Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au CĂSĂTORIT. Primele IMAGINI de la nuntă

Redactor:
Ana Obretin
Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au CĂSĂTORIT. Primele IMAGINI de la nuntă
Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit, după o relație de aproape 10 ani. Vezi primele fotografii de la nuntă

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare ale peliculei „The Last Song„.

Una dintre fotografii prezintă cuplul în fața unui aranjament floral, alături de textul „12.23.18„, ce sugerează că nunta a avut loc duminică.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12.23.18

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus) pe

Dec 26, 2018 at 12:48 PST

La nuntă au participat familiile celor doi și prietenii apropiați. O altă fotografie este însoțită de textul „Probabil acesta este sărutul nostru cu numărul un milion”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is probably our one – millionth kiss ….

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus) pe

Dec 26, 2018 at 12:44 PST

Și Liam Hemsworth a publicat o fotografie pe contul său de Instagram, cu textul „Iubirea mea”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My love ❤️

O postare distribuită de Liam Hemsworth (@liamhemsworth) pe

Dec 26, 2018 at 3:03 PST

Imagini care sugerau că cei doi s-au căsătorit au fost publicate inițial de Conrad Carr, un prieten al cuplului, luni seară.

În acele fotografii, Liam Hemsworth, în vârstă de 28 de ani, apare în smoching, alături de frații săi la fel de celebri Chris și Luke. De asemenea, într-o imagine apar Hemsworth și Cyrus, în vârstă de 26 de ani, care este îmbrăcată în alb, ambii ținând un cuțit și pregătindu-se să taie ceea ce pare a fi un tort de nuntă.

Cyrus și Hemsworth s-au logodit în 2012 și s-au despărțit un un mai târziu și și-au reluat relația în 2016.

Miley Cyrus a publicat și un clip de la petrecerea organizată după ceremonie. Îmbrăcată în rochie de mireasă, cântăreața a fost filmată în timp ce dansează în picioarele goale, pe melodia „Uptown Funk” a lui Mark Ronson. 

Cântăreața și actrița americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenți „Hannah Montana”, în care a interpretat rolul principal. Ea a devenit unul dintre cel mai de succes artiști Disney. Fiică a interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea și-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, „Bangerz”, care include hituri precum „We Can’t Stop” și „Wrecking Ball”, care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

În ultimii ani, Miley Cyrus s-a aflat în atenția presei internaționale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse în 2013, după ce a fumat, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce părea să fie o țigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa „Wrecking Ball”. Totodată, dansul ei lasciv și simularea masturbării alături de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, în vara anului 2013, a scandalizat opinia publică internațională. Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o nouă „modă” în showbizul internațional în 2013 – twerking-ul (dans lasciv în poziție aplecată obținut prin ondularea exagerată a bazinului, n.r.).

Actorul australian Liam Hemsworth a debutat în televiziune, cu un rol în serialul „Neighbours”, dar a făcut destul de rapid tranziția spre marele ecran, remarcându-se în lungmetrajele „Triunghiul”, „Numere fatale” și „Jocurile foamei/ The Hunger Games”. Liam Hemsworth a putut fi văzut și în filmul de acțiune „Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2”.

Foto: Hepta

Inchide