MACY GRAY la București, pe 22 noiembrie. Toate informațiile necesare despre concert

MACY GRAY la București, pe 22 noiembrie. Toate informațiile necesare despre concert
Publicat: 23/10/2012, 15:01
Actualizat: 29/03/2019, 16:51

Cântăreața și actrița Macy Gray revine pentru a treia oară în România, pe 22 noiembrie, într-un concert pe care îl va susține, începând cu ora 20.00, la Sala Palatului din București, informează organizatorii, Events.

Cel de-al treilea concert susținut de Macy Gray în România include atât hituri precum „Sexual Revolution”, „I try”, „Sweet Baby”, cât și piese celebre de pe cel mai recent album al său, „Covered” (2012). În paralel, Macy Gray se reîntâlnește cu fanii și pe marile ecrane, deoarece, tot în noiembrie, este așteptată lansarea thrillerului „Paperboy” (2012), o poveste provocatoare, plină de sugestii sexuale, plasată în anii ’60 în sudul Floridei, unde Gray joacă alături de Nicole Kidman, Matthew McConaughey și John Cusack.

Macy Gray, în vârstă de 45 de ani, a vândut peste 20 de milioane de albume în întreaga lume și are la activ șase albume de studio, un premiu Grammy și alte cinci nominalizări. Albumul „Covered” include 16 piese, coverurile unor trupe la fel de celebre, precum „Here Comes The Rain Again” (Eurythmics), „Creep” (Radiohead), „Teenagers” (My Chemical Romance), „Nothing Else Matters” (Metallica), „Sail” (Awolnation) și „Wake Up” (Arcade Fire).

În urmă cu 11 ani, americanca Macy Gray lansa „Sexual Revolution”, cel de-al doilea single de pe albumul „The ID” (2001), al doilea disc din cariera sa. Niște versuri curajoase și un drum lung pentru o fostă angajată a Mc Donald’s (în 2006, Gray, deja pe culmile celebrității, a filmat o reclamă pentru lanțul fast-food, spunând, fără urmă de ipocrizie, că a fost primul său pas către succes). Printre vedetele care au lucrat la McDonald’s se număra Pink, Seal, Shania Twain, Sharon Stone, pilotul de curse NASCAR Tony Stewart și fondatorul Amazon.com Jeff Bezos.

Gray, despre care site-ul celebritynetworth.com spune că are o avere de 38 de milioane de dolari, glumește spunând că, dacă ar ști unde sunt banii, s-ar duce imediat să-i scoată și ar face… shopping. La capitolul avere personală, Macy recunoaște că are trei proprietăți în Canton, Ohio, și o groază de bijuterii.

Cântăreață, producător muzical, actriță, Macy Gray a devenit cunoscută pentru rolurile din filmele „Omul Păianjen/ Spider Man”, „Deja Vu”, „Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Loose A Guy în 10 Days”. Macy Gray i-a „suflat” faimoasei Oprah Winfrey rolul din „Paperboy” (2012), o poveste provocatoare, plină de sugestii sexuale, de ambiții și prejudecăți, plasată în anii ’60 în sudul Floridei, un film cu un buget de 12,5 milioane de dolari.

Bazată pe un roman inspirat dintr-o poveste adevărată, pelicula „Paperboy” a fost selecționată oficial la Festivalul de la Cannes în acest an, iar Gray joacă alături de Nicole Kidman, Matthew McConaughey și John Cusack. Regizorul Lee Daniels, nominalizat la Oscar pentru „Precious”, n-a făcut un secret din faptul că rolul menajerei de culoare Anita i-a fost mai întâi oferit lui Oprah Winfrey, cea mai cunoscută vedetă de televiziune feminină din lume, înainte de a apela la Gray.

„În retrospectivă, nu mi-o pot imagina pe Oprah pe podea încercând să se masturbeze”, râde Daniels. „Fiecare are propria interpretare. Oprah ar fi jucat foarte stoic, ceva foarte diferit. Cred că Macy Gray a fost alegerea potrivită, în cele din urmă”, mai spune acesta.

Pe 22 noiembrie, accesul la concertul de la Sala Palatului va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00, cu trupa românească Moonlight Breakfast în deschidere.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 220 de lei, 170 de lei, 140 de lei și 110 lei. Tichetele se pot cumpăra online, pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto