Mediafax Foto a lansat albumul de fotografie „Best of 2013” – VIDEO

Publicat: 13/03/2014, 16:48
Actualizat: 27/03/2019, 03:20

Evenimentul de lansare a albumului a avut loc la magazinul foto-video F64, în incinta cafenelei proprii, aflată la parter, în bd-ul Unirii nr. 45, începând cu ora 19.00.

Albumul de fotografie de presă „Best of 2013” este continuarea firească a seriei de albume de fotografie de presă începută în 2006, prin care este dusă mai departe tradiția de a prezenta într-o manieră elegantă și exclusivistă cele mai reprezentative fotografii realizate de fotoreporterii și colaboratorii Mediafax Foto.

La eveniment va fi prezentată echipa Mediafax Foto, vor fi proiectate fotografiile din album, iar fotoreporterii Mediafax Foto vor povesti cum surprind imagini deosebite, dar și momentele inedite pe care le trăiesc în spatele aparatelor de fotografiat.

Evenimentul se va încheia cu o tombolă cu premii, desfășurată cu sprijinul Volksbank, care îi susține pe cei care-și urmează pasiunea. Toți participanții la eveniment se vor putea înscrie la această tombolă, având șansa de a câștiga vouchere în valoare totală de 3000 lei, valabile în cadrul magazinului F64. În plus, toți cei prezenți vor primi cupoane de reducere cu care vor putea achiziționa albumul la un preț special, redus cu 20%.

Anul 2013 a fost un an al exprimării libere, al dreptului cetățeanului de a protesta. Astfel povestea anului surprinde protestele de stradă față de exploatarea minieră de la Roșia Montană și cele împotriva explorării gazelor de șist, ori cu manifestațiile pro sau contra eutanasierii câinilor fără stăpân. Echipa Mediafax Foto a mai fotografiat competițiile sportive interne și internaționale ale anului trecut, precum și concertele susținute în țara noastră de artiști renumiți pe plan internaționa. Nelipsite din povestea lui 2013 au fost, ca de obicei, evenimentele politice și permanentele tensiuni între liderii politici. Fotoreporterii Mediafax Foto s-au aflat întotdeauna în mijlocul evenimentelor, surprinzând cadre de istorie pe care le-au captat și transmis fară să modifice sau denatureze realitatea și adăugând de fiecare dată un strop de artă în fiecare cadru tras.

„Cu toate că trăim într-o perioadă de explozie a fenomenului fotografic, în care tehnologia reușește să transforme pe aproape oricine într-un fotograf, Mediafax Foto demonstrează că fotografia de presă realizată profesionist, respectând valorile agenției noastre de credibilitate, autoritate, obiectivitate, exhaustivitate și promptitudine, rămâne întotdeauna de actualitate, căutată și apreciată”, spune Marius Smădu, coordonator al Departamentului Foto al Mediafax Group.

Ediția de anul acesta a albumului „Mediafax Foto – Best of 2013” poate fi achiziționată online, la prețul de 99,99 lei, la adresa www.mediafax.ro/album, în magazinul F64, precum și pe www.f64.ro.

„Mediafax Foto – Best of 2013” are ca parteneri pe NNDKP, Alpha Bank, Apa Nova București, Volksbank, CITR – Societatea de Practicieni în Insolvență și F64.

Mediafax Foto face parte din Mediafax Group și este liderul pieței românești de fotografie de presă. Departamentul foto s-a dezvoltat în cadrul Agenției de presă Mediafax din 1995 și furnizează zilnic cel mai consistent flux de fotografie de eveniment românesc, asigurând conectarea presei locale și naționale la cele mai relevante evenimente petrecute zi de zi în România. Imaginile Mediafax Foto sunt preluate în fiecare zi de cele mai importante publicații din țară. Arhiva foto online a Mediafax Foto conține peste 370.000 de imagini de la cele mai importante evenimente care au avut loc în România, din 1990 până în prezent. Acestora li se adaugă cele aproape 5 milioane de fotografii de eveniment extern, arhivate din 2002 și până în prezent, din arhiva Agence France Presse, distribuită de Mediafax Foto.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Podul prăbușit din Baltimore: 2 victime, recuperate din apă