Merge la școală de luni până vineri, dar are timp să facă zeci de mii de euro în timpul liber. O elevă vorbește despre pasiunea ei: „Fac asta de la 14 ani”

Publicat: 23/09/2019, 11:35

Tia Christofi, alias @tiachristofi, are peste 100.000 urmăritori pe Instagram și peste 3.000 de abonați pe YouTube, scrie mirror.co.uk.

Tânăra de 18 ani din Melbourne, Australia, are parteneriate cu numeroase branduri și câștigă 70.000 dolari australieni pe an (circa 45.000 de euro), în timpul liber.

Tia poate împăca școala și cariera de social influencer prin munca „în ferestre” și poate spune că nu a lipsit de la școală, în timpul zilei.

„Am școală de luni până vineri, dar în pauze pozez”, explică eleva.

La școală nu a fost mereu ușor și Tia își amintește că unii colegi au ironizat-o pentru clipurile și fotografiile ei. Acest lucru nu a făcut-o să renunțe la carieră.

Tia a început să distribuie fotografii pe Instagram de la vârsta de 14 ani. În cele din urmă, aceasta a ajuns să aibă 104.000 urmăritori pe rețeaua socială.

Spre deosebire de alți influenceri, Tia lucrează doar cu firme care se potrivesc integral cu ideile ei. Ea îi sfătuiește pe tineri să distribuie tot ceea ce simt pe Instagram, indiferent de ceea ce cred alții. „Fii sincer cu tine însuți!”, spune tânăra de 18 ani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase