Mărturisirea gemenelor de la Cheeky Girls: „Beam doar sucuri dietetice și mâncam niște ciuperci”

Mărturisirea gemenelor de la Cheeky Girls: Beam doar sucuri dietetice și mâncam niște ciuperci
Publicat: 07/06/2013, 18:47
Actualizat: 12/08/2019, 02:12

Invitate în platoul unei emisiuni de televiziune din Marea Britanie, fetele de la Cheeky Girls au vorbit despre perioada în care au fost anorexice.

Potrivit The Sun, Gabriela și Monica Irimia au povestit că perioada în care au participat la filmările pentru show-ul englezesc„Popstars: The Rivals” sufereau de tulburări grave de alimentație.

„Sora mea a fost anorexică timp de aproape cinci ani, iar eu circa patru ani”, a mărturisit Gabriela. „S-a întâmplat pur și simplu – nu aveam control deloc asupra vieții noastre, asupra carierei (…). Nici măcar nu ne dădeam seama, ne-am îmbolnăvit peste noapte”, a adăugat tânăra în vârstă 30 de ani.

„Beam doar sucuri dietetice toată ziua și mâncam niște ciuperci la prânz, acesta era regimul nostru”, a completat Monica, admițând că din această cauză ea și sora ei începuseră să aibă probleme și probleme cu memoria.

„Multe dintre amintirile noastre sunt aproape pierdute acum – mă uit uneori la fotografii făcute în timpul călătoriilor în Orientul Îndepărtat și Europa și mă întreb >. Nu îmi pot aminti pentru că eram bolnavă în acea perioadă”, a povestit Gabriela.

Pe de altă parte, gemenele au apelat și la ajutorul chirurgiei estetice, amintește publicația britanică. Fetele și-au făcut implanturi cu silicon de nouă ori, plătind aproximativ 100.000 de lire sterline (aproape 118.000 de euro).

„Până la vârsta de 19 ani nu aveam nicio problemă cu felul în care arătam, dar totul s-a schimbat în momentul în care am devenit staruri pop și am intrat în această industrie. Asupra noastră se punea o mare presiune, iar acesta a fost principalul motiv pentru care am luat atitudine – am crezut că asta ne va ajuta în carieră”, a mai spus Gabriela în cele din urmă.