Mircea Badea, despre legea carantinării: Pe mine nimic în România nu mă poate face să fac acest lucru

Redactor:
Ana Matei
Mircea Badea, despre legea carantinării: Pe mine nimic în România nu mă poate face să fac acest lucru
Mircea Badea, Pe mine nimic în România nu mă poate face să fac acest lucru! Nimic, nimic!

Prezentatorul TV Mircea Badea este un critic vehement al legii carantinării și izolării și spune că nimic nu îl pote cănvinge să realizeze tesutul de coronavirus, cu excepția forței fizice. 

Realizatorul emisiunii „În Gura Presei” a amintit de cazul de ieri al tânărului care nu purta corespunzător masca la metrou și a fost luat pe sus de 4 jandarmi. Badea spune că un asfel de tratament ar fi singurul care ar duce la testarea lui:

„Eu m-am uitat pe prosteala aia, mizeriile alea de criterii pe care le-au pus ei pentru testare. În acest moment, pe mine personal în România nimic nu mă poate face să mă testez. Nimic, nimic! Decât forțat! Dar eu să zic: ”Mă duc”, nu! Decât să vină să mă ia ca pe băiatul ăla de la metrou, să mă târască, să îl testăm pe nenorocitul ăsta!”, a declarat Mircea Badea.

Mircea Badea: Am foarte mare grijă să nu fiu contact

Realizatorul TV spune că are grijă „să nu fie contactul nimănui” pentru a îndeplini criteriile de a nu fi testat pentru virusul SARS-COV-2.

„Am identificat conform criteriilor lor de testare ce trebuie să faci ca să nu fii testat. Nu e foarte greu, nu trimiți rachete pe Lună! Și eu am foarte mare grijă să nu fiu contact, conform definiției lor. Să nu fiu contactul nimănui. Și nefiind contact, nu mă baga la containerele doctorului Imbri”,

Mircea Badea face apel la politicieni să nu voteze legea carantinării și a izolării.

„Încerc să mă feresc de atacul cerebral care îmi dă târcoale. Pentru că trăiesc în această ţară, cred că a fost o greşeală. Fac un apel la politicienii care discută mâine acea mizerie de lege a carantinei, să nu o voteze. Este o mare mizerie! Am văzut că se cam pierd când îi întreabă reporterii cretinisme de genul ‘dar nu credeţi în covid?’ şi uită de ce se opun.”, a spus jurnalistul

Inchide