Mesajul Alexandrei Stan la sfârșit de relație: „Îți mulțumesc că ai plecat”. VIDEO

Redactor:
Diana Marcu
Mesajul Alexandrei Stan la sfârșit de relație: „Îți mulțumesc că ai plecat”. VIDEO
Alexandra Stan - cel mai nou videoclip "Thanks for leaving". VIDEO pe gandul.info

Alexandra Stan lansează astăzi cel mai nou videoclip al său: Thanks for leaving.  Piesa vorbește despre noi începuturi, alegerile pe care le facem în situații dificile pentru a putea merge mai departe, bucuria de a te descoperi și de a fi tu însuți.
Videoclipul este a patra parte din scurtmetrajul „Thanks for leaving” și prezintă finalul unei relații, dar și un nou început. Mesajul transmis este acela că în viața fiecărui om există cel puțin o persoană căreia îi putem mulțumi că a plecat.

„Când piesa a fost compusă, am realizat că oamenii vor înțelege prin ce am trecut și dorința mea de a lupta pentru o viață mai frumoasă. Mi-am dorit ca „Thanks for leaving” să fie prima piesă după această pauză și mă bucur că toate aceste sentimente și emoții le-am putut exprima prin piesă și videoclip”, a declarat Alexandra Stan.

Scurtmetrajul prezintă povestea unei relații dăunătoare, decizia de a pune punct, emoțiile și primii pași spre un nou capitol din viață. Acesta arată că o despărțire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci și un nou început.
Povestea are patru părți care pot fi urmărite pe canalul oficial de YouTube al Alexandrei Stan: www.youtube.com/user/AlexandraStanLive.

În vârstă de 24 de ani, Alexandra Stan a lansat primul ei single, „Lollipop (Param Pam Pam)”, în 2009. Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional uriaș, devenind un hit și fiind inclus în topuri muzicale din țări precum Noua Zeelandă, Marea Britanie, Australia, Canada și SUA. Și-a lansat albumul de debut, „Saxobeats”, în august 2011. În 2012, ea a lansat piesa „Lemonade”, înregistrând aproape 47.000.000 de vizualizări pe Youtube în mai puțin de 10 luni.

 

 

Inchide