Maia Morgenstern, Valentin Uritescu și Gabriela Popescu, de joi, în sezonul 2 din „Las Fierbinți”, de la ProTv

Încă de la primele două episoade ale noului sezon, care debutează joi, 27 septembrie, de la 20.30, telespectatorii Pro Tv îi vor putea urmări pe Maia Morgenstern, Valentin Uritescu și Gabriela Popescu

După ce sezonul trecut Horațiu Mălăele și Ileana Stana Ionescu au deschis seria marilor actori invitați în serialul de comedie „Las Fierbinți”, cel de-al doilea sezon nu se dezminte și aduce alte nume mari la Pro Tv. Încă de la primele două episoade ale noului sezon, care debutează joi, 27 septembrie, de la 20.30, telespectatorii Pro Tv îi vor putea urmări pe Maia Morgenstern, Valentin Uritescu și Gabriela Popescu, trei apariții senzaționale și diferite de ceea ce publicul a putut vedea până acum.

Interpretarea Maiei Morgenstern în „Las Fierbinți” îi va ține în fața televizoarelor pe toți fanii serialului. Aceasta devine Țața Rapidoaica, o prezență amuzantă încă de la început, speriată că vine sfârșitul lumii pentru că a văzut semne: iepuroaica sa belgiană a fătat 5 pisoi.

„Am urmărit mai multe episoade din serial și m-am amuzat foarte tare de fiecare dată. Mi-a plăcut felul acesta de umor inteligent cu totul special, care pune bine la încercare mintea telespectatorului, spiritul nostru autoironic, felul în care ne privim”, a declarat Maia Morgenstern.

Cât despre personajele colorate care populează „Las Fierbinți” și, implicit, personajul său, Țața Rapidoaica, actrița crede că acestea aparțin umorului absurd. „Dacă nu mi-ar fi frică, deși imi este, poate că aș asemăna spiritul de observație al scenariștilor cu umorul lui Caragiale, cu spiritul lui. Personajul pe care eu îl interpretez se numeste Țața Rapidoaica, chiar și numele ei fiind încărcat de umor. Este o sportivă retrasă, abuzată, întristată de viața la țara, cu dureri și tristeți neîmpacate. Și-a ratat o splendidă carieră sportivă și a ajuns îngropată în mediul sătesc. Aproape știutoare, este pricepută la dezlegatul viselor, la rețete culinare și multe altele. În mintea ei, se vede deținătoarea tuturor secretelor și destinelor satului din ‘Las Fierbinți”. Are puteri mistice, dar în același timp este și foarte sentimentală. La filmări a fost splendid, am fost in permanență înconjurată de o atmosferă extrem de călduroasă”, a precizat aceasta.

Valentin Uritescu si Gabriela Popescu sunt în serial părinții Manuelei din Slobozia (Alina Chivulescu), care apar la nunta fiicei lor cu primarul Vasile (Gigi Ifrim). Titică și Argentina vin la nuntă și, cuprinși de bucurie și aburii licorilor servite la masă reușesc să facă mare tărăboi: Titică o găsește pe Argentina în iarba cu Ardiles (Mihai Mărgineanu), deși aceasta se jură că nu s-a întâmplat nimic.

Valentin Uritescu mărturisește că apariția în „Las Fierbinți” a fost o reală bucurie, chiar dacă pentru rolul lui Titică și-a înroșit părul. „Serialul era pe post, însă nu reușisem să văd niciun episod. Butonând, am văzut câteva secvențe și mi s-a părut autentic tot ce se întâmplă acolo, actorii erau foarte buni, tineri foarte talentați. Imediat după premieră spectacolului meu de la Metropolis, ‘Spitalul comunal”, mi s-a propus să apar în cel de-al doilea sezon al serialului ‘Las Fierbinți”. Iar regizorul Dragoș Buliga mi-a propus rolul Titică”, povestește Valentin Uritescu.

Cât despre filmări, actorul recunoaște deschis că i-au plăcut la nebunie, mai ales că face echipă cu Gabriela Popescu, o veche parteneră a sa de scenă. „M-a amuzat faptul că Titică e tot timpul cu cureaua după nevastă-sa care are gura cam mare. Prima scenă am avut-o chiar cu Gabriela Popescu, noi am fost parteneri în multe momente actoricești, iar la prima secvență trebuia să ne trântim pe uliță, în praf. Apoi a trebuit să mân mașina, spre disperarea Alinei Chivulescu, fiica mea în serial. Am filmat cu placere și m-am amuzat. Pe undeva, sunt și eu în Titică, și eu am un simț al umorului aparte și l-am găsit foarte repede ca personaj. Am avut emoții, însă regizorul mi-a spus că am făcut totul foarte bine. Îmi place ‘Las Fierbinți” pentru că e autentic și actorii sunt foarte, foarte buni, e ca un cine-vérité”, încheie acesta.

La rândul său, actrița de la Teatrul de Comedie Gabriela Popescu recunoaște că participarea în „Las Fierbinți” este o reală plăcere și privește cu umor chiar și țânțarii care nu i-au dat pace la filmările în Fierbințiul cuprins de căldura insuportabilă a verii. „Ce poate fi mai plăcut decât să lucrezi cu niște tineri care te privesc cu admirație și drag și cu un regizor la fel de tânăr și talentat? A fost o bucurie, chiar dacă se lucra de dimineața până noaptea, cu țânțarii pe noi, de mi-a dat soțul meu a doua zi un spray special pentru a mă apăra de înțepături”, își amintește aceasta amuzata.

Actrita apreciază atât reîntâlnirea cu Valentin Uritescu, cu care a format un cuplu pe scenă și în „Cuscrele”, dar și lucrul cu Mimi Brănescu, scenaristul serialului. Gabriela Popescu reușește cu brio să dea naștere în „Las Fierbinți” unui personaj savuros, a unei femei atrăgătoare care nu își arată vârsta și care ar putea concura chiar cu fiica sa atât prin vestimentație, cât și prin energia și dorința de a gusta viața, demonstrând că este o actriță ce poate fi oricând distribuită pe un alt segment de vârstă. Despre personajul său, Argentina, mama Manuelei (Alina Chivulescu), actrița povestește: „Forma fizică a personajului este expresia vieții pe care și-o dorește, o femeie căreia timpul nu poate să-i șteargă dorintț de a prinde sunete pe care nu le-a auzit încă, o femeie care mâine ar lua viața de la început, cu aceeași bucurie imensă de a experimenta lucruri noi pe care le-a simțit la 30 de ani și nu le-a încercat. ‘Mamă, ce-ți mai place viața!” e o replică ce definește personajul Argentina – iată – un nume ce sparge hotarul țării unde s-a născut. Argentina are nevoie de ‘mai multe spații decât o turmă întreaga de bizoni”. Următoarele filmări peste Prut”, spune cu umor Gabriela Popescu.  

Tot la debut de sezon, își face apariția și Alina Chivulescu, cea care interpreteaza rolul Manuelei, soția primarului Vasile (Gigi Ifrim). Nu va lipsi nici simpaticul Moș Peleus (Horațiu Mălăele), deja o prezență colorată în „Las Fierbinți”.  

Din 27 septembrie, de la ora 20.30, țara o arde din nou pe comedie în „Las Fierbinți”, iar motivele de bucurie sunt și mai multe, pentru că pe 27 septembrie, Pro Tv va difuza două episoade ale noului sezon, care aduce și mai multe glume și scene care vor smulge hohote de râs, actori noi și o muzică specială.

BOMBĂ în Liga I. Constantin Budescu revine în TOP şi semnează cu un alt club...
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Noul simptom cheie care poate indica infecția cu SARS-CoV-2. Ce spun cercetătorii
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
WOW! Ce salarii primesc angajații Dacia. Iată cât poți câștiga dacă vei lucra la Mioveni
Adevărul despre vaccinul anti-covid-19. Imaginile VIDEO care arată de ce s-a făcut atât de repede,...
Tzancă Uraganu dă replica după ce și-a maltratat soția
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită...
Gabriela Prisăcariu, cum arată complet naturală! Imaginea surprinsă chiar de iubitul ei / FOTO
Inchide