Lady Gaga, invitată să cânte la petrecerea de Revelion. Ce onorariu primește

Lady Gaga, invitată să cânte la petrecerea de Revelion. Ce onorariu primește
Publicat: 14/09/2013, 20:53
Actualizat: 14/09/2013, 20:53

Cântăreața americană Lady Gaga va primi un onorariu de 1,5 milioane de lire sterline (2,3 milioane de dolari) pentru a cânta la petrecerea de Revelion organizată de miliardarul rus Roman Abramovici, informează music-news.com.

Artista americană va susține un show de 90 de minute la petrecerea de Revelion pe care magnatul rus Roman Abramovici, patronul echipei de fotbal Chelsea Londra, o va organiza în noaptea care marchează trecerea în anul 2014, afirmă tabloidul britanic The Sun.

Această petrecere privată va avea loc pe unul dintre iahturile miliardarului rus în vârstă de 46 de ani. Printre cei 300 de invitați la petrecere se vor afla și alte nume celebre din industria muzicală, precum rapperul P. Diddy, cântăreața Beyonce și soțul ei, Jay-Z.

Potrivit tabloidului The Sun, petrecerea reprezintă un dar oferit de Roman Abramovici iubitei sale, Daria Zhukova, care este o mare admiratoare a cântăreței Lady Gaga.

„Lady Gaga este una dintre artistele preferate de Daria, iar lui Roman i-a fost destul de greu să o convingă să cânte pentru el. A fost nevoit să plătească 1 milion de dolari în plus față de onorariul obișnuit cerut de Lady Gaga”, a declarat o sursă citată de The Sun.

De asemenea, publicația afirmă că și alți muzicieni celebri, precum Prince și trupa Kings of Leon, au susținut concerte, în anii trecuți, la petrecerile private organizate de Roman Abramovici în noaptea de Revelion.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru performanțele ei televizate, care sunt spectaculoase și adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăți de carne crudă, în semn de protest față de politica „don’t-ask-don’t-tell” („nu întreba, nu spune”) din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să își ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011.

Cântăreața Lady Gaga, care a concertat la București în august anul trecut, a devenit celebră grație unor piese precum „Bad Romance” și „Poker Face”, dar și cu ajutorul unui marketing agresiv și al provocărilor – în special vestimentare.

Lady Gaga a câștigat deja numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale și a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume și 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 și „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenți oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenți oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrități de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziționat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase