Mădălin Voicu îl face „praf” pe Selly: „Ce face el muzică nu e, adică e ceva așa care e un fel de kitsch pentru fraieri”

Mădălin Voicu îl face „praf” pe Selly: „Ce face el muzică nu e, adică e ceva așa care e un fel de kitsch pentru fraieri”
Publicat: 24/08/2020, 14:06
Actualizat: 24/08/2020, 14:29

Fostul parlamentar Mădălin Voicu, fiul violonistului Ion Voicu, este de părere că celebrul vlogger Selly este „un amator” care profită de naivitatea unora care sunt lipsiți de cultură. Voicu mai spune că nu poate accepta că ce face Selly se numește muzică!

„Îți dai seama ce jignire a fost pentru Selly, că nimeni n-a sunat să zică: băi, ești viu, ai pățit ceva? Ășa, săracu’, nu doarme o săptămână de oftică pentru că nu l-a sunat nimeni să verifice chestiile astea. (…) Eu nu vreau să discut despre Selly pentru că nu-l cunosc. Eu pot să-mi spun părerea despre ce face el, adică ce prestează, că muzică nu se cheamă. În mod concret, din ce înțeleg eu, oamenii ăștia profită de mulți naivi care, lipsiți de cultură, de educație, sunt vasalii acestui gen de șmecherie. Este sinonim cu ceea ce fac țiganii, așa fac și românii”, a spus muzicianul și fostul parlamentar Mădălin Voicu, într-un interviu pentru Cristi Bancu.

„Printre fraieri sunt și ăștia ai mei mici, care și ei sunt înnebuniți cu tot felul de genuri d-astea”

Fiul violonistului Ion Voicu a mai precizat că vedetele precum Selly sunt „amatori șmecheriți”.

O vedetă adevărată nu-și permite să se dea în stambă și să profite de naivitatea unora și, sanchi, să devină vreun mare blogger, vlogger. (…)

Eu fiind muzicant și muzician, nu pot să accept că asta se cheamă muzică, ce face Selly, ce face Abi sau ce fac alții, că nici nu-i știu după nume, am mai auzit pe la băieții mei.

Muzică nu e, adică e ceva așa care e un fel de kitsch pentru fraieri. Printre fraieri sunt și ăștia ai mei mici, care și ei sunt înnebuniți cu tot felul de genuri d-astea: trap, rap, crap sau map”, a spus Mădălin Voicu.

Selly a regizat recent un accident de circulație

Cunoscutul vlogger Selly și-ar fi avariat zilele trecute pentru a doua oară bolidul în valoare de  70.000 euro, pe care îl are de anul trecut. Accidentul rutier s-ar fi petrecut luni pe o stradă dintr-un complex rezidențial de la marginea Capitalei. Selly ar fi intrat cu mașina într-un semn de circulație pe care l-a doborât, iar în urma impactului nu s-au înregistrat victime. 

Ulterior, după ce presa a preluat imaginile cu așa-zisul accident, Selly a postat un video în care arată că totul ar fi fost o glumă: „Mașina e un model 3D și totul a fost regizat de mine! Am făcut-o să vă arăt cât de ușor este să dezinformezi și că nu tot ce vedeți la televizor este adevărat”.