• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Mesajul postat de fiica lui Gabriel Cotabiță pe Facebook, după ce tatăl său a făcut un stop cardio-respirator

ULTIMA ORĂ

Aela Cotabiță, una dintre cele trei fiice ale cântărețului Gabriel Cotabiță, a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, la scurt timp după ce tatăl său a fost transportat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală.

„Vă mulțumim pentru gândurile bune pe care ni le trimiteți și pentru susținerea pe care o simțim. Tata este pe mâini bune și suntem alături de el întrutotul. Rugăm, însă presa să înțeleagă că acum nu vom da declarații de niciun fel și să respecte această dorință în perioada următoare”, a spus aceasta.

Sursa foto: Pagina personală de Facebook a Aelei Cotabiță

Gabriel Cotabiță (59 de ani) a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca, în această după-amiază, după ce un echipaj SMURD l-a găsit inconștient într-o cameră de hotel și l-a resuscitat timp de 5-7 minute, a declarat pentru gândul dr. Bogdan Oprița, purtător de cuvânt SMURD. Acesta a menționat că starea lui Cotabiță este în continuare foarte gravă, deși este conștient.

În prezent acesta este internat la secția de terapie intensivă. unde este intubat și ventilat mecanic. Surse medicale au declarat pentru Mediafax că un angajat al hotelului l-a găsit pe cântărețul Gabriel Cotabiță (59 de ani) în stare de inconștiență, acesta sunând la numărul de urgență 112 pentru a fi trimis un echipaj medical.

Gabriel Cotabiță, care s-a născut pe 1 noiembrie 1955, la Craiova, este cântăreț de muzică ușoară și pop-rock, prezentator, producător muzical și de televiziune. De asemenea, este solistul formației VH2 și a fost membru al cunoscutului grup rock Holograf, în anii 1980. Împreună cu Holograf a lansat, în anul 1984, albumul „Holograf 1”.

Gabriel Cotabiță a jucat în filmul muzical „În fiecare zi mi-e dor de tine”, de Gheorghe Vitanidis, muzica fiind semnată de George Grigoriu și Ionel Tudor. De asemenea, figurează pe coloana sonoră a peliculei „Rezervă la start”, de Anghel Mora, muzica fiind compusă de Adrian Enescu.

De-a lungul carierei, Gabriel Cotabiță a lansat mai multe albume, printre care „Formații rock 5” (cu formația Redivivus, album colectiv), „Holograf 1” (cu formația Holograf), „Noapte albastră”, „Noi rămânem oameni”, „Prima iubire și ultima”, „În fiecare zi mi-e dor de tine” (cu Marina Florea), „Prizoner”, „Viața e un cazino”, „Greatest Hits” (cu formația VH2), „Dacă n-ai iubi” (cu formația VH2), „Fărâme de tandrețe”, „2” (cu formația VH2) și „25 de ani de nopți albastre – Best of Gabriel Cotabiță”.

Inchide