Lady Gaga, ironizată de Perez Hilton prin intermediul unei fotografii cu Madonna

Lady Gaga, ironizată de Perez Hilton prin intermediul unei fotografii cu Madonna
Publicat: 17/08/2013, 19:37
Actualizat: 13/10/2018, 03:19

Lady Gaga a dezvăluit într-un mesaj postat pe Twitter că renumitul blogger Perez Hilton a ironizat-o prin intermediul unei fotografii însoțite de cuvântul „Karma” în care cântăreața Madonna, considerată marea ei rivală, pare că îndreaptă în direcția ei un pistol, relatează nme.com.

Lady Gaga afirmă că bloggerul Perez Hilton i-a trimis un mesaj ironic la începutul acestui an, atunci când, din cauza unei accidentări la nivelul șoldului, artista americană a fost obligată să se deplaseze într-un scaun cu rotile.

În luna februarie, Lady Gaga și-a anulat o serie de concerte întrucât a suferit o operație la nivelul șoldului. Cântăreața a dezvăluit ulterior că accidentarea a fost mult mai serioasă decât crezuse inițial și că acea intervenție chirurgicală a fost cauzată de o fractură de șold.

Cântăreața a revenit în actualitate în această vară și le-a promis fanilor „o oră de piese noi” atunci când va susține un concert la Londra, în seara de deschidere a Festivalului iTunes, pe 1 septembrie. Cu toate acestea, artista americană pare că nu a uitat faptul că a fost ironizată de Perez Hilton în perioada în care era accidentată.

Într-un mesaj adresat vineri seară celor 39 de milioane de admiratori ai ei de pe Twitter, Lady Gaga a spus: „Am și acum mesajul trimis de Perez, cu o fotografie în care eu apăream într-un scaun cu rotile, peste care era scris cuvântul «KARMA», iar Madonna îndrepta spre mine un pistol. Chiar în ziua accidentului meu”.

În următorul mesaj pe care l-a publicat pe aceeași platformă de microblogging, Lady Gaga și-a îndemnat fanii să nu se supere pentru această ironie: „Vă rog, monstruleților, nu vă lăsați afectați de cineva ca el. Nimeni nu merită o astfel de ură. Acum sunt ok și voi supraviețui. Ignorați-l. Pur și simplu dansați”.

Bloggerul Perez nu a răspuns deocamdată în mod direct acestor comentarii, însă a postat următorul mesaj pe Twitter, la scurt timp după ce Lady Gaga l-a „mustrat” în mod public: „Woah! Piesa «Applause» a cântăreței Lady Gaga a coborât pe locul al patrulea în topul iTunesMusic din America. Acel cântăreț de muzică country, Luke Bryan, o învinge de departe!”.

„Applause” este primul single extras de pe noul album al cântăreței Lady Gaga. Intitulat „ARTPOP”, acest material discografic va fi lansat pe 11 noiembrie. În această perioadă, vânzările single-ului „Applause” sunt depășite categoric de cele ale single-ului „Roar”, prima piesă lansată de pe noul album al cântăreței Katy Perry, intitulat „Prism”.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru performanțele ei televizate, care sunt spectaculoase și adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăți de carne crudă, în semn de protest față de politica „don’t-ask-don’t-tell” („nu întreba, nu spune”) din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să își ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011.

Cântăreața Lady Gaga, care a concertat la București, în august anul trecut, a devenit celebră grație unor piese precum „Bad Romance” și „Poker Face”, dar și cu ajutorul unui marketing agresiv și al provocărilor – în special vestimentare.

Lady Gaga a câștigat deja numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale și a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume și 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 și „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenți oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenți oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrități de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziționat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
Economie în vacanță. Cum eviți capcanele care îți toacă banii în călătorii
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Cristina Șișcanu, motivul pentru care nu gătește nimic pentru masa de Paște. Cum își petrece...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Samuel Colt, inventatorul revolverului. „Oamenii buni din această lume sunt foarte departe de a fi...