Matt Damon și Tom Cruise, împreună în „Cei șapte magnifici”

Matt Damon și Tom Cruise, împreună în Cei șapte magnifici
Publicat: 10/06/2012, 12:22
Actualizat: 11/06/2012, 08:20

Matt Damon și Tom Cruise ar urma să joace împreună, alături de Morgan Freeman și Kevin Costner, într-o adaptare după „Cei șapte magnifici”, celebrul western realizat în 1960 de John Sturges, relatează presa britanică citată de moviehole.net.

Matt Damon ar fi cel mai recent nume cooptat în distribuția producției MGM. Acesta ar urma să îl interpreteze pe Vin, jucat de Steve McQueen în filmul original.

Numele lui Tom Cruise a fost vehiculat anterior, celebrul actor urmând să preia rolul pe care l-a avut Yul Brynner (Chris) în filmul lui Sturges. Potrivit presei, Cruise ar fi făcut o listă cu actori de primă mână, care să i se alăture în acest remake.

Morgan Freeman ar putea fi personajul negativ Calvera, în timp ce Kevin Costner l-ar putea interpreta pe Britt.

„MGM investește foarte mulți bani în acest film și au vrut nume de top pentru rolurile principale”, a spus o sursă citată de The Sun.

Este de așteptat ca pelicula să aibă unul dintre cele mai mari bugete din toate timpurile și, potrivit imdb.com, aceasta urmează să fie lansată în 2015.

Yul Brynner, Eli Wallach, Steve McQueen, Charles Bronson și Robert Vaughn, care au făcut parte din distribuția peliculei originale, au devenit unii dintre cei mai cunoscuți actori ai Hollywoodului, în timp ce „Cei șapte magnifici/ The Magnificent Seven” este unul dintre cele mai populare westernuri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase