MASTERCHEF. Aida Parașcan, după ce a câștigat concursul: „Vreau să am o emisiune culinară”

Publicat: 30/05/2013, 11:13
Actualizat: 29/07/2014, 22:05

MASTERCHEF. Câștigătoareaconcursului culinar de la Pro TVeste AIDA PARAȘCAN.

În vârstă de 31 de ani, câștigătoarea show-ului MASTERCHEF,AIDA PARAȘCAN a luptat pentru titluși pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro, alături de Ana Rotaru, Mihai Toader, Nicușor Coroama, Maria Pop și Alexandru Hora.

AIDA PARAȘCAN, câștigătoarea concursului culinar, a convins juriul format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu că merită să câștige marele premiu în valoare de 50.000 de euro al show-ului culinar transmis de Pro TV.

La doar câteva minute după terminarea emisiunii MASTERCHEF, Aida ne-a acordat un interviu în exclusivitate.

Câștigătoarea celui de-al doilea sezon al concursuluia vorbit pentru gândul despre ce a însemnat pentru ea participarea la acest show culinar transmis de Pro TV, dar și despre ce planuri de viitor are după câștigarea titlului de MASTERCHEF. Aida este stabilită de 10 ani în Italia, aceasta părăsind România pentru a-i oferi un viitor mai bun copiilor ei.

LOTO, LOTO 6/49. Report uriaș, de 8,1 milioane de euro, la LOTO 6/49. Miză mare și la alte jocuri LOTO

VREMEA. Avertizare METEO de ploi torențiale, vijelii și grindină în toată țara

ASTERCHEF. Ce va face Aida de acum încolo

„Am multe visuri, dar cred că cel mai mare e să am o emisiune culinară. Primul lucru pe care aș vrea să îl fac este să studiez și să îmi îmbogățesc cunoștințele în domeniul culinar. Apoi, m-am gândit să scriu o carte de bucate, dar nu cartea clasică de rețete. Mă gândeam la ceva mai diferit în care să exprim ceea ce sunt și ceea ce reprezintă bucătăria și, nu în ultimul rând, noțiuni de bază ale bucătăriei. Un alt vis al meu e unul în care am emisiunea mea culinară”, a spus pentru gândul AIDA PARAȘCAN, câștigătoareaMASTERCHEF.

Întrebată ce va face cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro, câștigătoarea MASTERCHEF a spus că „probabil primul lucru pe care îl voi face va fi să îmbunătățesc casa părinților mei”. „Apoi, voi plăti o parte din credit, apoi aș vrea să fac mai multe evenimente cu scop umanitar, pentru a ajuta copiii din mediul rural”.

AIDA PARAȘCANa vorbit în interviul pentru gândul despre proba care a speriat-o cel mai mult. „Când a trebuit să reproduc farfuria din poză. Am zis: acum e acum! Dacă reușesc să dau gust la mâncare doar uitându-mă la o fotografie și să am aceeași farfurie ca acolo, atunci chiar că sunt tare. Din câte îmi aduc aminte mi-a reușit”, a spus câștigătoareaMASTERCHEF.

În ceea ce privește cea mai grea probă din concurs, câștigătoarea MASTERCHEFa spus că „Cutia misterelor” a fost proba care i-a dat cele mai multe emoții. „Pentru că ești limitat în folosirea ingredientelor și timpul cu siguranță e cel mai mare dușman, trebuie să fii foarte inventiv și rapid. E cea mai grea probă, dar și cea mai frumoasă”, a povestit câștigătoarea.

Întrebată cine dintre ceilalți concurenți i-a câștigat respectul de-a lungul emisiunii MASTERCHEF, AIDA PARAȘCAN a spus că sunt mai mulți. „Nicușor este încă necopt, dar un bun executant în bucătărie. Nicușor are cunoștințe incomplete, lipsindu-i cele de patiserie. Traian are cunoștințe destul de variate în domeniul culinar, poate puțin irascibil în competiție, dar cu siguranță în alt ambient e o persoană de apreciat”.

MASTERCHEF. Cum a ajuns în concurs

AIDA PARAȘCAN a vorbit și despre cum și-a descoperit pasiunea pentru gătit. „Mi-am dat seama cu timpul. Nu a existat un moment anume, dar de fiecare dată când gătesc îmi dau seama că vreau să fac și altceva, să încerc noi rețete. Citesc mult și îmi place să pun în practică ceea ce citesc. Dar MASTERCHEF m-a ajutat mai mult să îmi descopăr această pasiune și să descopăr anumite caracteristici ale mele pe care înainte nu le cunoșteam”, a spus Aida.

Întrebată cum i-a venit ideea de a participa la concurs, AIDA PARAȘCAN a spus că „am auzit discutându-se de MASTERCHEF„. „Până atunci nici nu știam de existența acestui concurs, în afară de cel din SUA. În momentul acela mi-am spus în gândul meu: eu vreau să fiu acolo. Nu știam dacă voi avea vreo posibilitate să trec de preselecții sau dacă soțul meu ar fi fost de acord. Voiam să fiu acolo și nici eu nu știam de ce”, a povestit AIDA PARAȘCANU.

Aida este din Buzău, însă s-a stabilit în Italia. Aidaa revenit în țară special pentru a participa la MASTERCHEF. Este mămica a trei copii, cărora le gătește foarte des și nu le dă aproape nimic din comerț.

MASTERCHEF. Cu cine a concurat Aida în finală

Ana Rotaru (23 de ani), este din Chișinău, dar locuiește în București. A învățat să gătească urmărind rețete pe internet sau la televizor. Îi plac fructele de mare și prepară midii de două ori pe săptămână.

Mihai Toader (24 de ani) a început să gătească în timpul facultății. Condimentele preferate sunt verdețurile, chimenul, paprika, piperul alb și vinul. Pentru el, „Masterchef” este cel mai important concurs din viața sa, un vis aproape devenit realitate.

Nicușor Coroamă (19 ani) locuiește în comuna Vicovu de Jos, din județul Suceava. Nicușor și-ar dori să își facă o stână turistică la ferma de oi, unde să-și întâmpine oaspeții cu bucate românești.

Maria Pop (23 de ani) este independentă financiar de la 15 ani, când a plecat de acasă pentru un trai mai bun. I-ar plăcea să fie bucătăreasă și să aibă propriul restaurant.

Alexandru Hora (39 de ani) este din Oradea. A avut o copilărie grea, iar în urma unui accident a făcut o comoție cerebrală și o semipareză facială. În 2004 s-a născut fetița sa, acela fiind un moment-cheie din viața lui.

Primul sezon al emisiunii MASTERCHEF România a fost câștigat de Petru Buiuca.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pescobar, cu 12 gagicuțe la mare: Și-a lăsat iubita acasă și a făcut show de...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Ies la lumină noi detalii în cazul fetiței și bătrânei din Călărași, care ar fi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Cătălin Bordea, șocat de femei: Mi-a ajuns
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Nebuloasa Cap de Cal, observată în detalii fără precedent cu Telescopul Webb