• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Mailul intim trimis la toată compania

Ce eroare!

Un cuplu din Marea Britanie a demisionat de rușine după ce o conversație privată, pe e-mail, despre viața lor sexuală a ajuns, din greșeală, la toți colegii de serviciu, scrie The Daily Mail.

Cei doi lucrau la o companie din industria petrolului. Melanie Anderson ocupa funcția de recepționeră. Femeia a vrut să le trimită colegilor un e-mail colectiv pentru a-i anunța că a venit mașina cu mâncare, însă în loc să compună un mesaj nou a înaintat o conversație pe care o avusese cu logodnicul său despre viața lor sexuală.


PLUS: Ce se vede în partea stângă a acestei fotografii?! MĂREȘTE IMAGINEA să vezi de ce tot Internetul a luat foc

PLUS: Cine-l așteaptă azi pe Ghiță la portiță? CUM ARATĂ AZI CLEOPATRA STRATAN, fetița-fenomen de altădată

PLUS: ALERTĂ! Scânteia care detonează BOMBA în EUROPA: cea mai nouă națiune de pe continent ȘI-A SCRIS DECLARAȚIA DE INDEPENDENȚĂ!


„Chiar dacă a fost vorba despre o greșeală prostească, nu au făcut nimic rău intenționat sau ilegal. Prin urmare nu au fost luate niciun fel de măsuri disciplinare”, a precizat Bruce Webster, director de resurse umane la compania la care erau angajați cei doi.

„Din păcate, au ales să demisioneze”, a precizat Webster care a adăugat că s-au luat măsuri pentru a se evita astfel de greșeli pe viitor.

Email-ul a ajuns la cei 89 de angajați ai companiei, iar ulterior s-a viralizat pe rețelele de socializare. Mesajele se refereau la o partidă de sex.

Sursă: The Daily Mail

Inchide