Leonard Miron, homosexual declarat, face o declarație surprinzătoare: „Voi face un copil”

Leonard Miron, homosexual declarat, face o declarație surprinzătoare: „Voi face un copil
Publicat: 30/05/2013, 18:22
Actualizat: 06/04/2019, 18:36

Fostul prezentator TV Leonard Miron, care a recunoscut deschis că este homosexual, a declarat că va avea un copil cu o femeie.

Invitat la emisiunea „Happy hour” de la Pro TV, Leonard Miron a declarat că are o prietenă foarte bună, care îi va dărui un „Leonard Miron junior”. „Voi avea un copil. Noi avem o prietenă foarte bună, cu care ne cunoaștem de peste 10 ani. Pe 5 iunie, vom începe niște teste și, dacă totul va ieși cum trebuie, sper ca la anul să avem un Leonard Miron junior”, a declarat fostul prezentator TV.

Cu toate acestea, Leonard Miron a precizat că respectivul copil nu va fi crescut de el și iubitul său, Miguel, ci de mama acestuia. „Ea a zis că și-ar dori foarte mult un copil, nu și o familie. Ne-a spus că vrea un copil, dar nu și un soț. Așa că am decis să fac un copil cu ea. Mă voi implica în creșterea și educația lui, pentru că așa e normal, însă va rămâne cu mama lui”, a mai spus Leonard Miron.

Cât despre viața sa în Anglia, Leonard Miron a declarat că este angajat al unei bănci, fiind bancherul personal al unor clienți premium, cu tranzacții de peste 50.000 de lire sterline pe săptămână.

LOTO, LOTO 6/49. Numerele extrase la LOTO pe 30 mai. 8,1 milioane de euro la LOTO 6/49

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase