Kate Middleton, ironizată într-o revistă din SUA. „Americanii sunt foarte SUPERFICIALI” – FOTO

Kate Middleton, ironizată într-o revistă din SUA. Americanii sunt foarte SUPERFICIALI - FOTO
Publicat: 07/07/2012, 10:40
Actualizat: 07/07/2012, 14:58

Revista americană The New Republic publică, pe coperta noului său număr, o imagine modificată în Photoshop cu Kate Middleton, având dinții galbeni și cariați, scrie Daily Mail.

Fotografia trucată însoțește materialul intitulat „Something’s rotten. The last days of Britain” (Ceva e putred. Ultimele zile ale Marii Britanii), legat de pregătirile pentru JO 2012 de la Londra.

Daily Mail scrie că dantura urâtă este văzută de străini drept un stereotip britanic, însă în cazul soției prințului William acesta nu se aplică deloc.

Anul trecut, Kate Middleton a cheltuit mii de lire sterline pentru a-și repara dantura și a avea un zâmbet perfect, reamintește Daily Mail. „Dinții lui Kate arată foarte bine pentru că nu sunt perfect aliniați, zâmbetul ei pare natural. Dar americanii sunt foarte superficiali. Nouă (n.r. britanicilor) ne place un zâmbet sănătos, nu unul artifical”, a declarat dentistul britanic Bernard Touati.

Daily Mail scrie că americanii s-au mai luat de dantura urâtă a britanicilor și în trecut, când „prințul Charles” a apărut într-un episod al serialului de desene animate The Simpsons, având dinții stricați.

Criticii spun că revista The New Republic a exagerat cu noua copertă. „Nu sunt un regalist, dar Kate Middleton pare o persoană naturală, este tânără, frumoasă și norocoasă”, spune un comentator, în timp ce alții cred că revista ar trebui dată în judecată de familia regală britanică.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase