„Mă urmărea și hărțuia de la mii de kilometri depărtare”. Declarațiile șocante făcute de o femeie hărțuită de fostul iubit

„Mă urmărea și hărțuia de la mii de kilometri depărtare. Declarațiile șocante făcute de o femeie hărțuită de fostul iubit
Publicat: 19/05/2019, 18:23

„Abuzatorul a fost capabil să folosească tehnologia din casa noastră pentru a mă urmări și hărțui chiar și de la mii de kilometri distanță”, a declarat Ferial Nigem.

Povestea ei este un exemplu de cum aparatele din casă și camerele de supraveghere care pot fi controlate de la distanță devin un adevărat coșmar.

„Dormi în mijlocul nopții și deodată sistemul de muzică pornește și te trezește, asta mi se întâmpla”, a continuat femeia.

Se pare că nu era vorba doar de sistemul audio, ci și de lumini, care se aprindeau și se stingeau „singure”. De asemenea, și termostatul era controlat de abuzator.

Michael Levin, CEO al Centrului de Informare despre Securitate, a menționat că: „Cineva care are o fixație pe altcineva devine atât de preocupat de fiecare lucru, încât folosește orice metodă”.

Cel mai bun mijloc de apărare, conform lui Michael, este să schimbi parolele cât mai des și să te asiguri că ai control absolut și exclusiv asupra tuturor obiectelor din casă pentru a evita o situație asemănătoare.

În prezent, Ferial Nigem este în siguranță iar abuzatorul nu o mai poate supraveghea, relatează WPTV.com.

Foto:Pixabay

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase