MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai frumoase și originale urări, felicitări și mesaje de Revelion 2018

MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai frumoase și originale urări, felicitări și mesaje de Revelion 2018
Publicat: 31/12/2017, 21:20

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU. Câteva URĂRI originale și FELICITĂRI pentru REVELION 2018propuse de noi. La mulți ani tuturor!

„Păstrează din anul care se încheie numai clipele frumoase și vorbele bune și întâmpină noul an cu bucuria de a o putea lua mereu de la capăt! La mulți ani! „

„Dragă… beau o bere pentru tine. Fă și tu la fel! La mulți ani!”

„Prieten(ă) drag(ă), să fii fericit(ă)! Îți doresc un an pașnic!”

„2018 este anul tău! Să nu mă dezamăgești 🙂 „

„2018 chiar va fi anul tău! Contez pe tine! :)”

„Mai știi când ne scriam pe hârtie? Au trecut câțiva ani de atunci, mai vine unul peste noi, în care îmi doresc, la fel, să-ți fie bine. Să-l treci vesel și să te uiți înapoi împăcat”.

„Ți-am copiat de atâtea ori temele la română, încât știu că un „fie ca” de-adevăratelea, în seara asta, îți va răsplăti efortul de a le fi scris, ani la rând. La mulți ani, unul mai bun ca altul! Și fie ca… :)”

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018.„Cu gândul la toate Revelioanele care ne-au prins împreună, cântând pe străzi și visând la cum vor arăta anii ăștia, îți doresc să te aștepte unul mai bun, cel mai bun dintre toți. La mulți ani!”

„2018 dorințe împlinite, 2018 motive de bucurie, 2018clipe petrecute alături de cei dragi. La mulți ani!”

„Nu te sun! Știu că poți să trăiești cu asta. Încă un an. La mai mulți!”

„SeMeSe: Să Mă Suni și tu mai des la anul! Te îmbrățișez!”

„Am băut și am tot băut, vai ce-mi vine să vă pup. La mulți ani!”

„Dragă mamă și tată, mai bine vă sun decât să vă dau SMS de Anul Nou! Ne auzim de mâine dacă-mi încărcați cartela”.

„Gânduri bune de acasă! Gașca din România”.

„Avem și noi sarmale, dar nu-s ca ale tale! De abia așteptăm să venim acasă. La mulți ani!”

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018. pentru toată lumea

„Fără fițe, fără poante, la mulți ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

„Cu speranța că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2017, îți trimit o mie de urări de bine însoțite de îmbrățișări și îți urez un AN NOU FERICIT! „

„Previziuni meteo de REVELION 2018: ploaie de pupici și îmbrățișări… te sfătuim să închizi umbrela și să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

„La mulți ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc”.

„Noul an să va aduca belșug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă și vecinii ca să vadă. La mulți ani!”

„Noul an să vă aducă belșug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă și vecinii ca să vadă. La mulți ani!”

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018.„Vă doresc de 2018 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reușite, 8760 de ore de sănătate și 525600 de minute inspirate. La Mulți Ani!”

„Gândiți-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteți să treceți prin această poartă în noul an și să luați cu voi doar lucrurile și gândurile bune. LA MULȚI ANI!”

Lăsați o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze și nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieții! REVELION să vă dăruiască sănătate, pace în suflet și prosperitate.

„Cățeluș cu părul creț / Să ai jeep-ul în coteț / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul și la mulți ani!”

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. La mulți ani!”

„Aho Aho, e Anul nou,

Și găina-i fără ou,
Și cucoșu” fără gușă,
Dă-mi și mie un leu mătușă!

La Multi Ani, 2018″

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018.„În fiecare picătura a șampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase și călduroase gânduri. Un an minunat!”

„LA MULȚI ANI cu bucurie! Casa, casă să vă fie/, Masa, masă să rămâie /Iar în jurul ei să vie/ Oameni buni, de omenie,/ Să v-aducă veselie,/ Gânduri bune, cumpătate și urări de sănătate/ Zile multe și prospere, de la Dumnezeu putere/ Să învingeți relele ce vă-ncurcă viețile!”

„Lovi-te-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ți cadă în cap un sac cu bani /Și un bilet cu La mulți ani!”

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate și noroc! Sărbători fericite și un An Nou de poveste! La mulți ani!”

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. La mulți ani!

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018.La această cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tău magia sărbătorilor, lasă-te cuprinsă de fericire și bucurie și rămâi așa pentru tot restul vieții! Fii raza mea de soare și luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârșit! La mulți ani!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorințele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Lăsați o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulți ANI!

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. La mulți ani!”

Cățeluș cu părul creț / Să ai jeep-ul în coteț / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul și la mulți ani!”

„Aho Aho, e Anul nou,

Și găina-i fără ou,
Și cucoșu” fără gușă,
Dă-mi și mie un leu mătușă!

La Multi Ani, 2018!”

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018.Sunt nerabdator sa petrec inca o data sarbatorile de iarna cu tine. Ma simt ca intr-o poveste, sunt fermecat sa am in preajma mea o fiinta atat de magica intr-o perioada magica a anului. Sa fii tu oare sufletul meu pereche?

A mai trecut un an … Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.

Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele starnite in inima mea…M-au bucurat urarile tale din noaptea de 31…in sfarsit ai rostit in clar ca ma iubesti…..Uite…o ploaie de luminite multicolore s-au conturat in sufletul meu…Iti apartin….TE IUBESC !!!

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018.Sub un cer înalt de stele, și cu bani și fără bani, într-un miez frumos de noapte, lumea-și spune: La mulți ani! Noul An să fie un an mai bun!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. REVELION e o carte deschisă cu rețetele succesului, alege ce ți se potrivește și porneste la drum cu încredere! La mulți ani! O viață împlinită și fericită!

Sper ca tot ceea ce ti-ai propus pentru acest an nou sa se implineasca, iar drumul de la vis la dorinta implinita sa fie usor si fericit!

Să prinzi aripi pentru a trece cu ușurință peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos și bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzații tari tot anul! La mulți ani!

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018.„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înțelegere și în sus cu recunoștință! Speranța să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii și împliniri”.

De Revelion, universul conspira ca toate dorintele tale sa se implineasca! Tot ce trebuie sa faci este sa iti pui o dorinta sau mai multe!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări, astfel încât acest nou an să îți umple sufletul de voie bună! La mulți ani 2018!

Previziuni meteo de REVELION 2018: ploaie de pupici și îmbrățișări… te sfătuim să închizi umbrela și să deschizi inima. Un An Nou Fericit!

„Vă doresc de 2018 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizări, 365 de zile reușite, 8760 de ore de sănătate și 525600 de minute inspirate. La Mulți Ani!”

„Lăsați o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze și nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieții! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet și prosperitate.”

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018.– Seara lui Sfântu” Vasile

Aho, ho, hooo!

Seara lui Sfântu’ Vasile

Să vă fie gospodari de bine

Și nouă de folos

Că suntem plugari de jos.

O-nsarat, o-nourat

Noi plugari ne-am adunat

De prin dealuri, de prin văi

Tot plugari de alde noi.

Și ne-am luat cu ist clopoțel bălțat

Să stârnim câinii din sat

C-așa-i de la Dumnezeu sfântu’ lăsat.

Nu-i de la noi începutul

Si nici la noi nu-i sfârșitul,

Așa-i de când lumea și pământul.

Iar voi, plugărași fârtați,

Stați puțin și nu mânați

În zăbrele vă răzămați

Pistoalele vi le-ncărcați

De opinci vă grijiți,

Harapnicele vi le pregătiți

Ca să mergem la arat

La mărul rotat în dealul Coraliului

Unde-i locul grâului.

La mărul rotat.

Iar sub măr cine-i culcat?

Îi Gruian și cu Novac,

Și Gruian mereu spunea

Ca-n Țarigrad ar pleca.

Iar Novac îi răspundea:

Mai Gruiene, mai voinice

Tu-n Țarigrad nu te duce

Că cine-a ascultat de mine

Dumnezeu i-a dat mult bine.

Și pe cal încalecă

Tot în fuga calului

Pân’la capul dealului.

Acolo descalecă

Vin, cu vadra, că strigă!

Măcar vreo două, trei zile

Să stea vadra lânga mine.

Crâșmărița-i mititică

Dar puțin cam frumușică

Cu tâțele boureie

Cu buzele subțirele,

Cu tulpânul vișiniu

Nu ne-o mai spuneți, c-o știu!

Strâmta-n sale, largă-n stâni

Drăgălașă la ciobani.

La ciobani face cu mâna

La flăcai stinge lumina,

Alde noi, umplem grădina.

Cu ciubote se-ncalță

La-mpăratul c-alergă.

Împaratul de-o videa

De departe mi-o-ntreba:

Ce-i Anița, crâșmăriță

La ce vii așa-nfocată

Cum n-ai venit niciodată?

Înalțate împarate

Ieri când soarele-apunea

Au intrat în crâșma mea

Trei voinici ardelenești

Cu papuci galbeni turcești.

Este-acel maimariuliu

Tot cu barba brâuliu

Cu musteata spic de grâu.

Are-o căciuliță-n cap

De cincizeci de piei de țap

Că cincizeci mai trebuie

La urechi tot n-ajunge.

Iar acel mai mijlociu

Tot cu barba brâuliu

Cu musteața spic de grâu.

Are-un minteanaș pe trup

Din cincizeci de piei de lup

Ca cincizeci mai trebuie

La genunchi tot n-ajunge.

Iară acel mai micuțiu

Bat ochii sprâncenele

Și părul călcâiele,

Cu musteața ca la rac

De și-o-noadă după cap.

Da hodiniți, boieri mari, hodiniți

Da de-afară nu gândiți

Că-s plugarii necăjiți

Și plugarii cer mâncare

Boii ca ne țin parale.

Boii de la roate

I-am furat azi-noapte

Boii din prigol

I-am scos din ocol.

Ia mai roată măi, hăăi, hăăi!

La anul și la mulți ani!

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018– pentru persoana dragă

„În 2018 o să îi cer lui Dumnezeu să-ți dea sănătate, dar ca să îți umplu sufletul cu dragoste, o să mă ocup personal. Un An Nou fericit!”

„Vine un uragan de fericire, dragoste și liniște cu urarea că anul 2018 să-ți aducă toate aceste lucruri”.

„Viata mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018.

Aho, aho, copii si frati,
Unchi, matusi, veri, cumnati,
Muncitori si carturari,
Tarani si parlamentari,
Militari, doctori, studenti,
Promovati si repetenti,
Scafandri si alpinisti,
Infractori si politisti,
Vanzatoare si soferi,
Angajatori si someri,
Copii, tineri si batrani,
Intr-un cuvant: FRATI ROMANI-
Stati putin si nu manati si urarea-mi ascultati:

Anul care va sa vina
va fi un an de lumina,
cocosii vor sparge zorii
anuntand investitorii
care vor sosi la noi
multi mai frate, un puhoi!
Unii mici, altii mai mari,
toti purtatori de EURO si dolari!
Va spori val dupa val
aportul de capital
si din mormanele de fiare
vom ridica in picioare
fabrici multe si uzine,
tractorase si combine!
In fiece cartier
va fi doar cate-un somer
si din fostii boschetari
vom face functionari
care vor raspunde de parcuri
si de cainii pusi in tarcuri!

Pensiile vor urca,
preturile vor scadea,
se va majora chenzina,
se va ieftini benzina,
medicamentele toate
vor fi aspru compensate!

Veti trai si veti vedea
ca toate se vor indrepta!
M-am luat cu uratura
si nu-mi mai pot tine gura!
Bata-va pe toti caldura,
mancarea si bautura!

Si la anul cand venim
sanatosi sa va gasim,
avutul sa vi-l sporiti!
LA MULTI ANI FERICITI!!!

Închide ochii și pune-ți o dorință. Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate și sper să ți se întâmple și ție. La Mulți Ani fericiți!

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018.– Plugușorul cu patru boi

Aho, aho, ho-ho,

Mâine anul se-noiește

Plugușorul se pornește

Și începe a brăzda,

Pe la case a ura.

Iarna-i grea, omătu-i mare,

Semne bune anul are,

Semne bune de belșug,

Pentru brazda de sub plug.

Doamne binecuvântează,

Casa care o urează

Plugușor cu patru boi,

Plugușor mânat de noi.

Sus pe cer că strălucește,

O stea mare ce vestește

Că se curma de acum

Al nevoilor greu drum;

Asta-i steaua românească

A unirii

Și-a-nfrățirii,

Stea de viață, stea de spor,

Stea de bine-n viitor.

Fă-o, Doamne, să lucească

Steaua noastră românească

Și să stea tot între noi,

Să nu mai avem nevoi.

Anul Nou ne-aduce nouă,

Timp mai bun și viață nouă;

Anul Nou o să ne fie,

Început de veselie.

Mari pe mici n-or prigoni,

Mici pe mari nu vor râvni,

În frăție și dreptate

Au să fie legi lucrate.

Noi cu ei mâna vom da

Și-ntr-o horă vom juca.

Dumnezeu care ne-ascultă,

Ne întinde hrană multă,

Și pământul ce-om avea

Grâu de aur ne va da.

Mânați, măi!

Hăi, hăi!

La anul și la mulți ani!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu rețetele succesului, alege ce ți se potrivește și pornește la drum cu încredere!

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018– de trimis prin SMS

„Noul an să vă aducă belșug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă și vecinii ca să vadă. La mulți ani!”

„Momentele speciale ale sfârșitului de an să-ți aducă veselia în casă, bani în buzunar și poate un Merțan!”

„Multă sănătate și La Mulți Ani, să ai mai mulți fani decât dușmani!”

Ce-mi doresc eu mie iti doresc si tie in 2018!

„Un An Nou mai fericit,
Cu de toate garnisit.
Sănătate și iubire
Și cu multă fericire!”

„Lăsați o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La mulți ani!”

„Sărbători fericite alături de cei dragi! Noul an să fie presărat cu realizari remarcabile, împliniri, sănătate, fericire și baftă!”

„Anul nou… o bucurie
viața toată să vă fie!
Bani, mașină, fericire,
Sănătate și iubire.
Nu-i de-ajuns să le dorești.
Țipă, luptă, dă din coate,
Așa le obții pe toate!”

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. La mulți ani!”

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018.„Pentru anul ce vine îți doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credință în bine și săruturi o mie!”

„Noul An să te găsească cu gânduri bune și prieteni dragi și să îți rezerve cele mai mai înalte realizări.”

„Aho, aho, prieten bun, care stai pe sait acum, i-a oprește-te din scris și ascultă ce-am de zis. N-am venit să te stresez, am intrat să îți urez: La Mulți Ani și fericire, casa plină de iubire, punga plină de mulți bani, să trăiești la mulți ani”!

„Cățeluș cu părul creț / Să ai jeep-ul în coteț / Să ai vilă cu piscină / Pe Paula Seling vecină / Și un camion pentru bani / La anul și la mulți ani!”

„Noul an să va aduca belșug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă și vecinii ca să vadă. La mulți ani!”

„Momentele speciale ale sfîrșitului de an să-ți aducă veselia în casă, bani în buzunar și poate un Merțan!”

„Multa sănătate și La Mulți Ani, să ai mai mulți fani decât dușmani!

MESAJE DE ANUL NOU

Sorcova, vesela,
Sa traiti, sa-mbatraniti,
Peste vara, primavara,
Ca un par, ca un mar,
Ca un fir de trandafir”
Tare ca piatra,
Iute ca sageata,
Tare ca fierul,
Iute ca otelul.
La anul si la multi ani!

„La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriți și sus paharul! La Mulți Ani!”

„Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice să se împlinescă și drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire și belșug. La mulți ani!”

„Fie ca bucuria și liniștea aduse de sfintele sărbători să vă însoțească pe tot parcursul anului ce va urma”.

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018.„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. La mulți ani!”

„Pentru anul ce vine îți doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credință în bine și săruturi o mie!”

„Noul An să te găsească cu gânduri bune și prieteni dragi și să îți rezerve cele mai mai înalte realizări”.04

„Fie ca iubirea, înțelepciunea, încrederea și generozitatea să vă călăuzească pașii în noul an! La mulți ani în 2018″!

„Tată bun, mamă iubita, azi e ziua potrivită să vă spun ce vă doresc, să v-arat cât vă iubesc. Va doresc întai de toate, un an nou cu sănătate, voie bună, trai ușor, bucurie și mult spor. La mulți ani”!

„Fie ca anul care începe să-ți aștearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluțe norocoase și îngeri bălai! Iar dorințele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulți ani”!

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018.Dau acest SMS ca sa nu fiu considerat nesimtit ca uit de tine. Chiar nu aveam chef sa cheltuiesc 0,05 euro. In fine, ureaza-ti ce vrei si scuteste-ma de raspuns.

Sa intampinam cu drag si bucurie noul an si sa il sarbatorim asa cum se cuvine! La multi ani si petrecere frumoasa de Revelion!

Au fost atatea momente in 2017 cand te-am obosit, suparat, deranjat, enervat, incurcat, plictisit… Azi vreau doar sa spun ca in 2018 am de gand sa continui.

Fie ca Anul Nou sa te gaseasca alaturi de colegii tai. Cu alte cuvinte, nici anul asta nu ai liber de Revelion!

„Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice să se împlinescă și drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire și belșug. La mulți ani”!

„Fără fițe, fără poante, la mulți ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

„Lovite-ar trenul fericirii/Trăsni-te-ar fulgerul iubirii/Să-ți cadă în cap un sac cu bani/Și un bilet cu La mulți ani!”

MESAJE DE ANUL NOU– Urătură pentru părinți

Tată bun, mamă iubită,

Azi e ziua potrivită

Să vă spun ce vă doresc

Să v-arat cât vă iubesc.

Vă doresc întâi de toate,

Un an nou cu sănătate,

Voie bună, trai ușor,

Bucurie și mult spor.

MESAJE DE ANUL NOU– Jocul ursului

Am venit la dumneavoastră

Să ne primiți fata noastră,

Dacă bine și voiți

Ursul nostru să-l voiți

Da , poftiți în casă! Vin cu ursul din pădure

C-amu s-o hrănit de mure,

Ș-am venit cu el în sat

Să-și câștige de mâncat,

De mâncat și-a câștiga

Dacă oamenii i-or da.

Joacă, joacă, Niculai

Că ți-a da moșu mălai

Și ți-a da și cucuruz

Și mălaiu lui Bojut.

Joacă, joacă, Moș Martine,

Că-ți dau miere de albine!

Foaie verde de brăduț,

Ursul meu cu doi puiuți,

Foaie verde de dulău

Ursul meu din Sarasău

O vinit la dumneavoastră

Să-l vadă oamenii mari!

Foaie verde de mălai,

Ursul meu e de trei ani,

De trei ani și șase luni,

Noaptea umblă tot pe drum!

Ursul meu din Spania

L-am adus cu sania!

Joacă, joacă, urs nebun,

Ca de nu-ți fac pielea scrum!

Ursul meu, când l-am adus,

Se urcă pe lemne sus

Să mănânce cucuruz.

Joacă, joacă,ursule ,

Ca s-or coace murele

Și mai tare te-i-ngrășa

Și prin case îi juca.

Foaie verde de secară,

Sa ieși, ursule, afară!

Foaie verde, baraboi

Hai, ursule, înapoi!

Vine-o babă-n răsărit

C-un colac mare-mpletit,

Taie-n două, dă și nouă,

Taie-n trii, dă și lui Andrii,

Taie-n patru, dă și lui Marcu.

De jucat am mai juca

Da afară-i noapte grea,

Noapte grea și fără lună,

Ieși, ursule, noapte bună!

MESAJE DE ANUL NOU– Capra

Ța, ța, ța, căprița mea

Da diseară ce-om mânca?

Îi mânca ce s-o întâmpla

Și te-oi vinde-n Sadova

Și-i mânca cât îi mânca

Până burta ți-o crăpa.

Ța căpriță de la munte

Cu steluță albă-n frunte

Ța, ța, ța, căpriță, ța

Stai în sus și nu mai sta.

Unde joacă căprița

Clocotește Moldova

Unde joacă ieduțul,

Clocotește pământu.

Clocotește și tot geme

De opinci și de obiele,

De hurmuz și de mărgele,

Și de fete frumușele.

Ța, ța, ța, capriță, ța

Stai în sus și nu mai sta.

Țapu meu din Spania

L-am adus cu sania

Și-am să-l vând în joia mare

Pentr-o oală de sarmale

Și-un butoi ca din povești

Cu vin alb de Odobești.

Foaie verde foi negară

Ia poftiți căpriț-afară

C-ai jucat deajuns în casă

Și-ai luat o pungă grasă.

Ța, ța, ța, capriță, ța,

Te-am adus din Africa,

Te-am adus cu avionu

Te-am hrănit cu biberonu.

Am o capra, n-am o sută

Dar mi-e drag că mă ascultă.

Dacă nu m-ar asculta,

Altă capră mi-aș căta

Și pe tine te-oi lăsa.

Așa-i capra dorului

Ca la Capu-Satului.

Astă capră ce-o joc eu

Și-o jucat-o moșul meu,

Moșul meu cu comanac.

Și-o jucat pân-o crăpat.

Am o capră jucăușă

Stă ascunsă după ușă.

Am o capră zvăpăiată

Desculță și dezbrăcată.

Și de-un țigan bățos jucată,

Și-n doi joac-a dracului

Ca la capul Satului.

Eu cu capra unde-ajung

Joc capra din Câmpulung

Și degeaba și pe bani

La anul și la mulți ani!

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018.– Sorcova

Sorcova, vesela,

Să trăiți, să-mbătrâniți,

Peste vară, primăvară,

Ca un păr, ca un măr,

Ca un fir de trandafir,

Tare ca piatra,

Iute ca săgeata,

Tare ca fierul,

Iute ca oțelul.

La anul și la mulți ani!

MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casă să vă fie/, Masa, masă să rămâie /Iar în jurul ei să vie/ Oameni buni, de omenie,/ Să v-aducă veselie,/ Gânduri bune, cumpătate și urări de sănătate/ Zile multe și prospere, de la Dumnezeu putere/ Să învingeți relele ce vă-ncurcă viețile!

La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriți și sus paharul!

A mai trecut un an …Să-ți amintești cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase și cu încredere de tot ce nu ai reușit..Fii mândră că ai rămas același suflet cald.

Lăsați o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.

La Mulți Ani! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet și prosperitate pentru tine și familie.

La Mulți Ani!Tot ce vă este de folos să se realizeze și nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieții!

Trimiteți MESAJE și URĂRI de ANUL NOU.URĂRIoriginale șiFELICITĂRIpentruREVELION 2018 pentru a-i surprinde pe cei dragi. La multi ani!