Lidia Buble și Răzvan Simion, despărțiți de Crăciun: „Nu are ce căuta la mine acasă”

Lidia Buble și Răzvan Simion, despărțiți de Crăciun: „Nu are ce căuta la mine acasă
Publicat: 22/12/2019, 15:08

Lidia Buble a declarat pentru revista VIVA că va petrece Crăciunul departe de prezentatorul Răzvan Simion. Fiică de preot, Lidia Buble are în familie reguli stricte pe care le respectă.

„De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Cu nepoții, mergem la biserică și o să mergem la colindat. O să mâncăm și o să ne simțim bine. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă”, a povestit artista pentru VIVA.

Având în vedere că face parte dintr-o familie cu 11 frați, Lidia Buble are voie să-l aducă acasă numai pe cel cu care se va căsători. Pentru că nunta nu se află pe lista de activități ale viitorului apropiat, Lidia nu merge acasă cu prezentatorul TV:

„Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie”, a declarat Buble.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase