MESAJE DE VALENTINE’S DAY pentru persoana iubită. Arată-i iubirea de ziua îndrăgostiților în cel mai original mod

MESAJE DE VALENTINE'S DAY pentru persoana iubită. Arată-i iubirea de ziua îndrăgostiților în cel mai original mod
Publicat: 14/02/2018, 08:30

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Prima atestare a zilei de 14 februarie a fost în anul 498, când trei sfinți au fost numiți de papa Gelasius I, data celebrării lor fiind această zi. Însă sărbătoarea rămâne asociată cu numele Sfântului Valentin din Roma, care a fost trimis la închisoare pentru că oficia în secret căsătorii pentru soldații cărora le era interzis acest lucru. În timp ce se afla în închisoare, el ar fi vindecat-o pe fiica gardianului său, Asterius. Se pare că, înainte de execuție, i-ar fi trimis acesteia o scrisoare pe care a semnat-o cu „al tău Valentin”.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.La origine, sărbătoarea care celebrează iubirea cuplurilor a fost de fapt cea a celibatarilor. Această zi reprezenta o ocazie pentru fetele tinere de a se ascunde pe aleile întunecate ale satului lor, în speranța de a fi găsite de bărbații singuri. Pasul următor era să se căsătorească. Primele momente când ziua de 14 februarie a devenit una care celebrează dragostea se înregistrează în secolul al XIV-lea, când au apărut primele scrieri de dragoste. Convinși că 14 februarie este ziua în care păsările se adună, englezii încep să trimită bilețele de dragoste pe care le numesc „My Valentine”. Geoffrey Chaucer menționează această sărbătoare populară în scrierile sale din 1382. În Evul Mediu, de Ziua Îndrăgostiților, atât băieții, cât și fetele trăgeau la sorți un nume dintr-un bol pe care trebuia să îl poarte pe mânecă toată săptămâna următoare.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.„Te iubesc pentru că … îmi alungi singurătatea într-o lume plină și aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu și nu mă pot regăsi. Te iubesc și sunt definiția fericirii eterne”

„Astăzi nu sunt disponibilă pentru nimic. Nu am timp să merg la muncă, nu am chef să stau să fac mâncare, nu îmi doresc să îmi fac planuri pentru mâine. Astăzi am timp și vreau să fiu numai cu tine… să ne iubim!”

„Îți mulțumesc pentru fericire, sentiment care nu știam că există, îți multumesc pentru tot.”

„Te iubesc îți spun într-o secundă, dar ca să-ți demonstrez îmi trebuie toată viața!”

„Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îți mai scriu, să îți mai spun. Îți arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mișcare, prin fiecare atingere.”

„Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiți. Unii au răspuns că bogăția, alții – celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primit SMS-ul de la tine. Am zâmbit și am răspuns că pe mine asta mă face fericit.”

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.„De Sfântul Valentin vreau să-ți spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atențiile pe care mi le faci și modul în care îmi înseninezi viața.”

„Ești cea mai frumoasă minune din viața mea, tu ești dorința mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viața mea, tu ești totul pentru mine! Îți mulțumesc că-mi ești alături „la bine și la greu” îți mulțumesc pentru „Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!”

„Te iubesc îți spun într-o secundă, dar ca să-ți demonstrez îmi trebuie toata viața!”

„Te voi iubi la nesfârșit! Nu-ți voi jura dar … IȚI PROMIT!”

„Tu mă faci să râd, tu mă faci să plâng, tu mă faci să simt că trăiesc. Tu mă faci să iubesc!”

„Așa cum două buze se unesc pentru a forma sărutul așa două inimi se unesc pentru a forma… IUBIREA!”

„Dacă aș putea să rearanjez alfabetul, aș pune tu și eu împreună.”

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.„Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Îndrăgostiților să încercăm o poziție nouă: eu voi sta întinsă pe canapea, voi bea bere și voi butona telecomanda, iar tu poți să treci la călcat rufele.”

„Ce prezență! Ce inteligență! Cât farmec! Și ce ochi frumoși! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?”

„Dragostea noastră e la fel ca o boală pe care dacă nu o tratezi se agravează și că orice floare pe care dacă nu o uzi se ofilește”.

„Aș vrea să fiu zăpadă, să mă topesc pe trupul tău, să mă evapor și să ajung în cer, să le spun îngerilor că și pe Pământ există Raiul. Te iubesc!”

„Pentru lume tu ești cineva, pentru cineva tu ești lumea! Cu multă dragoste, Cineva.”

„Vorbesc cu canapeaua și flirtez cu televizorul. Dă-mi un mesaj înainte să încep să fac avansuri frigiderului!”

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Sunt la dietă, așa că de Valentine”s Day poți să-mi cumperi bijuterii în loc de bomboane de ciocolată. Te iubesc!

Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povești, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt. Happy Valentine”s Day!

Pentru o lume întreagă ești o singură persoană. Dar pentru mine ești o lume întreagă.

Nu-mi place să spun povești de iubire și nici declarații siropoase. Cred că este mai simplu să spun TE IUBESC!

Puiului meu drag: Ce-ar fi dacă într-o zi nu ți-aș mai privi ochii? Aș înnebuni. Și ce-ar fi dacă într-o zi buzele nu mi le-ai mai dărui? Aș îngheța și m-aș topi și aș muri. Te iubesc cu dor, al tău pentru veșnicie.

Niciodată trandafiri mai frumoși nu înfloresc ca atunci când două inimi între ele se iubesc.

Zile în șir m-am tot gândit ce cuvânt ar fi mai potrivit să-ți spun. Că o dulce amețeală mă cuprinde atunci când mă gândesc la ține. Și acum mă pierd. Nu vreau, nu pot să mai gândesc. Pur și simplu te iubesc și alte cuvinte nu găsesc.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Dacă sărutările ar fi apă, ți-aș dărui un ocean întreg. Dacă îmbrățișările ar fi frunze, ți-aș dărui o pădure. Dacă dragostea ar fi spațiu, ți-aș dărui o galaxie.

Între noi există un ocean. Pădurile și munții ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secundă și voi zbura peste mari și țări pentru a-ți trimite dragostea mea. Ai primit-o ?

Aș vrea să fiu o lacrimă în ochiul tău, pentru a putea alunecă pe obrazul tău și a ajunge pe buzele tale, dar nu aș vrea că tu să fii o lacrimă pe obrazul meu pentru că te-aș pierde ori de câte ori aș plânge.

Dragostea. Toată viață mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plâns după ea. Acum, lângă ține, am găsit-o!

Toată lumea ar vrea să fie ca și Soarele, pentru a-ți lumina viață. Eu aș preferă să fiu ca Luna, pentru a putea să-ți luminez cele mai întunecate clipe.

Îmi este foarte dor de ține, cu toate că încerc să nu mă gândesc la asta, sunt însă două momente când nu reușesc: ziua și noaptea.

Privesc înapoi așteptând o regăsire, revăd și acum chipul tău, va fi totdeauna o eternă iubire. Pentru tine, pentru mine, pentru noi.

Dragostea înseamnă să respiri, să speri, să ierți și să iubești. Dacă aș fi un nor, aș stă tot timpul deasupra ta, dacă ai fi pământ eu aș fi apă, dacă ai fi răutatea, eu aș fi puritatea. Te iubesc foarte mult și cred că fără ține nu aș mai putea trăi în această lume, care mi s-ar părea că ziua fără soare sau noaptea fără stele.

Încearcă să pătrunzi cu privirea dincolo de ferestrele sufletului, în depărtare și gândește-te la mine, pentru că mă vei găsi oricând lângă inima ta. Te iubesc!

Pe pământ trăiesc șase miliarde de oameni, dar numai tu ești jumătatea mea.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Nu caut astăzi declarații de dragoste, ele se citesc în tot ce faci când ești cu mine. Cu multă dragoste…

– Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur și simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!

– Nu refuza dragostea cand îți bate la ușă, beneficiază chiar și când e la ofertă. Be my Valentine!

– Te iubesc îți spun într-o secundă, dar ca să-ți demonstrez îmi trebuie toată viața!

– Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, ca o oră are 60 min. Că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate .

– Poți să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viața ta, îți voi fura un minut, te voi săruta o oră și te voi iubi o viață.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Îți multumesc pentru fericire, sentiment care nu știam ca există, îți multumesc pentru tot.

– Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aș dori să traiesc o mie de ani

– Linie. Punct. Linie punct punct punct linie. Punct punct. Punct punct linie. Linie punct punct punct. Punct. Punct punct punct. Linie punct linie punct. Adică te iubesc

– Tu ești trecutul, prezentul și viitorul verbului A iubi. Mulțumesc, dragostea mea!

– Dacă îmi dai șansa de a-ți demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viață sărbătorind Ziua Îndrăgostiților cu tine.

Sigur nu sunt cel mai simpatic bărbat din lume și nici cel mai deștept și nici cel mai bogat, dar sigur sunt cel mai norocos.

Dragostea constă în dorința de a da ceea ce este al tău altuia și de a simți fericirea acestuia că și cum ar fi a ta.

Mă îndoiesc că stelele sunt de foc, mă îndoiesc că soarele se mișcă, mă îndoiesc că adevărul poate fi minciună, dar niciodată nu mă îndoiesc că te iubesc!

Te iubesc cum iubește pasărea , pădurea, cum iubește aurora, soarele, cum iubește floarea, rouă dimineții. Cu tine trăiesc, exist, iubesc. Fără tine nu sunt nimic.

Visez doar la ține… visez că vei fi mereu lângă mine. Oare visul meu se va împlini?

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.M-am uitat în portofel și era gol, m-am uitat în buzunar și am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inima și te-am găsit pe ține. Abia atunci am realizat cât de bogată sunt!
Dacă viață ta ar depinde de dragostea pe care ți-o port, ai fi nemuritor. Te iubesc, dragul meu!

Anul acesta m-am gândit să petrecem ziua de Sf. Valentin într-un mod curat și sănătos. Hai să ne întâlnim sub duș!
Buzele tale par să se simtă singure. N-ar vrea să le întâlnească pe ale mele?
Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pt mine: tu sau viața? Eu voi spune că viața, iar tu te vei supăra fără să-ți dai seama că pentru mine tu ești viața!

Vată de zahăr? NU… Sirop de căpșuni? NU… Ciocolată? NU… Nu pot găsi nimic atât de dulce că tine!

Te iubesc nu doar pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce sunt eu, atunci când sunt cu tine.

Îmi cade o lacrimă din ochi și nu știu ce e cu mine, dar un singur lucru însă știu mi-e tare dor de tine.

Dragostea este înțelepciunea nebunului și nebunia înțeleptului.

Zâmbetul tău este răsăritul meu, sărutul tău este apusul meu. Îți mulțumesc!

Iubirea înseamnă să sculptezi în inima ta chipul celui iubit și ochii tăi să fie oglindă în care să se reflecte chipul celui iubit!

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pt mine: tu sau viata? Eu voi spune ca viata, iar tu te vei supara, dar fara sa-ti dai seama ca pt mine tu esti viata!

De-ar fi universul o lume plina de femei si eu un astru printre ele, eu tot pe tine te-as alege caci esti iubirea vietii mele… te iubesc..

Cand soarta imi va spune sa parasesc pamantul, cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul cand zile ptr mine nu vor mai exista, atunci dar nici atunci eu nu te voi uita.

Undeva cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa. Asa ca atunci cand esti singura adu-ti aminte ca cineva undeva se gandeste la tine!

Mi-e frica sa merg cu masina atunci cand sunt cu tine. Pentru ca atunci cand sunt cu tine sunt beat de fericire si ar putea sa-mi ia permisul.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Tu esti visul meu… unicul meu vis… as vrea sa te atrag in valtoarea pasiunii sa te strang asa de tare incat TU si – EU sa devenim un singur suflet.

Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pt ca altfel m-as fi topit deja.

Intr-o noapte o stea m-a intrebat: ‘De ce nu o lasi dc te face sa plangi?” I-am raspuns:”Stea, tu ti-ai parasi cerul?”

Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt asta am nevoie de o inima. Pt o inima am nevoie de fericire. Pt fericire am nevoie de tine.

A te indragosti este atunci cand ea adoarme in bratele tale si se trezeste in visele tale!

Nu stiu ce s-ar intampla cu mine daca tu nu ai exista intotdeauna imi inveselesti ziua si ma faci sa simt ca traiesc cu adevarat. Tu esti steaua mea calauzitoare care imi pazeste noptile. Nu pot decat ca te iubesc foarte mult si tu esti totul pentru mine!!!

Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna ‘te iubesc!” Iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Daca nu ma gandesc decat la tine inseamna ca te iubesc? Daca te visez in fiecare noapte inseamana ca te iubesc? Daca vreau sa fiu numai cu tine singuri intr-o padure inseamna ca te iubesc? Eu cred ca te iubesc, tu ce crezi?

Ochii tai sunt facuti sa cucereasca, trupul tau e facut sa trezeasca dorintele. Toata fiinta ta e incantatoare si eu sunt cel mai norocos barbat, caci sunt iubit de tine.

Eu n-am fost in stare sa-ti scriu nici macar o poezie de dragoste, dar asta nu inseamna ca nu exista dragoste in inima mea cat sa inspire toti poetii dintr-o carte. Unii stiu sa scrie frumos, unii stiu sa cante frumos, unii sunt pur si simplu frumosi, eu sunt doar un indragostit disperat dupa tine.

Cand te strang in brate si ma intreb din ce Dumnezeu esti facuta de ma simt atat de minunat iti intalnesc privirea si inteleg ca esti plina de dragoste. Un mototol de iubire, asta esti si te-as lipi de pieptul meu pentru totdeauna si mai ales viata mi-as lipi-o de a ta, ca-n fata ochilor mei sa am doar chipul tau pentru tot restul vietii. O viata in bratele mele, spune-mi iubire dca-ti doresti asa ceva!

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Cel mai bogat barbat te-ar acoperi cu cadouri, cel mai frumos barbat te-ar purta printre staruri, cel mai inteligent barbat… nici nu pot sa imi dau seama ce-ar face un astfel de barbat pentru tine, iar eu, eu sunt doar cel mai indragostit dintre barbati si acesta este darul meu.

Unele lucruri le facem zilnic, unele de doua-trei ori pe saptamana, unele o data pe an, unele nu le-am facut niciodata. As vrea atatea sa-ti daruiesc, atatea lucruri as vrea sa-ti arat sau sa le facem impreuna…! Daca ar fi posibil mi-as dori sa ma multiplic in mai multi barbati identici si sa avem impreuna grija de tine. Totusi, nu sunt sigur ca te-ar bucura prea mult o astfel de posibilitate si inteleg de ce. Chiar si eu singur sunt uneori prea mult, dar vreau sa-ti marturisesc ca esti atat de minunata incat nu m-as satura nici de o suta ca tine.

Visul meu cel mai mare: nici sa nu mai existe vise, acum te am pe tine!

Cat esti de minunata! Atat de minunata ca ti-as darui inima pentru un sarut al tau.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Daca as putea inchide timpul intr-o sticla, primul lucru pe care l-as face ar fi sa salvez fiecare zi pana cand eternitatea nu va mai fi, doar ca sa le petrec cu tine. Daca as putea face zilele sa dureze la nesfarsit, daca cuvintele ar face visele realitate, as pastra fiecare zi ca pe-o comoara si apoi le-as petrece numai cu tine. In inima mea am inchis stralucirea ochilor tai, tandretea calda a zambetului tau, vocea ta dulce, amintirile clipelor fierbinti… timpul nu pare a fi de ajuns pentru tot ceea ce vrem sa facem, dar tu esti unica cu care vreau sa-mi petrec tot restul vietii mele. Te iubesc!

Te iubesc asa de mult incat inima mea bate odata pentru tine si odata pentu mine. Ma gandesc mereu la stralucirea ta, uneori cred ca Dumnezeu a vrut sa-si arate maiestria cand te-a creat. Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picaturi de roua pe petala unui trandafir in flacara iubirii. Iubesc, iubesc, iubesc,… e totusi omenesc!

Tu esti floarea ce-mi face dimineata mai parfumata, tu esti apa ce ma potoleste de sete, tu esti lumina ce-mi lumineaza calea, esti ingerul ce-mi vegheaza noptile… Te iubesc… te iubesc pentru ca daca nu te-as iubi viata mea nu ar mai avea sens, nu ar mai avea apa, lumina,… Te iubesc Te iubesc mai mult decat iubesc marea si oceanu”… Cu multa iubire in inima!

Tu esti seara cu ochii umezi de seninul stelelor, ce tremura usor si atat de dureros in mine cand soaptele mele ti se daruie.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Nu dispera când soarta te apasă și nici nu plânge de-al tău destin, căci după un chin viață-i mai frumoasă cum după ploaie ceru-i mai senin.

Iubirea te face să plângi când încă nu știi ce sunt lacrimile, iubirea te face să râzi în întunecimea nopții, purtându-ți visele pe aripile de fum ale zărilor.

Dacă iubești pe cineva ierți orice greșeală. Dacă ești cu adevărat îndrăgostit, crezi că a greșit din dragoste.

Fericirea… e un cuvânt sublim. Iubirea înseamnă o avere, o dragoste, dar totodată și durere. Iubirea poate fi frumoasă, dar și furtunoasă.

Te caut în noaptea mea și nu te găsesc, te strig și-mi răspunde ecoul, durerea te cheamă din sufletul meu și-mi răspunde suferință din inima mea. În zadar te aștept…

Ești departe, sunt departe, totuși nu te pot uita. Căci privirea ta frumoasă a intrat în inima mea.

Câte stele vor muri fără să simt? Câtă vreme va trece fără să te ating? Câte strigăte de dor se vor pierde-n vânt? Câte zile voi trăi cu tine-n gând!

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Dacă în drumul tău spre fericire vei suferi, plânge munților, nu plânge omului, căci compătimirea lui e o ironie amară.
Dragostea nu este numai flori, zâmbete, iubire, ci înseamnă și lacrimi, dorință, pasiune și de aceea puțini au privilegiul de a-i descoperi puterea.

Odată mi s-a întâmplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua în care te-am întâlnit pe tine.

Dragostea este că atunci când stai pe cimentul moale: chiar dacă pleci, urmele-ți rămân acolo.

Dragostea e la fel că o boală pe care dacă nu o tratezi se agravează. Și ca orice floare pe care dacă nu o uzi se ofilește.

Cine are capacitatea de a se îndrăgosti poate avea mereu încredere în iubire și în valoarea omului de care s-a îndrăgostit!

Să nu crezi că poți stabili cursul iubirii, căci ea dacă te consideră vrednic îți va îndrepta ea cursul!

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.„Fără dragoste suntem orfani de toate, fără pasiune suntem ca o moară de vânt spânzurată în vid!”

„Dumnezeu ne-a dat 2 picioare să mergem, 2 mâini să ținem, 2 ochi să vedem, 2 urechi să auzim, dar de ce ne-a dat o singura inimă? imagesPentru că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva ca tu să o găsești.”

„Dragostea e un munte pe care îl urci râzând și îl cobori plângând. E o taina pe care îndrăgostiții o ascund de frica lumii…. când taina e descoperita dragostea se stinge ca un clișeu fotografic expus la lumina.”

Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

Poți să spui „Te iubesc” într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viața ta, îți voi fura un minut, te voi săruta o oră și te voi iubi o viață.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Tu ai făcut culorile mai vii, frumusețea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îți reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viața, minunea vieții mele!

Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viață frumoasă, m-aș apleca asupra umărului tău, te-aș strânge în brațe și aș spune: „Uite, asta!”.

Te iubesc pentru că îmi alungi singurătatea într-o lume plină și aglomerată. Te iubesc pentru că fără tine e greu și nu mă pot regăsi. Te iubesc și sunt definiția fericirii eterne.

Astăzi nu sunt disponibilă pentru nimic. Nu am timp să merg la muncă, nu am chef să stau să fac mâncare, nu îmi doresc să îmi fac planuri pentru mâine. Astăzi am timp și vreau să fiu numai cu tine… să ne iubim!

Îți mulțumesc pentru fericire, sentiment care nu știam că există, îți multumesc pentru tot.

„Te iubesc” îți spun într-o secundă, dar ca să-ți demonstrez îmi trebuie toată viața!

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îți mai scriu, să îți mai spun. Îți arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mișcare, prin fiecare atingere.

Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiți. Unii au răspuns că bogăția, alții – celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primit SMS-ul de la tine. Am zâmbit și am răspuns că pe mine asta mă face fericit.

De Sfântul Valentin vreau să-ți spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atențiile pe care mi le faci și modul în care îmi înseninezi viața.

Ești cea mai frumoasă minune din viața mea, tu ești dorința mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viața mea, tu ești totul pentru mine! Îți mulțumesc că-mi ești alături la bine și la greu îți mulțumesc pentru „Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!

Aș vrea să fiu zăpadă, să mă topesc pe trupul tău, să mă evapor și să ajung în cer, să le spun îngerilor că și pe Pământ există Raiul. Te iubesc!

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid!

D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de cene-a dat o singura inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.

Dragostea e un munte pe care il urci razand si il cobori plangand. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii….cand taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina.

Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii caci ea daca te considera vrednic iti va indrepta ea cursul!…

As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pt mine!

Soarele nu ar fi portocaliu marea nu ar fi albastra eu nu as fi fericit daca nu ai fi tu.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Tot timpul sa desenezi cercuri in jurul celor pe care-i iubesti nu inimi pt ca inimile se pot rupe, dar cercurile nu au capat.

Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa, m-as apleca asupra umarului tau, te-as strange in brate si as spune ‘uite asta’.

As vrea sa cred sa pot visa sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat Te iubesc.
E greu sa iubesti si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste si acela sunt EU .

Oricat de speciale ar fi cuvintele nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet.

Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa, dar nu era ploaie cerul plangea pt ca pierduse cel mai frumos inger!

Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Cand te-am vazut prima oara mi-ai incalzit inima. A doua oara mi-ai produs scantei, iar acum imi faci inima sa arda!
Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi da.

I-am cerut lui D-zeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un copac mi-a dat o padure. I-am cerut un rau mi-a dat un ocean. I-am cerut un inger si mi-i te-a dat pe tine!

Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!

Cand vine noaptea uita-te pe cer. Daca vezi o stea cazatoare pune-ti o dorinta. Ai incredere, se va indeplini pt ca eu mi-am pus si te-am intalnit pe tine.

Tot ce vreau este ca la ‘judecata de apoi’ sa pot spune : ‘da, am avut iubirea!’. Asadar, mai lasa-ti-ma sa traiesc.

De-ar fi sa scriu in versuri ce pentru tine simt Luceafarul lui Eminescu ar fi prea scurt!

Dorinta mea este sa-ti spun cat de mult te iubesc! Sa te vad in fiecare zi sa-ti stiu bucuriile si sa-ti alin necazurile .

Te iubesc iti spun intr-o secunda, dar ca sa-ti demonstrez imi trebuie toata viata!

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Te voi iubi la nesfarsit! Nu-ti voi jura dar…ITI PROMIT!

Tu ma faci sa rad, tu ma faci sa plang, tu ma faci sa simt ca traiesc. Tu ma faci sa iubesc!

Asa cum doua buze se unesc pt. a forma sarutul asa doua inimi se unesc pt. a forma..IUBIREA!

Gandeste-te la cel mai dulce lucru inmulteste-l cu infinit aduna o eternitate si vei stii cat imi lipsesti.

Tu de vei iubi pe altul ..eu nu pot sa te opresc, dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC!

Cand un strop de ploaie va atinge gura ta sa stii ca ii o sarutare trimisa din partea mea.

Nici o floare nu infloreste pana nu este udata nici o fata nu iubeste pana nu e sarutata.

O scoica de aur e inima mea; perla iubiri se afla in ea; daca scoica se sparge de stancile reci perla iubirii ramane pe veci.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Daca cineva iti spune ‘te iubesc’ tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte.

Iubirea e un cantec ce toti il canta des, dar nu la toti el are acelasi inteles.

De ploaie te poti ascunde, dar de dragoste n-ai unde caci oriunde te-ai ascunde ea la inima patrunde.

A iubi inseamna a suferi dar cum tot mai multi fug de suferinta tot mai putini stiu sa iubeasca.

Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore, ca o ora are 60 min.Ca un minut are 60 sec, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fara tine e o eternitate .

Dragostea e lucrul acela intangibil care ne face multumiti cu ceea ce avem si nemultumiti de ceea ce suntem.

A iubi inseamna a darui mereu pana ce simti ca te stingi. Si totusi daruind iubire nu te mistuici…traiesti!

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta…

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Sa iubesti nu e nimic, sa fii iubit e ceva, sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL.

Visez doar la tine… visez ca vei fi mereu langa mine. Oare visul meu se va implini?

Esti primul meu gand inainte de a ma trezi si esti ultimul meu gand inainte de a ma culca.

M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogata sunt!

Cel mai trist lucru in lume este acela ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el.

As vrea sa cred sa pot visa sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat Te iubesc.

Iubirea e o floare foarte placuta, dar trebuie sa ai curajul sa te duci s-o culegi de pe marginile unei prapastii infricosatoare.

Iti multumesc ca ai introdus cuvantul Dragoste in dictionarul vietii mele! Te iubesc enorm, iubirea mea.

Iubirea este farmecul cantecului pasarilor si cel mai dulce parfum al trandafirului.

O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o singura inima? Pentru ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.

Putem sa invatam sa iubim, doar iubind.

Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste, Cineva…

Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!

Daca viata ta ar depinde de dragostea pe care ti-o port, ai fi nemuritor. Te iubesc, dragul meu!

Fara IUBIRE nu exista viata! IUBITI-VA! Si alungati bezna aceasta ce ne sugruma in fiecare clipa!

Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc o mie de ani..

Anul acesta m-am gandit sa petrecem ziua de Sf. Valentin intr-un mod curat si sanatos. Hai sa ne intalnim sub dus!

Dragostea… darul cel mai de pret al omenirii… traim pentru dragoste… pentru o felie de iubire…

Buzele tale par sa se simta singure. N-ar vrea sa le intalneasca pe ale mele?

Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc .

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Toate zilele sunt nopti pana te vad, iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez…

Deja mi-e dor de tine! Hai sa ne vedem. Vrei?

Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Hai sa ne bucuram de iubire! E Ziua Indragostitilor!

Dragostea e un munte pe care il urci razand si il cobori plangand. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii… cand taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina .

Chiar daca iubirea este un joc, intra in el pentru a nu pierde jocul vietii.

Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pt mine: tu sau viata? Eu voi spune ca viata, iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pentru mine tu esti viata!

Vata de zahar? NU… Sirop de capsuni? NU… Ciocolata? NU… Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine!

Cateodata viata ne aduce multe necazuri si ne face sa uitam de un singur lucru… dragostea!

Nu esti langa mine, dar esti in gandurile si inima mea… mi-e dor de tine.

Dragostea e lucrul acela intangibil care ne face multumiti cu ceea ce avem si nemultumiti de ceea ce suntem.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Iti trimit mesajul asta pentru ca mi-ar fi placut sa fii acum cu mine.

Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti, ci si pentru ceea ce sunt eu, atunci cand sunt cu tine…

Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine, dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine…

Dragostea este intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.

Daca cineva iti spune „te iubesc” tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune, ci se simte.

Fara poeme, fara cuvinte siropoase, vreau doar sa stii ca te iubesc din toata inima.

Zambetul tau este rasaritul meu, sarutul tau este apusul meu. Iti multumesc!

Gandeste-te la cel mai dulce lucru, inmulteste-l cu infinit, aduna o eternitate si vei stii cat imi lipsesti.

Nu plange ca s-a terminat, ci zambeste ca s-a intamplat!

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Sa iubesti, sa fii iubit este tot ce ti-am dorit!

Astazi de ziua indragostitilor marturisesc. Dragostea incepe cu un zambet, continua cu un sarut si se termina cu o lacrima.

Daca vreodata iubirea te va lua pe aripa ei nu o alunga caci vei regreta!

E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…

Stiai ca mama ta este hoata?! Deoarece a furat doua stele de pe cer si le-a pus in locul ochilor tai!

Nu incerca sa gasesti iubirea absoluta pentru ca nu exista. Totul este relativ pe lumea asta pana si iubirea…

Oricat de simplu, pe atat de complicat, sper ca indata ce-ai vazut mesajul, ai inchis ochii si in gandul tau m-ai sarutat.

Iubirea inseamna sa sculptezi in inima ta chipul celui iubit si ochii tai sa fie oglinda in care sa se reflecte chipul celui iubit!

Dragostea este tot ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt.

Iubirea conduce regii campul pamantul oamenii de pe el si sfintii de deasupra… Pt ca dragostea este Rai, iar Raiul este dragoste!

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.O prietenie incepe cu un zambet, traieste printr-o lacrima si se termina cu un sarut…

Singuratatea este aceeasi chiar daca acest cuvant se pronunta diferit in fiecare limba! Dorinta de a fi iubit ramane motorul vietii!

Nu-i niciodata prea tarziu, O poarta sa deschizi iubirii, Si langa cine-ti este drag, Sa mergi pe drumul fericirii…

Fericirea…e un cuvant sublim…iubirea inseamna o avere, o dragoste, dar totodata si durere. Iubirea poate fi frumoasa, dar si furtunoasa.

Daca vreodata iubirea te va lua pe aripa ei…nu o alunga! Caci vei regreta…!

Zambetul este sau nu asa cum sentimentele sunt sau nu. Dar nimeni nu e prea sarac sa poata oferi un zambet asa cum nimeni nu e prea bogat sa se poata lipsi de el.

Prietenia este asemenea unei iubiri fara aripi…

Daca nu ai iubi, cum ai putea pretui orbitoarea lumina a soarelui si mangaietoarea lumina a lunii?

Nu exista indatorire pe care s-o subestimam mai mult decat aceea de a fi fericiti…

Iubirea de tara, iubirea de parinti de prieteni si de tot ceea ce ne inconjoara este pretutindeni si ne copleseste in fiecare minut pe care-l traim.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet. Este darul pe care-l oferiti aproapelui, este darul pe care-l oferiti intregului Univers!

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta…

Nu putem merge departe in prietenie daca nu suntem dispusi sa ne iertam unii altora micile defecte…

Nu incerca sa gasesti iubirea absoluta pentru ca nu exista. Totul este relativ pe lumea asta pana si iubirea…

O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara.
Pierduta lucire din raza de luna frumoasa mea umbra, ce umbra nebuna frumoasa lumina scapata din stele cazuta-i din noapte in visele mele…

Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda.

Cand iubirea, acel puf de papadie ce vine mereu si pleaca cu primul fir de vant, va trece si pe la poarta ta, atunci vei sti ca m-ai intalnit…

Fara IUBIRE nu exista viata! IUBITI-VA! Si alungati bezna aceasta ce ne sugruma in fiecare clipa!

Dragostea sau Iubirea este un giuvaer de mare pret dat in dar fiecarei fiinte umane. Daca l-ai pierdut viata ta nu mai are nici un sens…

Dragostea… darul cel mai de pret al omenirii… traim pentru dragoste… pentru o felie de iubire…

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Cand amintirea iubirii iti da fiori sa stii ca este un gand de-al meu trimis spre tine… pentru a te ajuta sa adormi cu mine in gand!

Iubirea te face sa plangi cand inca nu stii ce sunt lacrimile iubirea te face sa razi in intunecimea noptii purtandu-ti visele pe aripile de fum ale zarilor..

Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala … daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste…

Cand avem in fata ochilor niste mari comori nu ne dam seama niciodata..

Ce poate fi mai frumos decat ‘iubirea’? Acest cuvant simplu si totodata complex ne da puterea sa invingem sa visam sa supravietuim…

A cauta pacea si fericirea in afara noastra este o mare greseala. Trebuie sa cautam in noi pacea si ne vom putea bucura de adevarata fericire!

Si deziluziile isi au rostul lor in viata te trezesc din vis…

Iubirea vietuieste prin daruire si iertare. Sinele traieste prin primire si uitare.

In dragoste sa nu faci din durerea altuia fericirea ta.

Traiesti fiindca traiesti! Iubesti fiindca traiesti…

Iubeste inainte de a fi iubit dar lasa-te la randul tau inconjurat de iubire…

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Iubirea e un strop de lumina un stop de poezie curata a inimii si restul …nebunie! Iubeste doar…

Iubirea e un sarut furat, un zambet inocent, o imbratisare patimasa… si un suflet smuls din piept.

Atinge steaua de neatins si nu-i uita pe cei ce au crezut in tine!

Parfumul reprezinta sentimentele florilor. Adevarata prietenie este asemenea unui trandafir: nu-i realizezi frumusetea pana cand nu se ofileste…

Fericirea noastra rezida in ceea ce-l determina pe om sa-si dea seama ca este om si sa ramana asa.

Daca in drumul tau spre fericire vei suferi plange muntilor nu plange omului caci compatimirea lui e o ironie amara.

Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitatea fost o povestea fost ziua in care te-am intalnit pe tine.

Dragostea este ca atunci cand stai pe cimentul moale:chiar daca pleci urmele-ti raman acolo .

Dragostea e la fel ca o boala pe care daca nu o tratezi se agraveaza…si ca orice floare pe care daca nu o uzi se ofileste…

Cine are capacitatea de a se indragosti poate avea mereu incredere in iubire si in valoarea omului de care s-a indragostit!

Dragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi dorinta pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii caci ea daca te considera vrednic iti va indrepta ea cursul!…

Nu dispera cand soarta te apasa si nici nu plange de-al tau destin, caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin.

Dragostea este un dar nu o obligatie, asculta-ti inima si ai incredere intotdeauna in persoana pe care o iubesti…

Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui.

Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris pe pamantul din gradina mea, dar vantul mi-a spulberat cuvintele. Am scris pe inima mea si nimeni si nimic nu-mi va putea sterge cuvintele!!!

Daca pe fiecare fulg de nea ar fi scris Te iubesc si este ceea ce simt pentru tine ar trebui sa te uiti afara sa vezi ca a inceput sa ninga..

Daca vrei soare asteapta rasaritul; daca vrei curcubeul asteapta ploaia; daca vrei zapada asteapta iarna. Dar daca ma vrei langa tine nu astepta, spune-mi!

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Poti sa spui ‘te iubesc’ intr-o secunda? Daca da, da-mi o secunda din viata ta, iti voi fura un minut, te voi saruta o ora si te voi iubi o viata.

Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc o mie de ani..

Tu puti sa te-ndoiesti de soare/ De focul ce scanteie-n stea/ De legile nemuritoare/ Dar nu si de iubirea mea.

Iubeste persoana langa care te simti bine, langa care poti sa razi atunci cand esti fericit si pe umarul caruia poti sa plangi atunci cand esti trist.

Te iubesc pt ca existi, te iubesc pt ca ma faci sa rad, te iubesc pt tot ceea ce esti tu, TE IUBESC pt ca TE IUBESC .

Sa iubesti nu e nimic, sa fii iubit e ceva, sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL .

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.„Să nu crezi că poți stabili cursul iubirii caci ea daca te considera vrednic îți va îndrepta ea cursul!…”

„Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ți spună despre toată dragostea pe care ți-o port în suflet.”

” Ziua în care te-ai născut sigur era ploioasă, dar nu era ploaie, cerul plângea pentru că pierduse cel mai frumos înger! „

„Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit și mi-a spus că un înger nu păzește alt înger!”

„Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.”

„Poți să spui ‘te iubesc” într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viața ta, îți voi fura un minut, te voi săruta o oră și te voi iubi o viață”

„Tu ai făcut culorile mai vii, frumusețea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îți reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viața, minunea vieții mele!”

„Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viață frumoasă, m-aș apleca asupra umărului tău, te-aș strânge în brațe și aș spune „Uite asta”.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.– Nu caut astăzi declarații de dragoste, ele se citesc în tot ce faci când ești cu mine. Cu multă dragoste…

– Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur și simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!

Nu refuza dragostea cand îți bate la ușă, beneficiază chiar și când e la ofertă. Be my Valentine!

– Te iubesc îți spun într-o secundă, dar ca să-ți demonstrez îmi trebuie toată viața!

– Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, ca o oră are 60 min. Că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate .

– Poți să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viața ta, îți voi fura un minut, te voi săruta o oră și te voi iubi o viață.

– Îți multumesc pentru fericire, sentiment care nu știam ca există, îți multumesc pentru tot.

– Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aș dori să traiesc o mie de ani

– Să iubești nu e nimic, să fii iubit e ceva, să iubești și să fii iubit e totul.

– Linie. Punct. Linie punct punct punct linie. Punct punct. Punct punct linie. Linie punct punct punct. Punct. Punct punct punct. Linie punct linie punct. Adică te iubesc

– Tu ești trecutul, prezentul și viitorul verbului A iubi. Mulțumesc, dragostea mea!

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.– Dacă îmi dai șansa de a-ți demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viață sărbătorind Ziua Îndrăgostiților cu tine.

-Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine.

-Orice ai face, sunt alaturi de tine. Sper ca toate visele tale sa se implineasca. Oricunde, oricand, voi fi langa tine dorindu-ti dragoste si fericire. Pentru ca te iubesc.

-Atunci cand iubesti pe cineva, deseneaza un cerc in jurul numelui acelei persoane, in loc de o inima, pentru ca inimile se pot frange, dar un cerc nu se sfarseste niciodata.

-Nimeni nu i-a invatat pe pesti sa inoate, pe caini sa latre sau pe fluturi sa zboare – asta e natural si firesc – asa e viata. Exact la fel, nimeni nu m-a invatat sa ma gandesc la tine cu dragoste. Asa e viata !

-La ce foloseste frumusetea fara inteligenta, banii fara fericire, zambetul fara sentimente, viata fara tine?

-O persoana pe care o iubesti reprezinta o extensie a ta. Fara ea nu esti complet, asa ca te rog sa ai grija de tine pentru ca nu vreau sa pierd o parte din mine.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Daca ma urasti trage in mine cu arcul, dar ai grija sa nu ma nimeresti in inima pentru ca acolo te afli tu.

-Cineva a intrebnat ce ii face pe oameni fericiti. Unii au raspuns ca bogatia, altii – celebritatea. Ma gandeam la asta atunci cand am primut SMS-ul de la tine. Am zambit si am raspuns ca pe mine asta ma face fericit.

-De ce cad pasarile din cer atunci cand treci tu prin apropiere? Poate ca, asemenea mie, vor sa fie aproape de tine…

-I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine !

Tu esti un ochi deschis spre intunericul sufletului meu, sub pleoapa caruia se zbat zborurile insangerate ale viselor.
Nu pleca, mai vreau sa te privesc, vreau sa te culeg soapta de soapta, lumina de lumina, tristete de tristete, in ochii mei inaltati spre tine.

Nu pleca, mi-e sete de privirile tale, ascunzand cerul in fiecare mangaiere cu care ma imbratiseaza. Te iubesc draga mea, te iubesc cum iubesc soarele, te iubesc cum iubesc luna si marea.

TU esti pentru mine roua diminetii ce se varsa peste ochii mei trezindu-ma din somnul singuratatii. TE IUBESC

Bomboane aproape la fel de dulci ca si gurita ta. Nu-ti voi ofer diamante, ci un sincer TE IUBESC si ochii tai se vor umple puzderie de ele. Pentru cea mai minunata femeie, un buchet de trandafiri rosii, culoarea dragostei cea mai fermecatoare atunci cand apare-n obrajorii tai…

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Iubita mea, nu am cuvinte, sa-ti zic ce am in minte, nu stiu cum sa-ti dovedesc, ca pe tine te iubesc si doresc, sa fim fericiti, nu plictisiti, sa ne purtam ca doi iubiti, indragostiti…, nu pot sa-ti ofer orice, dar in schimb iti dau dragoste si fericire.

Tot ce-i frumos se iubeste, tot ce se iubeste e frumos. Esti atat de frumoasa pentru ca esti atat de iubita si iti promit ca asa vei fi mereu.

Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pt ca altfel m-as fi topit deja.

Tu esti visul meu…unicul meu vis…as vrea sa te atrag in viltoarea pasiunii sa te strang asa de tare incat TU si EU sa devenim un singur suflet.

Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc.

Daca as fii o lacrima in ochii tai m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele.Daca tu ai fi o lacrima in ochii mei nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!

Atunci cand soarele si luna se vor intalni atunci cand stelele vor cadea atunci cand oceanul va lua foc atunci si eu te voi uita… .

Daca Luna Ar Iubi Noaptea La Fel De Mult Cum Te Iubesc Eu Pe Tine .. Soarele Nu Ar Mai Rasari Niciodata !!

Esti primul meu gand inainte de a ma trezi si esti ultimul meu gand inainte de a ma culca.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY.Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta n-o sa iti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste. Atat de.pur, total, nepamantesc.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Oamenii sunt uluiți când află ce vârstă are acest bărbat. Cum reușește să păcălească procesul...
FOTO EXPLOZIV! L-am prins pe Vali Vijelie cu „pofta inimii”. A posedat-o pe stradă
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
BREAKING NEWS | A murit milionarul care a rivalizat cu Borcea, Copos și Gigi Becali!
Noi detalii cutremurătoare despre moartea lui Naomi. Ce au scos la iveală prietenii apropiați
O firmă italiană de top face sute de angajări în noua fabrică de la Satu...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Cum a ajuns să arate mormântul Stelei Popescu! Imagini incredibile de la locul de veci...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Blinken va merge în China cu o ameninţare în privinţa ajutorului militar acordat Rusiei
DOVADA că Titanicul NU s-a scufundat! O fotografie din 1912 arată...
Decizie pentru permisele de conducere din România. Cine poate să îl obțină mai devreme
Tot mai mulți tineri, bolnavi de cancer. Care ar putea fi cauza
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
”M-am simțit foarte vinovată față de fetița mică” Victoria Răileanu, la un pas de a...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
În 1816, Pământul nu a avut vară. Ce s-a întâmplat?