LIVE DANSEZ PENTRU TINE LA PRO TV. Șerban de la Animal X participă în acestă toamnă la Dansez pentru tine. De ce stil de dans se teme cântărețul

LIVE DANSEZ PENTRU TINE LA PRO TV. Șerban de la Animal X participă în acestă toamnă la Dansez pentru tine. De ce stil de dans se teme cântărețul
Publicat: 26/10/2012, 22:15
Actualizat: 30/07/2014, 00:18

Șerban de la Animal X, cunoscut și sub numele de Hienă, va participa la noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, care va debuta din această toamnă la ProTv.

DANSEZ PENTRU TINE SEZONUL 13 LIVE PE PRO TV. Bianca Drăgușanu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniță vor fi la DANSEZ PENTRU TINE

Cântărețul a declarat că intră în această competiție cu un singur obiectiv: acela de a câștiga. „Modest, nu?”, glumește Șerban. „Acum, serios vorbind, nu am de ales pentru că voi susține un caz social și nu am încotro decât să trag pentru locul întâi. Nu știu dacă o să fiu senzația sezonului, dar o să dau tot ce pot pe ringul de dans”, a mărturisit cântărețul.

Artistul recunoaște că este dezastru la dansurile latino, dar speră că juriul va aprecia mai mult „corazonul” pus în coregrafie, și mai puțin mișcările, de vreme ce el este un fost break-er. Mai mult decât atât, Șerban promite că se va strădui ca el și partenera lui să fie cea mai bună pereche din concurs.

Coincidență sau nu, anul acesta trupa Animal X a împlinit 13 ani și tot 13 este și sezonul în care Șerban luptă pentru împlinirea visului partenerei sale la Dansez pentru tine.

Cântărețul este foarte fericit că are ocazia să intre în această competiție, mai ales că recunoaște cu sinceritate că dansul i-a schimbat și lui viața. „Am început să cochetez cu break-dance-ul pe la 14 ani, pe vremea când erau foarte puține persoane în țară care să știe câte ceva despre acest stil. Alături de Șopârlă și de Vierme, pot spune cu mândrie că am adus break-dance-ul în main-stream-ul României, după ani de zile de dansat prin casă și în sala de sport a liceului”, a spus Șerban.

Atunci când nu este acaparat de scenă, Șerban se implică în activități de protecție a mediului, alături de asociația „Generația verde”, pentru că este de părere că grija față de mediul înconjurător este o datorie pe care o avem față de generațiile viitoare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase