Mariah Carey a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Mariah Carey a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood
Publicat: 06/08/2015, 10:52

Steaua dedicată artistei americane, cea de 2.556-a de pe Aleea Celebrităților din Hollywood, se află la intersecția dintre Hollywood Boulevard și Argyle Avenue, pe trotuarul din fața W Hotel. Pe fațada Teatrului Pantages, aflat vizavi, a fost afișat următorul mesaj: „O stea pentru o stea! Felicitări, Mariah Carey!”.

Numeroși fani au fost prezenți la ceremonia de miercuri. La eveniment a participat și L.A. Reid, CEO-ul casei de discuri Epic Records, care a spus că discursul său introductiv va fi „o scrisoare de dragoste” către artistul lui preferat. Cineastul Lee Daniels, care a colaborat cu Mariah Carey la filmul „Precious: După romanul «Push» de Sapphire”, s-a referit la artistă cu apelative precum „buna mea prietenă” și „Regina”, confirmând apoi o afirmație făcută și de L.A. Reid, potrivit căruia celebra cântăreață „nu spune niciodată ceva rău despre oameni”. Apoi, regizorul american a lăsat să se înțeleagă că Mariah Carey va juca în următorul sezon al serialului TV pe care îl regizează, „Empire”.

Stephen Hill, directorul de programe al televiziunii BET, a adus la rândul său un tribut artistei americane, după care a urmat la microfon regizorul Brett Ratner, care a regizat nouă dintre videoclipurile vedetei. „E o artistă unică, care a emoționat oamenii din lumea întreagă. Zilele noastre de naștere sunt despărțite doar de o zi. O consider ca pe o soră – așadar, tabloidelor, lăsați-ne în pace. Știrile voastre nu sunt adevărate”, a spus Ratner.

Apoi, Mariah Carey, purtând o rochie neagră, lungă și fără mâneci, a captat întreaga atenție și a susținut un scurt discurs de mulțumire, la care au asistat și copiii ei, gemenii Monroe și Moroccan. Vedeta a mulțumit, de asemenea, fanilor și invitaților prezenți la eveniment. „Dumnezeule, e atât de copleșitor și de emoționant. Mă faceți să plâng. Această stea reprezintă o mare onoare și un vis devenit realitate”, a spus vedeta americană.

Ceremonia, care a durat aproximativ 40 de minute, a fost urmată de un dineu de gală, organizat la Hollywood Roosevelt Hotel.

Mariah Carey – care deține 18 piese ce au ajuns pe primul loc în topul american, mai mult decât oricare alt artist solo – susține în această perioadă un turneu în rezidență la Las Vegas și a spus că această serie de show-uri au împiedicat-o să lucreze la cel de-al 15-lea album de studio din carieră.

De asemenea, Mariah Carey a spus că este foarte posibil să se îndrepte din nou către cinematografie după încheierea turneului din Las Vegas. Ea s-a remarcat deja în filme precum „Strălucire/ Glitter” (2011) și „Precious: După romanul «Push» de Sapphire” (2009).

Mariah Carey și-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost și soț timp de patru ani, fiind recunoscută pentru vocea sa care atinge cinci octave. A lansat 14 albume de studio și a jucat în mai multe filme.

Mariah Carey, câștigătoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul în anii ’90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreață în Statele Unite ale Americii în anii ’90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records.

Artista, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul „The Emancipation of Mimi”, care a avut un imens succes. Albumul ei „E=MC2”, lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite și i-a oferit artistei americane șansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, datorită piesei „Touch My Body”. Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley și a urcat pe a doua poziție în clasamentul artiștilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decenii. Prima poziție a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Anul trecut, Mariah Carey a susținut un nou turneu mondial, prin care artista americană și-a promovat cel mai recent album de studio, „Me. I Am Mariah…The Elusive Chanteuse”, lansat pe piață în mai 2014.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Micii vegani, tot mai preferați de români. Câți mici din carne mănâncă în medie un...