Masaj cu șerpi, pentru relaxare și calmarea durerilor musculare și articulare! Cât costă o ședință și unde se poate face (VIDEO)

Masaj cu șerpi, pentru relaxare și calmarea durerilor musculare și articulare! Cât costă o ședință și unde se poate face (VIDEO)
Masaj cu șerpi la un SPA în Cairo, Egipt (FOTO: Facebook/ CBS News)
Publicat: 04/01/2021, 16:14
Actualizat: 06/04/2021, 14:35

Un centru SPA din Cairo, Egipt, le oferă clienților săi masaje cu șerpi, pentru relaxare și calmarea durerilor musculare și articulare.

Evident, „terapia” inedită este destinată doar celor tari de inimă, având în vedere faptul că în timpul sesiunii de 30 de minute șerpii sunt plimbați pe spatele și chiar pe fața clientului.

Proprietarul SPA-ului, Safwat Sedki, spune că pentru acest tip de terapie folosește pitoni sau alți șerpi neveninoși. El a declarat pentru Reuters, citată de presa locală, că masajul cu șerpi ajută la „reducerea durerilor musculare și articulare” și la îmbunătățirea circulației sângelui.

„Utilizarea șerpilor în masaj are două ținte: fizic și emoțional. Fizic, îmbunătățește circulația sângelui. Emoțional, pentru că se eliberează endorfine care îi ajută pe oameni să-și recâștige încrederea”, precizează Safwat Sedki, citat de Digi 24.

Sedki a spus că nu a fost ușor să-și convingă clienții să apeleze la acest tip de masaj.

Mulți oameni s-au temut, dar, după ce le-am explicat beneficiile, ideea a fost acceptată de mulți clienți, în special de cei care au o fobie sau se tem de șerpi”, a mai spus proprietarul SPA-ului.

Sedki a oferit gratuit primele ședințe de masaj cu șerpi, dar acum acestea sunt taxate cu 100 de lire egiptene, adică aproximativ 30 de lei.

O femeie s-a descălțat de sandale în metrou și a lăsat un bărbat să-i mângâie picioarele. Individul exclama de plăcere, în timp ce executa masajul

Pasagerii dintr-un vagon de metrou londonez au rămas uimiți după ce o femeie s-a lăsat descălțată de un bărbat, care i-a făcut masaj la picioare. Mai mult, individul a scos sunetele de plăcere, în timp ce și-a răsfățat partenera de călătorie.

Într-un clip video postat de Albert Lam pe grupul de Facebook „S**t London”, o femeie în pantaloni de camuflaj și sandale stă pe spate, în timp ce un bărbat îi mângâie picioarele.

Bărbatul execută un masaj senzual și chiar exclamă a satisfacție, în timp ce pasagerii se uită contrariați: „Mmm, ce bine este!”

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase