

Justin Timberlake și Jessica Biel au ales pentru luna de miere o aventură africană
Publicat: 04/11/2012, 17:34
Actualizat: 29/03/2019, 01:52

Cântărețul și actorul american Justin Timberlake și actrița Jessica Biel, care s-au căsătorit în luna octombrie, își petrec luna de miere în Tanzania, potrivit huffingtonpost.com.

Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii organizate în Puglia (Italia) și au plecat în Tanzania la doar două zile după căsătorie.

Cuplul și-a dorit „o aventură africană” autentică, astfel că a luat un avion privat și s-a deplasat în faimosul Serengeti Park, un sit aflat pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

Timberlake, în vârstă de 31 de ani, și Biel, în vârstă de 30 de ani, fac expediții zilnice cu o mașină de teren, urmărind viața sălbatică. De asemenea, cei doi au fost surprinși în timp ce se îmbarcau într-un balon cu aer pentru a admira și de la înălțime peisajul pitoresc.

După aproape cinci ani de relație, Justin Timberlake și Jessica Biel s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete, pe 19 octombrie.

„A fost magic. A fost o seară de neuitat”, a declarat, ulterior, pentru revista People, Justin Timberlake.

Justin Timberlake și actrița Jessica Biel, care a putut fi văzută de curând pe marile ecrane în remake-ul filmului SF „Total Recall”, au o relație care a început în anul 2007. Cei doi artiști s-au logodit în timpul vacanței de Crăciun din 2011 și au evitat să facă publice detaliile despre nunta lor.

Justin Timberlake a avut în trecut relații cu alte trei vedete de prim rang de la Hollywood: cântăreața Britney Spears și actrițele Alyssa Milano și Cameron Diaz.

Cântărețul, compozitorul, producătorul, dansatorul și actorul Justin Timberlake, în vârstă de 31 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formației ‘N Sync și a fost recompensat cu șase premii Grammy și un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, „Justified”, urmat de „FutureSex/ LoveSounds”, în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de ‘N Sync – 50 de milioane de unități. Justin Timberlake pare să se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în „Rețeaua de socializare”, un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia „Bad Teacher”, în care joacă alături de fosta sa iubită, actrița Cameron Diaz, dar și în comedia romantică „Prietenie cu folos/ Friends With Benefits”, în care joacă alături de Mila Kunis.

Jessica Biel este o actriță americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune „Al șaptelea cer”. În ultimii ani, ea a atras atenția publicului mai ales prin relația sa cu cântărețul Justin Timberlake.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase