Karla Alvarez, o vedetă a telenovelelor mexicane, a murit la vârsta de 41 de ani

Karla Alvarez, o vedetă a telenovelelor mexicane, a murit la vârsta de 41 de ani
Publicat: 18/11/2013, 13:54
Actualizat: 18/11/2013, 13:57

Actrița Karla Alvarez, o vedetă a telenovelelor mexicane, în care s-a remarcat interpretând roluri negative, a murit la vârsta de 41 de ani, aparent din cauza unei insuficiențe respiratorii, a anunțat jurnalistul mexican Gustavo Adolfo Infante, citat de variety.com.

Artista mexicană, al cărei trup neînsuflețit a fost descoperit în apartamentul ei din Ciudad de Mexico, a apărut în acest an în telenovela „Que Bonito Amor”. Potrivit presei mexicane, Karla Alvarez ar fi fost dependentă de alcool și suferea de o tulburare de alimentație.

Karla Alvarez s-a remarcat cu rolul din telenovela „Maria Mercedes”.

Printre alte telenovele de succes în care a jucat de numără producții precum „Buscando El Paraiso”, „Acapulco, Cuerpo y Alma”, „Mi Querida Isabel”, „La Mentire”, „La Intrusa”, „Alma Rebelde”, „Inocente De Ti”, „Heridas de Amor” și „Las Tontas No Van Al Cielo”.

Karla Alvarez a fost căsătorită doi ani cu actorul mexican Alexis Ayala și a avut apoi o relație cu regizorul Armando Zafra. În urmă cu o lună, actrița mexicană a fost implicată într-un caz anchetat de poliție care a inclus deturnarea unui automobil. Ea a anunțat cu acea ocazie că suferă de cancer, deși nu este clar dacă acel diagnostic a fost confirmat.

Născută în Ciudad de Mexico, actrița a apărut și într-un reality show, „Big Brother VIP”, în 2003.