MASTERCHEF, lider de audiență. Cine sunt concurenții care au părăsit show-ul de cookink – GALERIE FOTO

Publicat: 11/04/2013, 09:41
Actualizat: 29/07/2014, 20:48

Ediția de marți, 9 aprilie, a show-ului MASTERCHEF, de la ProTv, a fost una plină de emoții, nervi și scântei. Cea de-a șasea ediție a emisiunii MASTERCHEF i-a adus pe concurenți pe culmile extazului, dar și ale agoniei, astfel că cele două probe ale serii, cantina socială și testul sub presiune i-au trecut pe aceștia prin toate stările posibile.

De la bucuria de a găti pentru aproape 200 de persoane fără posibilități materiale, care iau masa la cantina socială, la nervii înstinși la maximum din bucătărie, la munca în echipă cu oameni cu care sunt în competiție, la lacrimi și dorința de a abandona competiția MASTERCHEF, toate au fost stări prin care au trecut concurentii în ediția de marți.

Show-ul MASTERCHEF a fost lider absolut de audiență, potrivit datelor transmise de ProTv. Așa se face că în minutul de maximă audiență a show-ului MASTERCHEF, care s-a înregistrat la ora 22.28, Pro Tv a obținut un vârf de audiență pe publicul său țintă de 18,7 puncte de rating și 35,2 procente din cota de piață.

Postul de televiziune din Pache a fost lider detașat de audiență înregistrând o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 14,4 puncte de rating și 27,4 % cotă de piață, în vreme ce Antena 1, principalul competitor, se clasa a treia, după Kanal D, cu o medie de 6 puncte de rating și 11,5 % cotă de piață.

Prima probă a serii, cantina socială, a adus cele două echipe de la MASTERCHEF – cea roșie condusă de Gina și cea albastră condusa de Victor – în competiție directă. Fiecare echipa a avut de pregătit câte un meniu complet, iar jurații de la MASTERCHEF: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu le-au atras atenția că preparatele lor trebuie să fie gustoase, proaspete și în cantitate mare pentru că trebuie să hrănească 200 de persoane.

Dacă echipa roșie a avut de pregătit supa cremă de broccoli cu bacon și crutoane, cordon bleu cu ratatouille de legume, mousse de ciocolată neagra cu fructe de pădure și înghețată și un cocktail non-alcoolic, echipa albastră a trebuit să pună pe masă supă cremă de cartofi și costiță afumată cu crutoane, ruladă de piept de pui umplută cu spanac și mozzarella cu sote de mazare, mousse de ciocolată albă cu fructe de pădure și înghețată și un cocktail non-alcoolic.

„A fost un sentiment plăcut. Gătim pentru oameni care vin aici când nu au ce să mănânce”, a mărturisit Victor Nemeș, căpitanul echipei albastre. „Chiar mi-au dat lacrimile”, a spus și Vlad Mureșan, impresionat de faptul că echipa sa nu s-a apucat de treabă până nu și-a spus rugăciunea.

Însă lucrul în echipă când de fapt fiecare concurent de la MASTERCHEF este în compeție cu toți ceilalți s-a dovedit a fi foarte greu. Șefilor de echipă le-au fost testate din greu abilitățile de lideri și puterea de a delega și organiza. „E greu să coordonezi atâția oameni, să-i distribui pe fiecare fel de mancare”, a mărturisit Gina Jalba. Așa se face că lucrurile au devenit de-a dreptul haotice când presiunea timpului a început să-și spună cuvântul. Indicațiile dure ale juraților, menite să-i impulsioneze și să-i organizeze au pus și mai multă presiune pe ei. Nicoleta s-a rezumat la curățatul cartofilor, astfel că și-a atras criticile altor concurenți de la MASTERCHEF care i-au atras atenția că nu pune umărul la treabă.

Și Georgeo a decis să facă mousse-ul de ciocolata fără să țină cont de indicațiile Ginei, șefa de echipă, și a pus ouă, astfel că preparatul s-a tăiat, pierzându-se foarte mult timp. „Nu poți să-i lași să facă ce vor ei”, a atenționat-o dur Sorin Bontea pe Gina. Și Andreea s-a plâns că a cerut ajutorul unui co-echipier, care însă în loc să o susțină i-a spus să se descurce singură.

Tot în ediția difuzată aseară a show-ului MASTERCHEF, Cătălin Scărlătescu i-a atras atenția Anei că se mișcă prea încet atunci când a văzut că a făcut doar un bol de crutoane într-o oră. Victor Nemeș, căpitanul echipei albastre a dovedit că poate fi și dur, dacă situația o cere. „Să nu vă prind că începeți să vă certați, că dau cu voi de pământ. Sunteți prieteni și lucrați ca o echipă, dacă nu, vă scot afară, dau cu voi de pământ”, și-a avertizat el colegii.

„Victor ca șef de echipă este un om de nota 41. De 200 de ori dacă mi-ai cere să aleg un șef de echipă, pe el l-aș alege”, l-a lăudat Rareș Burducea. Proba nu a fost însă lipsită nici de picanterii, iar Rareș a fost ținta unor comentarii aprinse: s-a sugerat că între el și Nicoleta s-ar fi înfiripat ceva, iar Ana a recunoscut că i-a văzut ținându-se de mână. Rareș Burducea i-a luat apărarea Nicoletei în fața celorlalți concurenți, mai ales că au ajuns în aceeași echipă la proba de la cantina socială. „Nicoleta e o fată de nota 21. E super ok și foarte plăcută, ce să zic, e Nicoleta. E simpatică, ăsta e atuul ei”, a declarat el. Pus în fața dezvăluirilor, Rareș a vrut să spulbere orice speculație și a declarat că el și Nicoleta sunt doar buni prieteni.

La finalul pribei probe de la MASTERCHEF, în urma voturilor celor care au mâncat la cantina socială, s-au obținut următoarele rezultate: echipa albastra 115 voturi, iar echipa roșie 119 voturi. Deși a fost greu, s-a țipat în bucătărie, nervii s-au dezlănțuit și n-au lipsit comentariile dure, la final cei trei jurații i-au felicitat pe toți concurenții pentru că au făcut față acestei probe grele și au reușit să hrănească atația oameni. „Noi pentru asta vă felicităm”, a spus chef Florin. „Și recunoaștem că a fost mai bine decât ne așteptam”, a completata chef Cătălin.

Cea de-a doua probă a serii, din cea de-a șase ediție a show-ului MASTERCHEF a fost „Testul sub presiune”, care a venit cu multe suprize. Invitata celor trei jurați, Anda Călinici, o expertă în arta cofetăriei care a reprezentat cu succes România la World Chocolate Masters, a prezentat în fața concurenților un desert care să-i inspire în această probă. Inedit a fost și faptul că la acest test au intrat ambele echipe pentru că diferența de numai 4 voturi dintre ele obținută la proba cantinei este prea mică. Echipa roșie a avut însă un mic avantaj, acela de a putea urmări până la final demonstrația de măiestrie a Andei Călinici.

Așa se face că ambele echipe de la MASTERCHEF au trecut prin emoțiile testului sub presiune, numai că în momentul în care au constatat cât de dificilă este rețeta prezentată de Anda Călinici mulți s-au descurajat. Maria Secrieriu și Nicoleta au spus, mai în glumă mai în serios, că nu vor trece de proba asta și că mai bine se retrag acum. La rândul ei, Maria Pop a început să plângă în hohote și a mărturisit tuturor, speriată și descurajată, că pleacă din concurs. A fost nevoie de insistențele Mariei Secrieriu și ale celorlalți concurenți pentru a o convinge că dacă a ajuns până aici merită să își încerce norocul în această probă usturătoare și să nu abandoneze.

Victor Nemeș va lua din nou poziție la această probă și își va încuraja colegii, spunându-le că dacă se vor calma și se vor concentra vor trece și de această probă. Rareș a avut mult de furcă la această probă pentru că de 18 ani el nu mănâncă dulciuri și nici nu le prepară.

Le-a mărturisit juraților de la MASTERCHEF că a jucat fotbal și în acea perioadă a mâncat multe dulciuri, așa că acum nici nu mai vrea să audă de ele. Deși a fost ferm convins că va fi eliminat la această probă, alții sunt cei care au plecat acasă: Răzvan Oana și Ștefania Macau.

LOTO – LOTO 6 DIN 49. Extragerile de joi au loc la ora 16:45. Report de 5,4 milioane de euro la 6 din 49

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...