Mihaela Rădulescu vorbește despre noua ei dragoste

Mihaela Rădulescu confirmă zvonurile apărunte recent potrivit cărora ar avea o relație cu Felix Baumgartner, devenit cunoscut după ce a sărit de la 39 kilometri înălțime.

„Da. Și dacă nu mai aveți alte întrebări, putem să ne vedem fiecare, mai departe, de viețile noastre ? Încredere în voi și iubire – cu aceste 2 elemente se merge mereu înainte. Sau se zboară extrem:))))” , a scris Mihaela Rădulescu pe contul său oficial de Facebook.

Răspunsul Mihaelei  vine după ce recent Getty Images a publicat  două fotografii din care rezultă că ea ar fi noua iubită a parașutistului austriac Felix Baumgartner, devenit cunoscut după ce a sărit de la 39 kilometri înălțime.

Foto: Getty Images / Guliver

Cele două imagini, realizate în cadrului un show difuzat de televiziunea germană RTL, o prezintă pe Mihaela Rădulescu, care este descrisă drept ”presupusa nouă iubită a lui Felix Baumgartner”.

Foto: Getty Images / Guliver

Întrebată de un prieten de pe contul de socializare dacă mai formează un cuplu cu Dani Oțil, Mihaela Rădulescu i-a răspuns acestuia simplu – „Nu”.

Mihaela Rădulescu a realizat în urmă cu o lună un interviu cu Felix Baumgartner și și-a declarat admirația pentru el, spunându-i că una dintre dorințele sale era să îl întâlnească.

Inchide