Michael Douglas spune că o iubește pe Catherine Zeta Jones, dar aceasta are propriile ei probleme

Michael Douglas spune că o iubește pe Catherine Zeta Jones, dar aceasta are propriile ei probleme
Publicat: 30/08/2013, 14:53
Actualizat: 25/03/2019, 21:52

Actorul Michael Douglas spune că o iubește pe soția lui, Catherine Zeta Jones, dar aceasta are „propriile ei probleme”, au declarat surse apropiate artistului, informează contactmusic.com

Actorii Michael Douglas, în vârstă de 68 de ani, și Catherine Zeta Jones, în vârstă de 43 de ani, căsătoriți de 13 ani, au decis să se separe pentru o perioadă neprecizată, a anunțat, miercuri, revista People.

Ultimii trei ani au fost dificili pentru cei doi actori. În 2010, Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât, iar în 2011, Catherine Zeta Jones a făcut public faptul că suferă de tulburari bipolare, pentru care face tratament. De asemenea, în iunie anul acesta, Douglas a spus că s-a îmbolnăvit de cancer la gât din cauza unei maladii sexuale transmisibile, fapt care nu a fost apreciat de soția sa.

Astfel, la începutul acestei săptămâni, cei doi au decis să se despartă. „Au luat o pauză”, a spus o sursă apropiată cuplului, pentru revista People. Niciunul dintre ei nu a cerut divorțul și nici o separare legală, a mai scris revista People.
În acest context, o sursă apropiată actorului Michael Douglas a declarat pentru publicația Daily Mirror: „Este foarte stresant. El o iubește, dar ea are propriile sale probleme”.
Actriței Catherine Zeta Jones i-a fost dificil să gestioneze situația creată de diagnosticarea cu cancer la gât a soțului ei, Michael Douglas, și și-ar fi dorit să poată să facă mai mult pentru a-l ajuta.

„Nu m-am mai confruntat cu ceva asemănător niciodată. Nu am fost atât de puternică pe cât m-am gândit că o să fiu”, a spus Catherine Zeta Jones, într-un interviu recent.

Alți prieteni ai cuplului – care nu a mai fost fotografiat împreună din luna aprilie – au spus că despărțirea vine ca urmare a stilului diferit de viață al celor doi actori: Michael Douglas este încă dornic să se distreze, în timp ce Catherine Zeta Jones preferă să își petreacă timpul liber acasă.

„Michael iubește viața de la oraș. Îi place să socializeze, îi place să facă lucruri deosebite și are o mulțime de colegi din showbiz. Catherine preferă viața la țară, unde poate să călărească, să joace golf și să aibă o existență liniștită”, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

„El s-a mutat la țară pentru ea, dar problemele lor de sănătate din ultimii ani i-au afectat și el a simțit nevoia să evadeze”, a mai spus aceeași sursă.

În ultimele luni, Michael a stat în New York, în timp ce Catherine a locuit la casa pe care cuplul o deține în Bedford, Connecticut, și unde cei doi și-au crescut copiii – Dylan, în vârstă de 13 ani, și Carys, în vârstă de 10 ani.

În ianuarie 2011, Douglas, anunța într-un interviu televizat, acordat televiziunii americane NBC, că a învins cancerul la gât cu care a fost diagnosticat în august 2010. După aflarea cumplitei vești, în 2010, Catherine a decis să facă o pauză în carieră, pentru a-și ajuta soțul în lupta acestuia împotriva cancerului, refuzând câteva roluri majore.

De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a câștigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul „Wall Street”. Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum „Idilă pentru o piatră prețioasă” și „Wonder Boys”, însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliție Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune „Străzile din San Francisco”, difuzat de postul ABC între anii 1972 – 1976.
Catherine Zeta-Jones a debutat în anii 1990, în musicalul „42nd Street”, și a fost remarcată de Philip de Broca, care a distribuit-o în primul ei film, „Sheherezada” (1990). Primul rol important a fost Elena din „Masca lui Zorro” (1998), unde a jucat alături de Anthony Hopkins și Antonio Banderas. A jucat în numeroase filme cu succes la public, precum „Capcană pentru hoț” (1999), „Chicago” (2002), pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, „Ocean’s Twelve – Unsprezece + una” (2004), „Legenda lui Zorro” (2005) și „Fără Rezervări, Fără Rețineri” (2007). De asemenea, ea a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic pentru serviciile aduse cinematografiei, dar și pentru activitățile caritabile desfășurate în Țara Galilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24...
Soția unui artist din România, probleme mari de sănătate! A făcut anunțul șoc: „Femeile care...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
Cursul valutar BNR pentru 16 aprilie 2024: Ce se întâmplă pe piața valutară?
Modul înfiorător în care cetățeanul turc i-ar fi luat viața Mirelei. Avocatul bărbatului în vârstă...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Se schimbă REGULILE PENTRU ITP. Pentru cine devine obligatoriu la 6 luni
Robert De Niro își deschide hotel lângă Vama Veche. Unde va fi și cât costă...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani...
ADEVĂRUL despre uciderea Mirelei! Acum s-a aflat chinul la care a fost supusă
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
"În ciuda experienței mele, m-am emoționat la fiecare scenă jucată cu ea". Cem Davran, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Iată cele mai căutate trăsături la un partener, potrivit științei